C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 13 de enero de 2017

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 14-15 GENER


10K SKODA BENICASSIM
El recorregut de la prova és de 10,000m, fixant-se la celebració el dia 14 de gener de 2017 dissabte, a les 16:30 hores. La sortida i la meta se situen al c / Torre Sant Vicent al costat del Poliesportiu Municipal de Benicàssim. 10K SKODA BENICÀSSIM és la prova atlètica que s'enquadra en els actes culturals i esportius del primer cap de setmana de les festes de Sant Antoni de Benicàssim. Alli tindrem a les nostres parelles: 


- Santi
- Sandra
- Mariam
- Ruben


CURSA TORREBLANCA
És una prova de fons per la muntanya que té com a finalitat fomentar la pràctica d l´esport i gaudir de la natura. El recorregut transcorre quasi integrament per sendes i pistes forestals i dóna a conéixer als participants l´entorn de Torreblanca. La distancia es de 16.5Km amb un desnivell de 530m positius. L´eixida sera des de la plaça major a les 9h del mati del dia 15 de Gener.

- Sonia E
- David M
- Sonia M
- Claudio B
- David Galera
- Patry
- Arturo

- Claudio
 

VIBRAM HK100
El Vibram Hong Kong 100 és una cursa de resistència d'ultra que té lloc a Hong Kong. La cursa s'inicia a 100 quilòmetres Pak Tam Chung a la península de Sai Kung i cobreix alguns dels paisatges més bells de Hong Kong, incloent platges remotes i verges, boscos antics, senders naturals, embassaments i turons costeruts. La cursa es basa en la famosa MacLehose rastre de Hong Kong, però amb alguns desviaments per assegurar que els corredors passen més temps en els seus majoria de les seccions escènics, així com acabar amb el descens del pic més alt d'Hong Kong (Tai Mo Shan). La cursa inclou un desnivell acumulat de més de 4500 metres i el temps de tall és de 32 hores. La Vibram HK100 inicia la primera edició de Ultra-Trail World Tour (UTWT).
I com no podie ser d´una altra manera, fins Hong Kong s´ha desplaçat el nostre amic SuperGil, Roberto esta dispost a viure una de les experiencies més important de la seua vida com a corredor. Totes les nostres forces i pensaments aquest cap de setmana estaran a l´altra part de món on Rober demostrarà qui es ell. Molta sort Rober i gaudeix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario