C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 31 de marzo de 2016

COMPETICIONS 2-3 ABRIL

Arriva el mes d´Abril, després de les festes de Pasqua on els nostres membres segur que van aprofitar per fer Km la gana, arriven altra volta les competicions. Aquest cap de setmana moltes son les disciplines i els diferents territoris que recorreràn els nostres companys.

ULTRA MONTSENY
Dissabte 2 d´Abril a les 7h a.m. desde Viladrau donarem l´eixida al Campionat d´Espanya d´Ultra FEDME 2016 amb els seus 80km i 9170m de desnivell acumulat, i on el recorregut es 100% pel Parc Natural del Montseny. Allí tindrem a la nostra femina Belén, junt a altres molt bons corredors de la nostra terra, lluirà la camiseta de la Selecció Valenciana e intentarà donar el màxim per disfrutar i demostrar el perque la selecció ha pensat en ella. Molta sort Belén.!!!

Desde d´açi també donar molts anims a la nostra companya Sonia Escuriola que no esta atravessant per bons moments, una lesió l´impideix formar part d´aquesta selecció i poder disfrutar del Montseny. Estem amb tu Sonia, saps i sabem que prompte tornaras i amb molta mes força, açó només es un alto en el camino. Molts anims i a recuperar-te.


TRAIL NOGUERUELAS 70KM
Dissabte 2 Abril tindra lloc en la localitat Turolense de Nogueruelas, el UltraMaraton de 70km, recorregut exigent amb 3700m+, on els nostres valents podran trobar-se amb pistes i camins pecuaris (22%) senda (41%) monte a través (36%) i asfalt (1%) i on també els nostres companys podran encontrar-se amb unes condicions meteorologiques algo adverses. En aquesta linea d´eixida tindrem a Roberto, Claudio, Jose Saez, Ruben Marc i Paco. Molta sort a tots!!!


CURSA ATZENETA
Continuant amb la lliga nord, arriva la 16a Pujada a la Nevera, així com la Marxa Popular que es celebrarà el pròxim dissabte 2 d'abril, organitzada per l'Ajuntament d'Atzeneta i el Club de Muntanya AT-ZENET. En la cursa de 27.600km amb 1040+ tindrem presents a Cristian, Sonia Mundina, David galera, Arturo i Ruben Lucas. A tope companys!!!

TRAIL 25K CALAR RIO MUNDO
Fins Albacete es desplazarà en nostre company Miguel Angel, on el Club Deportiu Adventure Bike/La Bajera es l´organitzador del DESAFIO CALAR DEL RIO MUNDO format per sis traçats competitius: “ULTRA 105 K”,”TRAIL 65 k”, “TRAIL 45 k”, “TRAIL 25 k” ,“TRAIL VERTICAL” i “SENDERTRAIL 17 k”. En nostre company el dimenge 3 d´Abril a les 8.30h a.m. desde RioPar donarà l´eixida a la seua cursa de 25km amb 1500+. Sort Miguel!!!
21KGATOVA
També diumenge 3 Abril a les 9 a.m. en la població de Gatova es celebra la cursa amb tres distancies, Marató, Mitja Marató i 10K. Nosaltres tindrem en la linea d´eixida a la nostra femina Patry, que s´enfrentarà als 21km amb 1125+ i que transcorren per el parc natural de la Serra Calderona. Molta sort Patry!!!

10K CIUTAT DE BURRIANA
Seguint en el circuit diputació, la nostra femina Sandra disputarà la 3ª prova, aquesta vegada el diumenge 3 d´Abril a les 10h a.m. es celebra el 10K ciutat de Burriona, circuit caracteristic on el 25% de recorregut es terra i el 75% asfalt. A bufar fort Sandra!!!







martes, 22 de marzo de 2016

TRAINING CAMP EN EL BOIXAR

Aquest cap de setmana passat, com altres vegades el Club GR33 organitza el traininig camp per als seus membres, cap de setmana de convivencia i diversió, juntament disfrutant dels entrenaments en un bonic paratge natural.
Aquest any es va decidir anar al Parc Natural de la Tinença de Benifassà, exactament al Boixar, on hem estat de meravella gracies a la seua amabilitat.
Ha estat un cap de setmana replet de entrenaments, rises i menjar, i on hem disfrutat del que més ens agrada, la nostra Muntanya. Açi teniu un breu resum del que ha sigut el nostre Training Camp en Casa Refugi El Boixar.

viernes, 18 de marzo de 2016

CAP DE SETMANA 19-20

Com tots els caps de setmana hi han curses per tot arreu, i com quasi tots els caps de setmana tenim algún company vestit de rojet en alguna linea d´eixida. Aquesta setmana nomes tindrem a Miguel Angel Duplas competint. Els altres a entrenar que prompte vindren nous reptes.

XVIII PUJADA PIPA
El proper diumenge 20 de Març a les 8.30h, es celebrara la 3ª prova puntuable en el circuit diputació carreres de muntanya, XVIII Pujada al Monti en la Vall d´uxo, on tant l´eixida com l´arrivada estaràn en les emblematiques Coves de Sant Josep  de la mateixa localitat. Allí tindrem al nostre company Miguel Angel Duplas el qual ja ha esta presents en quinze de les edicions.


lunes, 14 de marzo de 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 12-13 MARÇ

Bon cap de setmana dels nostres corredors, vam patir, vam disfrutar, vam xalar, ...uns van aconseguir els seus objectius i uns van tindre que pendre la decisió de retirar-se i pasar pagina, pero tot suma companys, el principal es no pedre l´il.lusió per el que més ens apasiona. Fins un altre cap de setmana!!!

CURSA TALES
Dissabte de mati es va desplaçar fins a Tales la nostra femina Sonia, per disfrutar de la cursa de muntanya que havien preparat tant bonica.

Sonia Mundina: "Cursa de tales. Carrera molt xula, amb baixadetes de les que a mi m'agraen!!!.  Una més per a tornar a agafar ritme en montanya!! 1h46 i 2a absoluta!!!." La nostra companya Sonieta ja no baixa del caixó. Enhorabona!!!
Classificació

KM VERTICAL MABO
 Maria que participava en el km vertical, va poder disfrutar d´esta experiencia curta pero intensa.

Maria: "Km vertical a la saca. La 14 del km vertical. a 11 del km vertical autonomic. I la 5 de categoria. En un temps de 20,40!!!". Enhorabona!!!
Classificació


IX 10K COSTA AZAHAR GRAO
Dissabte per la vespra es disputava el 10K costa azahar, on diuen que es un dels circuit més rapids d´Espanya, alli vam tindre als nostres companys.

Miguel Angel: "Petada. Hasta el 6'5-7 en tiempos previstos. De ahi a meta un suplicio para caerme 1 minuto de propina. 34:40. A la proxima mas y si se puede mejor." Anim Miguel Angel, com tu dius a la propera mes i millor!!!


Sandra
: "Avui si, per fi he rebassat la barrera dl 10k,  he baixat temps fent MMP...ens tocara pensar en baixar un altra unitat." La nostra femina Sandra, va poder aconseguir eixe temps que tant se li resisitia, 43'50" i 4ªclas. cat. Ara a continuar. Enhorabona!!!

Classificació

PERIMETRAL BENISSA
Dissabte tambe es celebrava el Ultra de Benissa de 84km, ni més ni menys, on la nostra femina Belén donava inici a la seua temporada, i on ho va fer de categoria, classificant-se 1ª absulta a més d´hora de la segona. Enhorabona Belén!!!

Belén: "Aquest cap  de setmana vaig obrir temporada amb la Perimetral de Benissa, van ser 84km molt tècnics i durs. El meu objectiu principal era medir l'estat de forma. Així que agafe un ritme molt còmode. Anem primera i segona juntes fins el km 5. A partir d'ací faig marxa. Arribe a la cima de Bèrnia al 100%, decidisc pegar una volteta de rosca més. Seguisc amb molt bones sensacions. Faig el Pas dels Bandolers i la llarga pujada del barranc a bon ritme. Arribe a la pista amb ganes de còrrer. Així que...a còrrer s'ha dit!!! Ja tinc els dos pinyols superats. Els km passen sense enterar-me. Arribe al 62 i es ací on comence a "pussejar". Passe Senija, me queden 15km...tres pujades i meta. Me donen referències de la segona, la porte a més de 40 minuts. Que faig? Me relaxe i faig còmodament el que queda? No...!!! Tira-li, has vingut a medir-te! A patir un ratet més!!! I per fi arribe a meta! 1a Absoluta i 8a de la General. Molt contenta pel resultat, però sobretot per les bones sensacions al llarg de tota la carrera."

Classificació

CAMPIONAT ESPANYA DUATLO L.D. ORIHUELA 
I com no, fins Orihuela es va desplaçar Vicent per disputar el campionat d´Espanya de duatló de llarga distancia, i on Vicent va aconseguir una décima plaça.

Vicent Calvo: "Molt content equip. Açó es una gran experiencia". El nostre company Vicent es proclama 10º classificat absolut d´Espanya en Duatló de llarga distancia, quasi res. Enhorabona Vicent!!!
Classificació

X MABO. MARATO BORRIOL.
I tots els amants de la muntanya tenien el cap ficat en Borriol, la seua X MABO i aquest anys primera prova de Copa Espanya donava l´eixida a les 7.30 a.m, prova que no deixa indeferent a ningu. Aixi que alli teniem als nostres companys:

Alberto: "Tot baix control. Estava clar que no podria passar de la Pobla i he eixit a aixó. A vore si revsicola el peu". Alberto que arrastra una lesió al turmell, va decir fer un bon entreno fins la Pobla, i aixi anar agfant confiança per a la MIM. A recuperar Aberto i bona decisió!!!


El nostre company Jose, encara que va tindre algunes caigudes va arrivar a meta en 5:30:27, clasificant-se 4ºde la seua categoria a 1minuto i el 99 de la general. Enhorabona José a continuar aixi!!!


Salva: "Mabo, tenía muchas ganas puesto que desde que estoy con David todo va como la seda, he salido motivado con ganas de darlo todo, pero antes de la carretera de la Pobla han empezado a salir los calambres, aún así he mejorado 10' respecto al año pasado 4h48 al final." El nostre company Salva millora el seu temps encara tenin alguns problemes muscular, a recuperar-se i enhorabona!!!

Classificació



viernes, 11 de marzo de 2016

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 12-13 MARÇ

Ja tornem a estar asi, i este cap de setmana ve complet de diverses curses i modalitats. Tindrem molts companys competint aquest cap de setmana aixi que a disfrutar amics.

CURSA TALES
El dissabte 12 de Març a les 9 del mati, arranca la cursa al poble de Tales, cursa de 16,5km i 814+, alli tindrem a la nostra representació femenina Patry i Sonia Mundina. A tope xiques!!!

PERIMETRAL DE BENISSA
El club de muntanya Margalló de Benissa per el seu V aniversari ofereix una Marató i un Ultra de 84km, asi tindrem a la nostra femina Belén, en una cursa de terreny técnic en 84km i 4700+. Anim Belén a per ella!!!


CAMPIONAT ESPANYA DUATLO L.D. ORIHUELA 
El nostre company Vicent Calvo, estarà present en el campionat de duatló que es disputara en Oriohuela el diumenge 13 de Març a les 8 del mati. La prova consta de 16km correr 66km bici 8km correr. A tope Vicent!!!

IX 10K GRAO COSTA AZAHAR
El dissabte 12 de Març a les 18h de la vesprada donara l´eixida el que diuen que es el circut 10K més ràpid d´Espanya, jejejeje ahi tindrem al nostre company Miguel Angel i  a la nostra femina Sandra, on comprovaran la velocitat d´aquest circuit e intentaran conseguir les seues marques. Abufar companys!!!



