C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 7 de diciembre de 2017

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 9-10 DECEMBRE

CICLOCROSS VILAREAL

Tornem a tindre un altra prova de Ciclocross que es celebrarà el 6/12/2016 al Termet/Ermita de Vila-real. Aprofitat el dia festiu el nostre company Victor aprofita per competir altra vegada en una prova que està integrada en la XXXII Challenge Ciclo-cross Comunitat Valenciana.

- Victor Bernad

10K SANT MATEU

El pròxim diumenge 10 de desembre arriba la segona edició del 10K SANT MATEU. Després del gran èxit de la primera edició al 2016, arriba aquesta segona edició que es preveu encara més sorprenent i espectacular. La prova consistirá en dues voltes a un circuit urbà de 5.000 m, amb la Plaça Major porticada com a epicentre neuràlgic de l'esdeveniment. El Club de Muntanya i l'Ajuntament de Sant Mateu col·laboren de nou per organitzar una proba esportiva d'alt nivell que va camí de convertir-se en una clàssica dins del calendari anual. Els nostres comapanys no es volen pedre la festa, i pujaran fins a Sant Mateu per invadir el poble i tenyir-lo de roig. Sort companys!!!

- Alberto
- Silvia
- Sandra
- Santi
- Arturo
- David M
- Sonia E
- Teresa

- Maria


Llistat inscrits

SIERRA DE CHIVA 35K

La VIII Carrera per Muntanya Sierra de Chiva està organitzada pel club d'atletisme Marjana de Chiva, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Chiva. S´organitza diverses distancies. Tindrem representacio en el Trail 35K. És una carrera de muntanya que transcorre en la seva totalitat pel GR, tindrà lloc el 9 de desembre de 2017, amb sortida a les 9:30 a.m. des de la plaça Gil Escartí i amb un horari limitat de 6h. La carrera consisteix a cobrir una distància de 35 km amb 1.450 m de desnivell positiu i 1.450 m d'desnivell negatiu amb sortida des de la plaça Gil Escartí, al costat de l'ajuntament de Chiva. Circuit circular que es desenvolupa en terreny de muntanya, excepte els primers 1500 m, i un tram de 560 m que es passen per asfalt. Alli tindrem al nostre company David que estem segurs que no es girarà!!!

- David Galera 


Llistat inscrits

No hay comentarios:

Publicar un comentario