C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 9 de marzo de 2017

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 11-12 MARÇ

LES FONTS DE XERTA (NOCTURNETA-TRAIL-CURSA)
Aquest cap de setmana ve carregat de muntanya, i es que en la zona del Horta de San Joan, arriba la tradicional Fonts de Xerta, 120 km de naturalesa, 6000 m de desnivell positiu, 3 etapes en 3 dies, 5 pobles involucrats, Xerta, Aldover, Paüls, La Franqueta, Alfara de Carles. Aquest any tindrem representació en les 3 etapes, aixi que a disfrutar cadasqu la seua distancia.

UT LES FONTS DE XERTA 120KM
La nostra femina Sonia Escuriola, s´atreveix en la distancia més llarga, on ella s´encontra agust, desde divendres la nit en la nocturneta de 23Km on s´haura de controlar, seguira dissabte en el Trail de 70Km on serà on lluitarà d´autentica muntanya, fins la cursa de 27Km on haurà de traure les forces que li queden per creuar eixa linea de meta. Anim Sonia i molta sort!!!

TRAIL XERTA 70KM
L'Etapa reina del UT les Fonts, amb 70 km amb 4.000 m de desnivell positiu acumulat, en semi-autosuficienciauna, etapa llarga i dura on el terreny és majoritàriament sender amb alguns trams de pista i una mica d'asfalt. Tindrem al nostres companys Arturo i Claudio, dissabte a les 6 del mati donarà l´eixida.

CURSA XERTA 27KM
L'última etapa de l'UT les Fonts, la clàssica cursa de les Fonts però en semi-autosuficiència, una cursa de muntanya (aprox. 27 quilòmetres amb 1650m. D +) el terreny és majoritàriament sender amb alguns trams de pista i una mica de asfalt. En aquesta cursa, diumenge a les 8 del mati, tindrem al nostre company David Mundina.


MARXA BORRIOL
Des del Club Muntanyer la Pedrera organitzen la XIX Marxa a Peu per Borriol. La cursa es celebrarà el proper diumenge 12 de març i, com altres anys, la cursa esta inclosa en el Circuit Lliga Nord. Cursa en una distància de 24,45km i 1.260m+. Juntament també es celebra la VI Marxa no Competitiva de 15Km. Tindrem nombrosa participació i es que els nostres companys no es volen pedre un classic con es la cita de Borriol.

- Jero
- Patry
- Sonia Mundina
- David Galera
- Santi
- Alberto
- Jose Martinez
 LListat Inscrits

No hay comentarios:

Publicar un comentario