C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 25 de enero de 2017

RESULTATS COMPETICIONS 21-22 GENER


CURSA PER MUNTANYA CREVILLENTE 
El  C.A. Marathon Crevillente, va organitzar Diumenge 22 de Gener a les 9 del mati la primera prova de la lliga autonomica FEDME, cursa de 20.5km amb 1180m+. Fins alli es van desplaçar els nostres companys, on la van superar satisfactoriament. Enhorabona companys!!!

Patry: Primera de la lliga autonomica en Crevillent. La veritat que estic contenta de com ha anat, després de la lesió al turmell no puc demanar més. L´he disfrutat molt i em quede en eixes bones sensacions, de totes maneres la gent esta MOLT forta. 2:24h.9a absoluta i 7a senior. Hi haura q possar-se les piles a vore si arribe un poc millor a la Vall.

Ruben Marc: Cursa de Crevillent, primera prova del campionat de lliga de curses per muntanya de la FEMECV 20Km 1225m+. Eixida rapida, pujada a 4 pates i baixada a foc. Aixi puc resumir aquesta cursa, en la que pense que tant els avituallaments de cursa com el post cursa eren molt pobres per a ser de la Femecv, (o es que estem mal acostumats als mimos de les curses de la terreta) encara aixi la cursa brutal, molta senda i baixades tecniques com a mi m´agrada! Cap de setmana TOP. Al final 2h 09min, Mucho nivel en las carreras femecv.

MITJA MARATÓ DE CASTELLÓ

Ni el vent, ni l´aigua van poder en els nostres companys. Diumenge 22 Gener, Castelló vivia una gran festa en la seua XXXIII Mitja Marató de Castelló, amenaçava mal temps, pero finalment va respetar i els nostres amics van poder disfrutar i complir els seus objectius. Enhorabona a tots companys!!!

Sandra: Mitja Marató Castelló. Algo em deia dins de mi que avui seria un gran dia. El dia s'alçava nuvol i ventòs, pero el sol brillava dins de nosaltres. Es pot disfrutar més?
21Km llargs...controlant ritme, polsacions, emocions....que dificil es no plorar quan creues la linia de meta aconseguint marca personal en 1h34 i rebre eixe abraç del meu xic i me diu a l'orelleta...he fet 1h19'.... Santi ja t'ho he dit tot. Gracies a tots per eixos anims.


Arturo: Mediamaraton Castellón 2017. Carrera que me hacia respeto ya que el asfalto no es lo mio y sabia que iba a sufrir , pero mirandolo bien hace 3 meses cuando empezce veia muy dificil el correr tantos km a esos ritmos pero creo que dentro de mis posibilidades lo he logrado asi que contento y que mejor manera de acabar que entrando en meta con un buen compańero de batallas Cristian ,cerramos ciclo y volvemos a la montaña otra vez que es lo que me gusta . Tiempo 1:22:16.

Santi: Mitja Marató de Castelló. Després de dues setmanes complicades no sabia que passaria avui, lo que si sabia es que volia intentar-ho per damunt de tot. Si feia dues setmanes volia fer marca personal avui havia de lluitar-lo i aixi ho he fet creuant meta en 1h 19min.  M'ha  sortit bé pero haguera pogut eixir mal, aixi es este esport, uns dies arrisques i surt bé i d'altres surt mal. Ara a per el marató de Castelló mes motivat si cap !!!



Sonia Mundina: Mitja Marató de Castelló. Decidisc eixir amb el globo de 1h30, a ritme prou comodo i no arriesgar...Aguante en eixe grupet tota la cursa i a falta de 3-4km Cris i jo decidim apretar per poder ser sub 1h30, apurant pero o aconseguim amb un bon apretonet final!! Contenta perque dins de lo que cap vaig disfrutar, segur que alguna tornarem a fer pero lo meu es la muntanyeta!! Al final 1h29 i 3a senior, 6a general!!
David Mundina (1:18:30), Ruben Lucas(1:20:03), Jose Martinez (1:21:55), Vicent Peris (1:22:41) i Cristian Andreu(1:29:55) també van estar presents i van fer un bon entrene de cara als seus objectius, mentres que Mariam no va poder acabar la prova, anims Mariam, dies roins tenim tots, i tornaran a vindre les bones sensacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario