C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 24 de febrero de 2017

COMPETICIONS ULTIM CAP DE SETMANA FEBRER


Aquest cap de setmana arranca La Transgrancanaria, prova catalogada com el “Ultratrail de referencia en el panorama nacional y la prueba reina del invierno europeo, con una presencia cada vez más reiterada en el panorama mundial”. Cinc son les proves que es celebraran aquest cap de setmana en l´illa i alli tindrem també a cinc dels nostres corredors. En aquest prova dona inici la SPAIN ULTRA CUP, en les seues dues versions.

En el circuit Spain Ultra Cup M, esta la modalitat Marató 42Km en 1.200M+, prova  tindrem a la parella Sonia Mundina i Cristian Andreu, disposats a passar un gran cap de setmana per la illa i disfrutar d´aquesta gran cursa. La marató arranca el divendres a les 9 a.m.


També tindrem representació en la Transgrancanaria el circuit Ultra-Trail World Tour en la modalitat TransGC 125Km amb un desnivell de 8.000 M+, la prova reina, la mes ansiada, prova que creua la isla de nord a sud i de costa a costa, alli tindrem present al nostre valent Paco Saez, ell farà l´eixida divendres 23h.


No hay comentarios:

Publicar un comentario