C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 19 de mayo de 2017

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 20-21 MAIG


5K BENICASSIM
Dissabte 20 de Maig a les 18h tindra lloc en Benicassim la prova dels 5K. Prova curta i ràpida que la nostra campiona recent mare, ha elegit per tornar al camp de batalla

- Silvia 



Llistat inscrits

15K NOCTURN CASTELLÓ

El dissabte 20 de Maig a les 22h de la nit, tindra lloc la 2ªprova puntuable del IX Circuti diputació Castelló. Es donarà la sortida a dues proves una de 5K i una més llarga de 15K i després de donar dues voltes la prova llarga i una volta la curta finalitzaran les dues a la Plaça de les Aules. En la prova llarga tindrem a la nostra parella:

- Santi
- Sandra


LListat inscrits

GRAN FONDO LA MUSSARA

POLAR Gran Fons La Mussara - REUS és una marxa cicloturista que discorre per les carreteres de la província de Tarragona amb la localitat de Reus com punt de partida i arribada. La prova es presenta en dues distàncies per adaptar-se a les conditions del ciclistes aficionats i de tots els nivells. Així, les dues modalitats donaran l´eixida Diuemnge 21 de Maig, el gran fons ho fara a les 7.30 i el mig fons ho farà 1h després:

Gran Fons, amb un recorregut de 189 quilòmetres i 3.200 m de desnivell positiu. On tindrem a:


- David Mundina
- Arturo

Mig Fons, amb 97 quilòmetres i 1.600 m de desnivell positiu, tindrem a la nostra femina:

- Sonia Escuriola

Llistat inscrits
PUERTOMINGALVO
La VI Cursa de Muntanya de Puertomingalvo se celebrarà el Dissabte 20 de maig de 2017 a les 9.30. La sortida tindrà lloc des de la plaça de l'Església de Puertomingalvo. El Recorregut de 21,5 quilòmetres amb 787m +, travessa la partida de les pinedes i es caracteritza per la seva bellesa natural, sobretot entre els quilòmetres 6 i 15 on es circula paral·lelament a la Rambla de la Viuda on els pins, falgueres i bosc, faran les delícies dels corredors. La partida de les Pinedes és la zona d'union entre la serra de Gudar i el Massís del Penyagolosa. Alli tindrem als nostres companys:

- Sonia Mundina
- Vicent Peris
- Cristian



Llistat inscrits
 

TRAIL 15K BENICARLO

La tercera edició del 15K Trail Benicarló, se celebrarà el pròxim Diumenge 21 de maig de 2017. La sortida i meta s'efectuaran a l'ermita de Sant Gregori de Benicarló i el eecorregut serà pel terme rural, passant per les zones més emblemàtiques que ofereix del nostre entorn. L'organització ha previst la sortida a les 9: 30h del matí. Alli tindrem a la nostra també recent mare, que torna a disfrutar del nostre món.

 - Maria


Llistat inscrits

No hay comentarios:

Publicar un comentario