KM VERTICAL MABO
Una prova agonica, una prova diferent, sobre un recorrgut de 1.450km acumulant 350+ tindrem a la nostra companya Maria. Dissabte 12 apartir de les 11h, donara l´eixida el primer corredor, aixi que a bufar fort!!!

X Marató Borriol. MABO
I aquest diumenge 13 Març es celebra la X MABO, cursa que no deixa indiferent a ningu, uns anys calor, l´any passat aigua a cantes, a vore este any quin oratge ens farà. Cursa de 42km en 2550+ i que forma part del circuit EMM i aquest any també de Copa Espanya. Allí tindrem als nostres valents Silvia, Alberto, Salva, Miguel. Companys molta sort i coneiximent!!!

VI FUENTES DE TITAGUAS
En la localitat valenciana de Titaguas, es celebra la segona prova de la Lliga CxM La Serranía 2016, el diumenge 13 de Març a les 9 del mati, tindra lloc la cursa reina que anomenen al trail de 21km amb 850+, fins alli es desplazarà el nostre company Vicent Peris. A disfrutar d´aquesta cursa!!!

miércoles, 9 de marzo de 2016

RESULTATS PRIMER CAP DE SETMANA MARÇ

Un altre cap de setmana ple de noticies, els nostres companys disfruten, pateixen...sempre fent el que mes els agrada¡¡¡¡ Enhorabona a tots.

TRANSGRANCANARIA
Els nostres companys que van marxar a les illes per disfrutrar de la Transgrancanaria, ens conten les seues experiencies. Experiencies contades en primera persona i que fiquen els pels de punta, llegir com cadasqu dels nostres companys experimenta cada cursa.

Paco: "Transgrancanaria (125 km 6200+ 6200-) 17h21min . Xiquets moltes gracies pels anims pero avui no estic gens content, o content a mitjes per a que no parega tant. Dos hores per a trovar-me a mi, despres he tingut el coneiximent per a controlar-me ritmes, menjar, beure i tot aixo, pero ha segut fer-se de dia i tot s'ha descontrolat no se ben be perque, putos problemes a la panxa i a patir com un gos. He anat be fins al 68km pero en 3kms de baixada abans d'engantxar pujada Roque Nublo. He seguit apretant pero ja no podia menjar res i beure poc, aixi que vos podeu imaginar la resta. Els ultims 20km a meta caminant, m'han passat 4 o 5 i ni intentar-ho"

Roberto: "Transgrancanaria (125 km 6200+ 6200-) Salida desde Agaete.Decido hacer cambio de estrategia a lo que suelo hacer siempre. Divido la carrera en tres sectores, primer sector de la carrera bastante duro por las subidas muy verticales y las bajadas mas de lo mismo, segundo sector lo encuentro bastante mas cómodo y último sector prácticamente 40 km cuesta abajo en muchas zonas de mal pisar este me parece  orrible, se me cargan muchísimo lo cuadriceps . Amanece unos kilómetros pasados Fontanales, a partir de este punto decido empezar a dar un poco mas de rosca y por lo visto me sale bien la estrategia, adelanto a bastantes corredores y voy bajando posiciones, últimos 10 km un infierno muy pedregoso por un barranco de piedras de canto rodado con muy mal pisar y además le añadimos la calor prácticamente plano, llego a meta y pufffffff que subidon mucha gente animando pufffff espectacular. Bueno al final no estuvo nada mal para haber unos 80 favoritos de élite mundial. Quedo en una posición 26 general y 10 veterano con un tiempo de 16h 20min"

