C.M. GR-33

martes, 5 de diciembre de 2017

RESULTATS CAP DE SETMANA 2-3 DECEMBRE

FALCOTRAIL (MARATON)

Fins Cehegín (Múrcia) es van desplaçar els nostres companys per disputar última prova del circuit Spain Ultra Cup M. Maraton FalcoTrail HG de 45 quilòmetres amb 3000m de positius on es decidia la classificació final del circuit. Els nostres com esperavem no van fallar i Sonia aconseguia guanyar la cursa, i aixi colocar-se 3ª classificada de la Spain M. Enhorabona!!!

Sonia Mundina: "Diumenge vam anar fins a Múrcia a córrer l'última carrera de la Spain M, la Falcotrail.
Carrera duríssima, tant per les pujades com per les baixades super tècniques. Eixida fresqueta a -2 graus!! Però a poc a poc vam anar calfant motors i agafant ritmet fins colocar-me primera!!! A pesar de ser una carrera molt trencacames aconseguisc disfrutar prou de cada km i mantindre eixa primera posició, guanyant amb un temps de 6h37!!! En aquesta cursa finalitze el circuit de la Spain M acabant en tercera posició!! Contentíssima!!!"

ORGULL ALBINEGRE

El passat diumenge 3 de decembre s´organitzava en Castelló el Orgull Albinegre en dos distancies amb l´eixida conjunta a les 10 del mati. En aquest cas, 2100 participants van voler ser particeps de la festa que s´anava a organitzar, per una part la gent va respondre tant corredors com afició, no va ser el cas de l´organització que va ser un caos, no va acertar ni una, però tan si val. Els nostres corredors van correr aixo si, de segur que ho van donar tot encara que no puguem mostrar les classificacions oficials perque molts no ixen. Gran maati en molta gent, moltes converses i rises, a la propera millor!!!

Resultats

CICLOCROS ALGINET

Fins Alginet, va anar dissabte 2 de decembre a disputar el ciclo-cross, un altra prova de la challenge de ciclo-cross de la Comunitat Valenciana.

Victor Bernad: "Ciclocross Alginet 20 clasificado Elite con 1h04’33”, 23.77 kms, vel media 22.1 y un pulso medio de 148!!!Otra mañana de disfrute total. Y eso pese al frio y viento que casi nos tumba muchas veces. Circuito muy ameno, rápido y terreno duro."