C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 20 de octubre de 2017

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 21-22 OCTUBRE

DIAGONAL DES FOUS (ISLA REUNION)

Desde ahir dijous 19 a les 22h hora local, i a les 20h hora espanyola, el nostre amic Rober esta disputan el que serà el últim gran repte de la temporada per ell. Un gran repte que li permetrá coneixer Isla Reunión. La «Diagonale des Fous» és un Ultra Trail en semi-autonomia de 165Km i 9576m+, que travessa l'illa del sud al nord. Per participar, els corredors han de demostrar que han completat, en un període específic, condicions específiques. Ànim Rober, estem segur que ho aconseguiras!!!

- Rober Gil

TOMBATOSSALS

Territori Tombatossals es compon de tres distàncies Maratomba 42k, Tombatossals 21k i Minitomba 12k. Es tracta d'una carrera per muntanya que discorre en la seva major part pels espais de la Penyeta Roja, Tossal Gros, Joquera, Raca, Roca Blanca, Molinas ... amb sortida i arribada a Centro Educativo de Penyeta Roja. La prova es disputarà en la data 22 d'octubre de 2017. Salida de Maratomba 42k 08: 00h. Tombatossals 21k a les 08: 30h. i minitomba 12k a les 09: 00h. Tindrem representació rojeta en varies modalitats, sort valents!!!
 
Trail 21K
- Silvia
- Alberto
- Sonia Escuriola
- David Mundina

Maratomba 42K
- Ruben Marc


MITJA MARATÓ VALENCIA

La S.D. Correcaminos organitza el 27 º Medio Maratón de València Trinidad Alfonso EDP, el proper diumenge dia 22 d'octubre de 2017. La carrera urbana a peu consta de 21.097,50 metres. El circuit, urbà i sobre asfalt, està homologat per la AIMS / RFEA. La prova està inclosa dins del Calendari Internacional de la IAAF. La sortida es donarà a les 09:00 hores i finalitzarà a les 11:42 hores, sent el màxim temps oficial per finalitzar la carrera 2h30: 00.La sortida de la mitja marató València Trinidad Alfonso EDP té prevista la sortida en tres tandes amb objecte de millorar la comoditat i seguretat de tots els corredors. Fins la capital del Túria, al circuit més ràpid en terretori nacional es desplaçara la nostra parella per lluitar contra el crono, a vore com estan eixos ritmes per al pròxim repte. Sort parella, disfruteu i no mireu el relltoge!!!
 
- Sandra
- Santi

No hay comentarios:

Publicar un comentario