Sonia: "Advanced Transgrancanaria 10h05'... 5 clasificada. Llegaba muy motivada y con ganas de volver a correr la carrera que el año pasado me dio la confianza para afrontar un año lleno de alegrias. Mi objetivo era bajar mi propio tiempo..ya que el nivel de corredoras era excepcional. Los dias anteriores a la carrera no estaba lo nerviosa que deberia...seria bueno o malo?? Salimos de Fontanales en medio de una fina lluvia, las sendas estaban bastante mojadas y resbalosas asi que yo tranquila a mi marcha, a sensaciones, iban pasando los kms y cada vez me iba encontrando mejor, me daba respeto aumentar el ritmo por sino llegaba a meta jejejej, pero lo tenia que intentar, asi que como dice mi amigo Roberto subo una rosqueta mas y haber que pasa..entre subes y bajas llego a la mitat, Garañon control de material y  a seguir, como en cada avituallamiento Eladi me daba animos y alguna referencia, sabia que me quedaba mitad de carrera y  la zona mas corredora, asi que empezamos a bajar por las interminables calzadas romanas y mis pies empezaron a quejarse..eso por la falta de costumbre de correr ultras pense yo jejejeje...y tuve mi primer bajon, el dolor era muy intenso notaba las uñas que me iban a reventar pero tenia que seguir, no habia tiempo para pensar en el dolor, tenia que llegar a meta, queria bajar mi tiempo y queria abrazar a David, porque seguro que me estaba esperando, asi que me dije a mi misma...hay que apretar los dientes Sonia ya pensaremos en el dolor al terminar, y asi fue..sin parar de correr llegue a esa tan ansiada meta, y si..lo habia conseguido 35 min menos que el año pasado, y alli estaba él..con los brazos abiertos nos fundimos en un abrazo y termine mi segunda Advanced!!! Ahora a recuperar y preparar Monseny!!!"

David: "Maraton transgrancanaria 3h27'... 7º clasificado. Volvia a la isla a intentar dar lo máximo de nuevo, sabia que el listón estaba muy alto, salida rapidisima ya desde el principio, me cuesta coger ritmo, pero poco a poco vamos encontrando las buenas sensaciones, los km van pasando rápidamente con unos ritmos poco usuales para una maratón de montaña... Al final cruzo la meta muy contento de haber podido bajar el tiempo del año pasado en casi 20'... Ahora a pensar en el campeonato de clubs y en la MIM...!!!"

Maria: Maraton transgrancanaria 6h28min. Maria no va tindre uns dels seus millors dies, encara aixi va fer tot el que va poder per creuar eixa linea de meta i com diu ella poder creixer encara mes fort.

Enhorabona a tots!!! Sou molt grans, segur que acabar la Transgrancanaria es una experiencia inolvidable.



PUJADA LA FORADADA 

El nostre amics Joan estava present en la Pujada a la Foradada, cursa del circuit terres del Ebre, i que consta de 20.5km amb 950+. Joan va disfrutar com un xiquet, ells ens conta la seua cursa. Enhorabona Joan!!!

Joan: "Pujada la Foradada. Carrera molt tecnica i rapida, seguin els objectius marcats vaig acumulant esforç per afrontar els grans reptes i cada vegada estic mes aprop de conseguiró, surtida a tope i poc a poc anem obrint espai, encarem la primera muntada i porto a tiro als primers però en dos vaixades em quedo un poc, al final veix que encara no puc estar d'avant els morets volen vaixant. Al final faix la meva carrera i acavo tenin un molt bon resultat acavant fort, 8 clasificat i 2 vetera en un recorregut de 20 km i 1300 desnivell en 1h54m, no esta mal. Ara a seguir suman, enhorabona als canaris i tot equip."


CASTRO ALFONDEGUILLA

En la segona cursa del circuit diputació, Castro Alfondeguilla teniem present tambe a la roja, els nostres companys van passar un gran dia de muntanya, ells ens conten com va el dia. Enhorabona a tots!!!

Miguel Angel "Cursa Castro, mucho tiempo sin correr una carrera de montaña 100%.  En Vilavella pequeño test, y en ya mas tecnica recuperando sensaciones perdidas. Falta un poco de power subiendo pero poc a poc". Miguel Angel va acabar 3º classificat absolut en 1h39'49".

