C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 23 de marzo de 2018

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 24-25 MARÇ


PUJADA A PIPA

La XX PUJADA A PIPA 2018, és una prova esportiva de fons per muntanya, que té com objectiu fomentar les proves de resistència per muntanya. L’eixida serà des de la Pista d’atletisme Vicente Arzo de la Vall d’Uixó a les 8.00 hores el dia 25 de març. L’arribada estarà ubicada també en la Pista d’Atletisme de la Vall d’Uixó i la distancia aproximada de la Pujada a Pipa es de 17 km i l’altura de 900 metros acumulats. Sort companys!!!

- Arturo
- Jesús Galera
- Jimmy
- David Galera
 
CAMPIONAT AUTONOMIC CARRERA VERTICAL VILLENA

Fins Villena i per disputar la carrera vertical de FEDME es desplaçarà el nostre company més jove. Prova que es regirà pel reglament de la FEDME, serà de 2,9km en 425m+. L'eixida serà de 1 en 1 cada 30'. Molta sort, a bufar!!!
-Joan Molina 

LListat inscrits

IAAF TRINITAT ALFONSO CAMPIONAT DEL MÓN DE MITJA MARATÓ

València ja està preparada per acollir l'esdeveniment esportiu més esperat de 2018 que unirà a l'elit i popular en un circuit únic el proper 24 de març a les 17.30h, la 22a edició de l'IAAF / Trinitat Alfonso Campionat del Món de Mitja de Marató. Els millors atletes internacionals situaran a València com l'epicentre mundial de l'atletisme en aquesta cita històrica i irrepetible. La celebració del Campionat del Món tindrà un recorregut mai abans vist a València, extraordinàriament ràpid dissenyat per a l'ocasió, amb sortida des del Pont de Monteolivete i meta sobre l'aigua a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Amb una distància homologada de 21.097,5 metres tindrem a la nostra femina, que no vol pedres la cita. Molta sort, i que el temps respecte!!!

- Sandra
 

REFUGIS DE PEDRA

El II Trail Refugis de Pedra és una carrera de muntanya amb un recorregut exigent de 42 quilòmetres. La I Refugis Sprint és una carrera de muntanya amb un recorregut de 14 quilòmetres. Ambes carreres són d'una alta dificultat tècnica, amb l'objectiu de promoure l'esport de resistència en muntanya dins de la nostra població. Ambas se celebren el 24 de març a les 7: 30h del matí.

Marató
El recorregut tindrà una distància aproximada de 43 km i un desnivell positiu aproximat de +2500 i acumulat de 5000. Transcorrerà tant per asfalt (casc urbà), camins i sendes (tècniques) passant pels pics dels Órganos i Monti. També passarà pels cascs urbans de Tales, Benitandus, Sueras i Artesa, sent un recorregut molt variat. En aquest versió tindrem als nostres valents:

- Ruben
- Claudio
- Jero

Trail Sprint
El recorregut tindrà una distància aproximada de 14 km i un desnivell positiu aproximat de +1000. Passa pel terme municipal d'Onda i Tales. En aquesta modalitat tindrem a la nostra parella:

- Sonia E
- David M

No hay comentarios:

Publicar un comentario