C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 11 de enero de 2018

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 13-14 GENER

CURSA TORREBLANCA

Aquest any Torreblanca celebrà la seua X edició. És una prova de fons per la muntanya que té com a finalitat fomentar la pràctica d l´esport i gaudir de la natura. El recorregut transcorre quasi integrament per sendes i pistes forestals i dóna a conéixer als participants l´entorn de Torreblanca. La distancia es de 16.5Km amb un desnivell de 530m positius. L´eixida sera des de la plaça major a les 9h del mati del dia 14 de Gener. 

- Sonia Escuriola
- Cristian
- Sonia Mundina
- Soraya
- Arturo
- Claudio
- David Mundina


llistat inscrits 

CARRERA GIMNASIO VENTURA 

La Carrera de Montaña Gimnasio Ventura tindrà lloc el diumenge 14 de gener de 2018 a la Vall d'Uxó amb una distància de 15 Km i 1000m +. El circuit del Gimnasio Ventura, a més de ser un trajecte molt apropiat per a aquells que busquen els aficionats a les carreres de muntanya, Corona 2 muntanyes molt emblemàtiques de la Vall d'Uixó: El Castell i Penyalba. Dos cims, que des de les mateixes, es poden contemplar molt bones vistes.

- Jesús Galera
- David Galera



10K IBERCAJA VALENCIA


El Club Atletismo 10K VALENCIA organiza la X edición de la carrera a pie “10K VALENCIA IBERCAJA 2018”. La misma tendrá lugar en la ciudad de Valencia el día 14 de Enero de 2018 por un circuito 100% urbano y sobre asfalto. El Recorrido constará de 10.000m, cuyo circuito y distancia están HOMOLOGADOS por la R.F.E.A. La salida se dará desde el Paseo de la Alameda.

- Maria de la Torre
- Victor Bernad 

- Ruben Lucas
- Mariam
- Vicent Peris


llistat inscrits

10K LEONAUTO BENICASSIM


El recorregut de la prova és de 10,000m, fixant-se la celebració el dia 14 de gener de 2017 diumenge a les 10 hores. La sortida i la meta se situen al C/ Torre Sant Vicent al costat del Poliesportiu Municipal de Benicàssim. 10K LEONAUTO BENICÀSSIM és la prova atlètica que s'enquadra en els actes culturals i esportius del primer cap de setmana de les festes de Sant Antoni de Benicàssim. Aquesta prova continua sent la primera cursa del circuit diputació de curses d´asfalt de la nostra provincia.

-Miguel Angel
-Teresa

llistat inscritis

No hay comentarios:

Publicar un comentario