C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 27 de mayo de 2016

ULTIM CAP DE SETMANA DE MAIG

El temps passa molt ràpid i ja estem a final de mes, i com no arriba el cap de setmana i en ell les nostres competicions. Aquest cap de setmana també hi han varies curses i els nostres companys no paren.

ENMONA 
L’Emmona és una prova esportiva d’Alta Muntanya per el pirineu català organitzada per la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadessesque es celebraran els dies 27,28 i 29 de maig de 2016. L’ Emmona són unes proves exigents que es desenvolupen en modalitat de semi-autosuficiència, es disputa en varies modalitats i són proves competitives d’ultra resistència que transcorren per camins de mitja i alta muntanya.
El nostre company Jero Martinez estarà present en  L'Ultra Trail son 129,54 km amb 10.194 metres de desnivell positiu i 20.388 metres de desnivell acumulat, prova de llarga distància per Alta Muntanya, amb més del 40% del recorregut està per sobre dels 2.000 metres i arribant als 2.914m del Puigmal.
Molta sort Jero!!! 


VOLTA AL TERME DE FONDEGUILLA (VTF)
Els nostres amics de la VTF celebren aquest dissabte la 35ªedicio de la seua cursa, la Zegama de Castelló, cursa exigent, bonica i dura, catalogada com la millor cursa de mitja distancia. Recorregut de 34km en 2470m+ i en eixida a les 6 a.m no deixarà indiferent al nostre company Salva Ballester, estem segur que intentarà donar tot de si i disfrutar al màxim. Sort Salva!!!


PUJADA LA DESERT
La roja s´en va de festa!!!
Dissabte per la vespra a les 19h, el desert de les palmes, paratge natural de la nostra ciutat, es vestirà de roig. Molts son els nostres companys que volen gaudir d´aquesta cursa explosiva, catalogada com mitja muntanya sobre terreny d´asfalt en 7.800km i en 413m de desnivell. Els nostres membres han fet equip i aixi poder passsar un gran vesprada ....i una gran nit jejeje.

Sonia Escuriola
Sandra
Sonia Mundina
David Mundina
Santi
Jose
Rober
Arturo
Ruben Marc
Cristian
Miguel Angel Martinez
Paco

RODENO NULES 
Seguint en el circuit diputació de curses de muntanya, arriba la 5ª prova, la Rodeno de Nules. L’eixida serà el Diumenge 29 de Maig a les 8h amb una distància de 18'5 km i un desnivell acumulat de 759 m+/- (0-600). Allí tindrem al nostre company Miguel Angel Duplas, el qual defen el titol de lider del circuit, no tenim cap dubte que intentarà disfrutar al màxim e intentar consolidar eixe titol de cara l´última prova. Sort Miguel Angel!!!

CURSA DE LA UEC TORTOSA
El nostre company Joan oseguint en el circuit de les curses de muntanya per les terres del Ebre, estarà present a Tortosa, per afrontar un recorregut de 20 km amb uns 1.000 m de desnivell positiu. La sortida tindrà lloc diumenge 29 de Maig a les 9:30h, des de la zona esportiva del barri de Sant Llàtzer (Parc dels Països Catalans). Molta sort Joan!!!

miércoles, 25 de mayo de 2016

RESULTATS CAP E SETMANA 21-22 MAIG

15K NOCTURN CASTELLÓ
Gran ambient es va viure a la capital de la plana dissabte a les 22h, arribava el 15K nocturn i els carrers mes centrics de ciutat estaven de gom a gom, entre els 1200 participants entre el 5K i el 15K estava la nostra parella Sandra i Santi, que van disfrutar junts tota la cursa.
Sandra: "15K nocturn Castelló. Li tenia ganes aquest circuit, la nit és lo meu jijiji i haviem fet convoi per passar un bon rato, a més a més, només va faltar que a Santi li tocara el sorteig del dorsal i que vinguera en mi tota la cursa. No se perque va ser si nervis o l'hora... que tenia les pulsacions altisimes i em va tocar patir més del conte per poder aconseguir el objectiu marcat...finalment vam poder passar una bona nit, disfrutant del ambient de la capital. Correr en Castelló es com correr en casa. 
Junts creuem la linea de meta en 1h05min, 5 clas. general i 1 clas categoria. i agafats de la ma😍"


TRAIL ORPESA
Bon mati viscut en Orpesa, molta gent i gran cursa la organitzada per els companys. Cursa molt rapida i molt de nivell, la cosa va estar renyida. Els nostres companys ens contes les seues experiencies.
- Miguel Ángel Martinez: 3ºclas. absolut en 1h39min.

