C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 13 de octubre de 2017

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 14-15 OCTUBRE

VOLTA A LA CAMPANA SUERAS
 
El diumenge 15 d'octubre torna la Volta a La Campana, amb dues novetats significatives, la primera canvi en el recorregut per fer-la encara més atractiva, que ens portarà des dels 21,6 km de longitud als 23 km, i un desnivell positiu aproximat de 1300 metres. L'altra novetat és que tindrem la primera edició de la Volta Sprint, una carrera que completarà pràcticament la meitat del recorregut de la prova reina. Amb 11,2 km i 480 metres de desnivell positiu, la Volta Sprint servirà perquè la Volta a La Campana arribi a un major nombre d'aficionats. Amb aquestes dues carreres, el participant podrà conèixer una de les zones més espectaculars del Parc Natural de la Serra d'Espadà, recorrent zones de gran interès natural i històric. Tindrem representació rojeta en les dues modalitats. Ànim companys!!!

23K
- Patry
- Arturo

 11K
- Jero
- Vicent Peris

Llistat inscrits

10K ONDA

El Club Atletisme Onda organitza la XIV VOLTA A PEU FIRA D'ONDA, que se celebrarà el dissabte 14 d'octubre de 2017 a partir de les 17:30 hores, i última prova puntuable per a la IX Circuit Popular de la Diputació de Castelló. El seu recorregut serà de 10.000 m d'homologat per la RFEA, i transcorrerà per un circuit urbà. L'arribada i la meta estaran situades a la pista d'atletisme de l'Olímpic. Alli tindrem a la nostra parella que lluitarà per eixa classificació final del Circuit provincial. Sort parella!!!

- Sandra
- Santi

LListat Inscrits

TRAIL MONTAN SIERRA ESPINA

L'Ajuntament de Montan organitza la II RUTA MONTAN SIERRA ESPINA de 22 km, el diumenge 15 d'octubre de 2017. Es donarà l'entrada des de la Piscina Municipal de Montan, a les 9.00 hores i la meta estarà situada a la Piscina Municipal de Montan. Alli tindrem al nostre company:

- David Galera

LListat inscrits

No hay comentarios:

Publicar un comentario