C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 23 de junio de 2017

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 24-25 JUNY


CURSA BENASSAL

La Cursa de Muntanya Benassal és una prova esportiva que té com a finalitat fomentar les proves de resistència a la muntanya i al mateix temps gaudir de l'entorn paisatgístic de Benassal i el seu terme.  IV prova puntuable de la lliga nord, amb 21 Km i 900m+, donarà l'eixida des de la Plaça de Don Blasco a les 7:30 hores. Alli tindrem als nostres companys:

- Sonia Mundina
- Vicent Peris

- Paquito Saez.
- Patry 

- Jero



Llistat inscrits

10K ADECCO BENICASSIM

Adecco Castelló organiza la I Carrera de les empreses solidàries Adecco platges de Benicàssim, prova atlètica en la qual podran participar totes les persones que ho desitgen. Un esdeveniment per a treballadors en actiu (del domini nacional o internacional), d'empreses privades o organismes públics, que vulguen participar en un esdeveniment de funcionament diferent en el que el protagonista és l'equip (els components surten i arriben junts a la meta). També existeix la modalitat individual / autònoma i oberta o prova lliure. El recorregut de les proves constarà de dos proves:
10KM - DIEZ MIL METRES (10.000 m) - prova llarg de dues voltes.
5KM - CINCO MIL METRES (5000 m.) - prova corta d'una volta.

Dues proves se celebraran el dissabte 24 de juny de 2017, a partir de les 18:30 hores. L'arribada i la meta estaran ubicades al Torreón Bernat de Benicàssim. Alli tindrem als nostres compnays:


- Maria
- Santi
- Sandra


Llistat inscrits

No hay comentarios:

Publicar un comentario