- David Mundina 13 clas. en 1h49min
 
- Cristian 17clas. en 1h50
 
- Patry 1ª clas absoluta en 2h04 juntament amb Sonia.
 

- Sonia Mundina: "Trail Serra Orpesa. Després d'una bona setmana de carrega d'entrenaments arribe a Orpesa prou cansada, pero decidís eixir a tope fins que el cos aguante. Eixida molt rápida i enseguida em done conte que no van les cames...aixina que baixe una marxeta...poc a poc vaig agafant a les xikes que tinc davant, primer a Xari i sobre el km 10 a Patry, i ja continuem juntes fins al final, tirant un ratet una i un ratet l'altra!! Al final 2h04 i primera amb Patry!! No era una cursa objectiu sino més be un bon entrene, vaig patir pero també ho vaig donar tot per vore fins on podía arribar...contenta amb el resultat!! Seguim suman!!"
Sonia Escuriola: "Trail Serra Orpesa, 2h10 min quinta classificada, anava a Orpesa seguint una bona setmana d'entrenaments i per vore com progresae el peu...en l'eixida ja em done conte que no es la meua guerra, el ritme de comensament ja no el podia seguir ni per asomo jejeje, aixina que a fer la meua cursa, recorregut molt bonic però molt rapid per al meu gust, correr, correr i més correr llevant dos pujades que va ser on vaig disfrutar, el demés anar apretant fins que el cos em deie frena que tu no estas feta per aço jijijiji, vaig acabar molt contenta per que seguim sense dolor!!!! EL millor la entrada a meta amb les meues tres perletes Carlos, Yago i Noa!!!".
- Maria 7clas, en 2h29min
 


ZEGAMA
En una de les millor Maratón del Món, Copa del món en curses de Muntanya, arribava diumenge la ZEGAMA, la cursa de les curses, sempre es un premi estar en eixa linea d´eixida. Maratò caracteritzada per el oratge aquesta edició no podia ser menys, el pais vasc es un altre món. Alli vam tindre al nostre company Ruben Lucas, que com ell diu " fue con todo". Ruben Lucas va creuar la linea de meta en 5h01min. Pos 71.
 





viernes, 20 de mayo de 2016

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 21-22 DE MAIG

Torne el cap de setmana i tornen les competicions i els nostres companys tornen a competir i es que en aquest club ni parem ni ens girem....i el que si fem es disfrutar. Sort a tots!!!

15K CASTELLÓ
Arriva per primera vegada a la nostra capital, un 15K nocturn, dissabte 21 a les 22h recorrerà els principals carrers de la ciutat, en eixida i meta en la plaça major. Un 15 K que forma part d´un circuit nacional, Tomtom night running series i també és la 5ª prova del circuit diputació provincial. Allí tindrem a la nostra femina Sandra i al nostre company Santi que ha sigut agraciat en un dorsal per cortesia de Volkswagen Marza.  Molta sort parella, a bufar i a disfrutar de la nit!!!


TRAIL SERRA ORPESA
Diumenge 22 de Maig a les 8.30 del mati, es donarà l´eixida a la IX Edició del TRAIL SERRA D´ORPESA. 22km i +800m. Recorregut molt bonic vore la muntanya i la platja en un mateix moment no te preu. Cartell de luxe es presenta  per Diumenge a Orpesa, i entre tots ells tenim als nostres companys. Mol ta sort i disfruteu del mati!!!
- Sonia Escuriola
- David Mundina
- Patry
- Cristian
- Sonia Mundina
- Maria
- Miguel Ángel Martinez
 
ZEGAMA 
 Aquest cap de setmana també tindrà lloc la cursa de les curses, la Marató en la cuna del Trail, ZEGAMA is ZEGAMA. Quansevol corredor de trail té l´il.lusió de disputar, o millor dit de disfrutar, aquesta cursa, peró només uns privilegiats ho aconsegueixen. Molta gent es la que vol correr i l´organització realitza un sorteig, així que correr en ZEGAMA es una loteria, i aquest any el nostre indi Ruben Lucas ha sigut agraciat. Diumenge 22 de Maig a les 9 del mati desde ZEGAMA donara l´eixida a 42.195 kilómetros / 5.472 m acumulats i que recorrera 4 dels cims de la comunitat vasca, Aratz – Aizkorri – Aketegi y Aitxuri.
Oso ondo Rubén, oso ondo!!!






miércoles, 18 de mayo de 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 14-15 MAIG

PUJADA AL MONTI 
Diumenge 15 maig 2016 a partir de la 08.00 hores amb un recorregut de 17.700 m amb un desnivell acumulat de 843m, en Onda vam tindre als nostres companys disfrutant d´un bon mati, ells ens conten les seues experiencies.

