C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 1 de marzo de 2017

RESULTATS CAP DE SETMANA 25-26 FEBRER

TRANSGRANCANARIA
Espectacular ambient el viscut a les Illes Canaries, i es que la Transgrancanaria reuneix a corredors elit de tot el planeta. Cinc son les proves que es celebraren en l´illa i que els nostres corredors van anar a disfrutar, cadasqu la seua distancia elegida.

Sonia Mundina: Marato Transgrancanaria. Primer objectiu de l'any. Arribe amb moltes ganes, il.lusio i uns poquets nervis!!! L'eixida del marató es una locura, la gent ix com si fora un 10k. Jo a la meua marxeta, fa fred i em costa un poc agafar-me, hi ha que guardar...jeje!!! A partir del primer control decideisc pegar-li un poquet més de canya, ja que me trobe molt be!!| Agafe a Cris i a David i vaig un bon troset amb ells...el final de la cursa per a mi el pitjor, ja que fas uns 7-8km per una rambla interminable i després per un riu i asfalt...i damunt amb una xica xafant-me els talons...con que final agonic!!! Al final 3h57, 6a absoluta i 3a senior!!! Contentisima amb el temps i amb la posició pero sobretot amb les bones sensacions!!! Ja tenim la primera del circuit!!!

Cristian: Marató Trangrancanaria. Entre unes coses i altres ja feia 5 mesos que no corría per la muntanya. Bona forma de començar, quina fartera de correr xa. Objectiu disfrutar i veure com estem, començe la carrera tranquil i sobre km20 en una baixada técnica ja venen  demanant pas es Sonieta que baixa com un coet!!! ole com baixa la tia!!! Anem un ratet donant-mos ánims i després del control fins a meta feem un ultim apretonet i au, una que jaa no em contarán. Crec que es una cursa que s'ha de fer soles per viure el ambient que hi ha.
 
Paco Saez: Transgrancanaria 2017 a la saca!!!! 125 kms, en 15h43'05", el 27° absoluto. I es que el nostre company Paquito volia llevar-se l´espineta, aixi que va complir en el objectiu de ser finisher del seu primer objectiu d´aquest any. Enhorabona Paco!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario