C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 16 de noviembre de 2017

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 18-19 NOVEMBRE



HARIA EXTREM

La BINTER MARATÓN HARÍA EXTREME LANZAROTE és la carrera més "extrema", la distància amb la qual ha nascut aquesta carrera i la que representa fidelment l'esperit del municipi d'Haría.
Dissabte a les 8 del mati, amb una mica més de 40 kms, i quasi 2000m+, aquesta carrera té un traçat molt exigent, pujant i baixant, des del nivell del mar i amb unes pujades que faran arribar amb les cames ben despertes, fa de la Haria Extrem una carrera molt exigent només apta per a "piernas inquietas y corazones salvajes".

Fins l´illa es desplaçarà el nostre recient company, el qual fins final d´any encara competirà en el seu antic club, però ja te el rojet corrent per dins del seu cos. Sort i a disfrutar Victor!!!
- Victor Bernad

 
TERRITORI DEMENTS.

La IV Marató dels Dements és una prova esportiva a celebrar els propers 18 i 19 de novembre de 2017. Es tracta d'una prova no federada que discorre per els camins i senders que componen part del Parc Natural de la Serra d'Espadà. Es tracta d'una prova de excepcional resistència al comprendre en els seus 42,5 km un desnivell positiu i negatiu de 3808m per a un total acumulat de 7616m. Al costat de la prova reina, el event esportiu ho completarà per un costat la Mitja dels Dements d'Eslida que se celebra el dissabte 18 amb 21,2 km i 1925m de desnivell positiu i negatiu; i per altre, la Mitja dels Dements d'Ain que se celebra el 19 de Diumenge amb 23 km i 2000 m de desnivell positiu i negatiu.
NO ES UNA PROVA PER A INICIARSE EN EL TRAILRUNNING.

Tindrem representació rojeta en totes elles, aixi que el espectacle esta garantitzat. Companys disfruteu i sort!!!
 
MARATÓ. Modalitat Parelles Mixtes
- Arturo i Patry
- David Mundina i Sonia Escuriola

MITJA DELS DEMENT D´ESLIDA
- Jero
- Sonia Mundina

MITJA DELS DEMENETS D´AIN
- Ruben Marc
- Albert
 
MARATÓ VALENCIA

El proper diumenge 19 de novembre de 2017 a les 8:30 del mati, es donarà lloc al 37è Marató de València Trinidad Alfonso EDP, carrera urbana a peu de 42.195. Els mítics 42,195 quilòmetres, són un exemple de superació personal i constància que reflecteixen els valors més destacats de l'esport. Marató València Trinidad Alfonso EDP va rebre l'any 2016 la condecoració de Segell Gold de la IAAF i es va confirmar com una de les millors proves en la distància dels 42.195 metres del món.  

Més de 19.000 corredors prendràn l'eixida en la prova maratoniana aquest proper diumenge, entre els quals tindrem a la nostra parella, que buscaràn batré les seues propies marques personals. No sabem que passarà, sabem que costarà i serà dur, pero estem segurs que ho donaràn tot per aconseguir el seu sommi. Vinga companys, molta sort!!!

- Sandra
- Santi

No hay comentarios:

Publicar un comentario