El nostre José Martinez va disfrutar d´un mati, encontrant bones sensacions i pujant a lo mes alt del caixó en la categoria de Veterano B. Enhorabona José.

Miguel Angel : "Pujada al Monti 2016. Llegaba con ganas de competir y la he disfrutado. Contento de poder haberlo dado todo en carrera y sobretodo sin ninguna molestia fisica." Miguel arriva a meta 3er absolut en 1h27min48seg. Enhorabona Miguel!!!


MARATÓ DEL BUSCARRÓ-BARXETA
Diumenge 15 maig 2016 a les 08.00 la nostra corredora Belén va donar l´eixida en un recorregut de 43km amb 2.250 metres de desnivell positiu desde Barxeta a la seua cursa.

Belén: "Marató del Buscarró-Barxeta.Una carrera molt bonica on la calor ha sigut la protagonista. No tenia gran desnivell, no tenia grans pujades ni baixades, però el terreny tan tècnic i la elevada humitat l'han feta molt dura. Fins el km 20 he pogut portar un bon ritme, però a partir d'ací ha començat a pujar molt la humitat, el poc aire que corria era sofocant i he tingut que dosificar molt be hasta el final. Portava a la segona a més d'una hora i he pogut agafar-lo en calma.1a Absoluta, i 17 de la General en 5h45min06seg.
Molt contenta de ser la campiona de la seua primera edició." Enhorabona campiona!!!


ROGAINE EL BOIXAR 45 BALIZAS
Els nostres companys que participaven en el Rogaine del Boixar, van xalar d´un bon mati.
Rober: "No se cómo describirlo, locura, aventura, disfrute, desmotivacion, motivacion. Hoy he participado en una carrera diferente con Joan y Arturo, momentos de euforia, momentos de desilusión. Increíble lo que hemos vivido!!!"

viernes, 13 de mayo de 2016

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 14-15 MAIG

Un altra setmana on els nostres corredors competeixen, avant companys i disfruteu!!!

MARATÓ DEL BUSCARRÓ-BARXETA
La “Marató del Buscarró-Barxeta” és una cursa a peu per muntanya de 46km amb 2.350 metres de desnivell positiu que consisteix a fer una volta circular al massís del Buscarró de la serra de Barxeta passant pels termes municipals de Genovés, Quatretonda, Benigànim, Pinet i Simat de la Valldigna. Per a la realització de la prova els corredors disposaran d’un temps màxim de 10h. Aquesta prova formarà part de la II Challenge Trail Marathon, circuit de tres maratons de muntanya a celebrar d’abril a juny de 2016 a la Comunitat Valenciana. Allí tindrem a la nostra femina Belén. Molta sort!!!
PUJADA LA MONTI 
El Club Atletisme Onda organitza la XIII PUJADA AL MONTI, que es celebrarà el diumenge 15 maig 2016 a partir de la 08.00 hores . El seu recorregut serà de 17.700 m amb un desnivell acumulat de 843m i transcorrerà en la seva major part per un circuit de camins i pistes forestals i la resta per traçat urbà. La sortida i la meta estaran situades a la Pista d'Atletisme l´Olímpic ". Allí tindrem als nostres Miguel Ángel Duplas i José Martínez. Sort als dos !!!
ROGAINE EL BOIXAR 45 BALIZAS
El Rogaine és una modalitat esportiva de les carreres d'orientació en la qual els participants en equip han de despalzarse a peu, amb l'objectiu d'aconseguir la màxima puntuació passant pels controls en ordre lliure. És per tant una prova d'estratègia, orientació, resistència física i treball en equip.
Dissabte 14 maig  desde les 11.00 h a les 17.00 h, els nostres companys Rober, Joan i Arturo han format equip per disputar aquesta prova diferent al habitual en el nostre club. La questió és disfrutar i passar un dia divertit. Sort companys i atents en l´orientació!!!


miércoles, 11 de mayo de 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 7-8 MAIG

Un altre cap de setmana ha passat i els nostres corredors han tornat a copar part dels pòdiums on han estat, es presentava uns dies roïns respecte a l'oratge, però ni l´aigua ni fred, han pogut en els rojets. Encara que estava tot banyat i emboirat, el temps va respectar i vam tindre un dia perfecte per practicar el que més ens agrada.

