C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 22 de noviembre de 2017

RESULTATS CAP DE SETMANA 18-19 NOVEMBRE

MARATÓ DE VALENCIA

Amb nervis però més que preparats arribaven els nostres corredors a la Marató de València. 

Per un costat, Ruben Lucas anava amb la intenció d'apropar-se a la seua millor marca personal, però malgrat no aconseguir-ho va parar el crono en un gran temps, ja que va saber adaptar-se a les circumstàncies i donar-ho tot!! Enhorabona!!

Així ens conta la seua Marató:

"Bueno, pues ya ha pasado el maraton de Valencia. Hoy no ha ido como lo había esperado, pero no pasa nada. El plan era salir para mi marca (2:34). Pero las fuerzas me han fallado jeje. El paso de los 21k ha sido en 1:17:30 y muy cansado ya. Así que ha tocado tirar de cabeza. Al final sufriendo mucho he conseguido llegar en 2:44. hoy no había más. Contento porque lo he dado todo. Ahora a descansar. El año que viene mas. Enhorabuena a todos los finisher. Y muchas gracias por los ánimos en carrera. Porque la vida puede ser maravillosaaaaaaa...."

Per altra banda teníem a la parella de Vilafamés que amb els nervis propis des de dies abans de la Marató i els deures molt ben fets, van aconseguir els dos, tan Santi Saborit com Sandra Cervera fer un gran temps aconseguint cadascú la seua millor marca personal. Dia i cursa que recordaran per molt de temps. Enhorabona parella!
Aquestes són les paraules del nostres corredors...

Santi Saborit:

"El 19 de novembre sera un dia dels que tardare en oblidar, avui he tancat la temporada en el marató de València i la millor manera era fent la meua millor marca personal 2:48:25. Content es poc... estic més que content. Moltes gracies a tots per les vostres mostres d'afecte. Agrair personalment a la meua familia el seu recolçament i a David Mundina per creure en mi més que jo mateix, ell ha tret el millor de mi esportivament parlant. A la propera més .... millor no ho sé..."

Sandra Cervera:

"Hi ha dies que ix el sol, altres que plou o fa aire. Doncs a mi avui m'ha eixit el sol, la lluna, les estrelles i tots els astres s'han aliniat. 
Sabie que ere dificil, que la cosa estave ajustada pero hi havie que arriscar...puerta grande o enfermeria diuen no....doncs jo he pegat fins i tot vuelta al ruedo.
Me venen molts acudits al cap pero avui el q mes li pegue es el que diu un amic " Salir con todo y llegar sin nada". 
Dia q recordare x molt de temps, rises, plors i moltes alegries.....ahhh i la meua millor marca en Marató 3:21:58 bufff ni sommiant eixien estos numeros. Gràcies companys."

MARATÓ DE DEMENTS

En les proves de "Dements", en la cursa reina, la Marató, vam tindre a dos parelles lluitant en la categoría de parelles mixtes. Per una part, Arturo Saura i Patri Barreda i per un altre costat David Mundina i Sonia Escuriola, que es van marcar molt bones curses aconseguint el primer i segon lloc en el podium respectivament. A més a més, les nostres xiques van aconseguir una segona posició absoluta per a Patri i una quarta per a Sonia. Enhorabona xics i xiques!!

Aquesta va ser la cursa d'Arturo i Patri... contada per Arturo:

"Carrera que me hacía mucha ilusión ya que nunca había corrido por parejas , y menos con Patry , comenzamos la carrera intentando cojer un buen ritmo pero sin forzar la maquinaria ya que sabíamos que el maratón se haría largo , fuimos bastante bien hasta el km 30 +_ donde esa parte se nos atragantó un poco , y de ahí asta meta nos tocó padecer para mantener la posición , al final muy contentos con el resultado Patry 2 absoluta y 1 por parejas, fue una bonita experiencia.

 Així va ser la cursa de Sonia i David... contada per Sonia:

"Marató dels Dements, 42km +3880 -3880, 7h 25 min, segunda Pareja Mixta, 4a Absoluta.

En primer lugar dar las gracias a la organización de esta magnífica maratón por el trato recibido, y dar la Enorabuena por el carreron que tienen, un recorrido expectacular y con una dureza que no deja a nadie indiferente...
Cuando le propuse a David participar en Dements lo primero que me dijo fue que si, pero que no íbamos a prepararla, al aceptarlo sabia que el dia de la carrera sufriríamos mucho ya que esta carrera no perdona...sus grandes desniveles y sus escarpadas bajadas técnicas van haciendo mella en cada kilómetro...pero no hay motivación sin sufrimiento así que a por ella.
La carrera la podriamos dividir en dos partes hasta el km 25 muy buenas sensaciones, disfrutando mucho, pudiendo exprimir el cuerpo y con un tiempo muy bueno y del 26 a meta....mis piernas empezaron a acalambrarse sin darme un respiro, y a partir de ahi la cabeza y la gran ayuda de David con sus ánimos nos hicieron llegar a meta...

Ahora ya podemos decir que somos DEMENTS!!!! Y que una pareja unida puede llegar donde se proponga por muy grandes que sean las piedras en el camino!!"

MITJA D'ESLIDA

Dissabte 18, para·lelament a la Marató de Dements, tenia lloc la Mitja d'Eslida, en la qual teníem a la nostra corredora Sonia Mundina com a representant de l'equip. Cursa dura i exigent però bonica i especial al mateix temps. Una meritòria quarta posició aconseguia la nostra amiga Sonia.

Així ens conta la cursa Sonia:

"Carrera tant dura com xula!! 
Dements es mucho dements encara per a mi en estos moments, pero la vaig disfrutar més del que em pensaba!! 
2h57 i 4a classificada!! Molt contenta!! Repetire segur!!!"


MITJA D'AÍN

Diumenge, va tindre lloc la segona part de les mitjes de dements, en aquest cas la cursa eixia de la població d'Aín. En aquesta cursa tècnica i dura vam tindre als nostres corredors Miguel Ángel Martínez, Ruben Marc i Alberto Recatalá.

Per un costat... el nostre amic Migue Martínez, va tindre la mala sort de sofrir un fort esguinç al turmell quan anava en segona posició i amb molt bones sensacions. Però una mala caiguda i la conseqüent lesió ocasionada, li van fer perdre qualsevol opció de continuar en carrera, i va haver d'abandonar. Molts ànims i esperem que siga una prompte recuperació!!

Ruben Marc, va arribar a meta amb un temps de 3h 39' 12" i una 17a posició absoluta.

Per últim, Alberto Recatalá, amb un temps de 3h 54' 22" i una 33a posició absoluta ens conta l'experiència viscuda que segur la recorda durant un temps...

"Després d'una temporadeta llarga on no diafrutava gens d'açò del correr, decidisc fer la mitja d'Ain. Objectiu? Retrobar-me, tornar a la senda que me feia disfrutar de les muntanyes, tornar a sentir-me xicotet entre elles. Objectiu aconseguit !! Ara a seguir per aquest camí.
I si....estic megaderrinclit, tinc 2 "agujetes" una en cada cama, me naix en els quadriceps i acaben en la punta del dit gros. No vaig al trauma pq segur que diu que s'han trencat tots els musculs de la cama." 


No hay comentarios:

Publicar un comentario