5K BENICASSIM
Ruben: "5k de benicassim. Carrera objetivo de la temporada, preparada a conciencia. M´agrada esta cursa per les vistes i el recorregut. Així que el dissabte a les 15h baixem el meu company i jo en la finalitat de rebaixar temps per escalar posicions en la classificació general del circuit de 5k de veteranos. Li faig de llebre fins al km 2,5 eixim apresa però controlant. A partir del 2,5 ja esta en bon ritme i descidisc tirar jo soles. Al final 19:34 marca personal. (La primera mmpp en 5k). I aconseguint el meu company posiconar-se 3er del circuit."

15K VILA-REAL
Sandra: "15K Vila-real. Tenia dubtes, setmana dura, el temps,... sempre no s' esta com una vol, però les ganes de fer una bona cursa, disfrutar i oblidar...han fet que avui les cames respongueren com mai...així que en un 15k medit curt...1h04min, 5ª classificada general i 1ª categoria. Qui va dir que açó d fer-se vell no mole, jajaja??"


TRAIL FREE RUN
Sonia Escuriola: "II Free Run 31 km+1700, arribava amb moltes ganes de tornar a disfrutar, de provar el peu de nou, de tornar a la montanya, esta carrera tenie les qualitats perfectes, dura, terreno tecnic, de dificil chafada..amb bones pujades i baixaes trenca cames. Que puc dir? Ahir vaig tornar a somriure, vaig tornar a disfrutar, vaig tornar a competir, me vaig trobar de nou a mi mateixa..sensacions molt bones per a lo poc que estic corrent, el resultat 2 absoluta amb un temps de 3:49!!! Vaig tindre la companyia durant tots la cursa de Roberto que me va ajudar moltisim, de Patri que vam fer la cursa prácticament juntes i el suport de David i Arturo qur sempre done un plus de motivacio!! Ara a seguir entrenant i a seguir disfrutant!!!"


Roberto: "II FREE RUN 31 KM 1700+. Me inscribo en último momento, no es mi estilo de carreras, pero como tenía un entrenamiento largo para el sábado decido hacerla, para ir por ahí solo, pues voy a la carrera!!!! , ya de salida decido acompañar a Sonia y intentar ayudarle en lo que pueda, carrera muy chula, pero por la climatología padecí bastante frío, al final muy buen entrenamiento y mejor compañía."


Patry: "II Free Run 31km. Carrera que no tenia pensada hacer, pero que me apetecía mucho ya q suelo entrenar por parte del recorrido. La verdad que la disfruté muchísimo compartiendo muchos kilómetros con Sonia y Rober. Me sorprendieron sendas y caminos q todavía no conocía y a los que volveré. Al final con tanto km me resentí un poco del pie, pero valio la pena el esfuerzo, muy contenta con mi tercer puesto."


Maria: "II FREE RUN 14KM. M'apunte a la cursa ja que es una distancia  curta pero dura i aixo m'agrada!
Sabia que disfrutaria pujant i patiria baixant, i aixi va ser.. Conseguisc aplegar a Raca primera i me pase la 2a xica en la baixada, pense que he d´apretar perque no s´en vage molt i aconseguisc tornar a passar-la en la segona pujada, la roca blanca, però se que aquesta bona posició no durara molt i durant la resta de km per aplegar a meta , tot de baixada em passa la segona xica, així que ja sols pense en aguantar i donar tot el que puc. Finalment aplegue a meta contenta, ja no per la posició, si no per  sentirme be fisicament i que les 2hores de cursa em pasaren com si hagueren sigut 5'! Bonic "mini trail" i contenta dels bons resultats dels companys d'equip"


XTREM ALMENARA
David Galera : "Xtrem almenara carrera que me gusta por todo en general. Como siempre dándolo todo!!!! Eehh Rubén!!!! Jajajaja a mitad carrera las fuerzas eran escasas y optado por disfrutar aún más de la carrera. Hoy si que magirat!!!"