Ruben Lucas "Castro alfondeguilla. Carrera que no había hecho nunca. Y que me ha gustado mucho. Poco a poco introduciéndome en la montaña otra vez. Al final 2h 12' disfrutando como un niño jeje. Y ayudando a Mariam ha que bajara el tiempo. Próxima parada Alto sil".

viernes, 4 de marzo de 2016

COMPETICIONS PRIMER CAP DE SETMANA MARÇ

Ja quede poc per al cap de setmana i per que comencen les competicions. Eixe moment que els nostres companys estan esperant en sentir el coet que marca el començament d´una gran cursa per a ells, el moment de començar a disfrutar del que mes els agrada. Molta sort a tots!!!

TRANSGRANCANARIA

Aquest cap de setmana arranca La Transgrancanaria, prova catalogada com el “Ultratrail de referencia en el panorama nacional y la prueba reina del invierno europeo, con una presencia cada vez más reiterada en el panorama mundial”. Cinc son les proves que es celebraran aquest cap de setmana en l´illa i alli tindrem també a cinc dels nostres corredors.

En el circuit Spain Ultra Cup M, esta la modalitat Marató 44KM. DESNIVEL+ 1.200M tindrem a Maria de la Torre i David Mundina, un dels favorits per conquitar eixa meta, on l´any passat es va proclamar campió. La marató arranca el dissabte a les 10.30a.m.
La Spain Ultra cup, on la nostra companya Sonia Escuriola, vigent campiona arranca aquesta edició en la modalitat Advance 83KM. DESNIVEL:+ 4.300 M: Sonia, la nostra campionisima, estarà allì present per revalidar el titol, la nostra companyera eixira dissabte a les 7a.m.
També continua en la Transgrancanaria el circuit Ultra-Trail World Tour en la modalitat TransGC 125KM. DESNIVEL: + 8.000 M on tindrem presents als nostres valents Roberto Gil i Paco Saez, ells faran l´eixida divendres 23h.


Molta Sort i disfruteu de la vostra estancia per les Canaries.
Seguiment de cursa

CASTRO ALFONDEGUILLA

Diumenge 6 de març a les 9 del mati continua el Circuit Diputació de Curses de Muntanya en la X cursa Castro Alfondeguilla, cursa de 19km en 1160+, alli tindrem presents als nostres companys Miguel Angel Duplas, Ivan Fabregat, Ruben Lucas i la nostra femina Mariam Monton.


Molta sort companys!!!
Llistat inscrits

martes, 1 de marzo de 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA MAGDALENERO

La nostra parella Sonia Mundina i Cristian Andreu que van marxar a l´illa de Formentera, per poder disfrutar del precios paisatge que recorre el Marató, ens conten les seues experiencies, un mal dia respecte el oratge va fer que no pugueren disfrutar al máxim, encara que ells son els dos molt durs.

Cristian: "Marató de Formentera, arrastrava alguna molestia al isquio de la marxa a Borriol, encara aixi isc arricar i fer una bona cursa. Em fique en un  grup on estem els 4 primers, van passant els km i tot funciona be, menja be me hidrate be i el oratge em va, m'agrada. A falta de 5km el isquio se´m puje i no em deixa continuar. Res una pena, em quede en el positiu una experiencia bonica on he estat lluitan, ara res meés que recuperar."
Molts anims Cristian, en breu estaràs altra volta al lio, a recuperar i a seguir¡¡¡

Sonia: "Marato formentera. Era el meu primer marató, i no podía estrenarme de millor manera que rodejada d'uns paisatges espectaculars. El día no ens acompanyave massa pero arramquem en ganes, il.lusió i uns poquets nervis...el principi es molt corredor i vaig agust fins que sobre el km 4 derrape i faig un bon aterrisaje jejeje, un espolsonet i a continuar...comensem la puja principal de la cursa i comense a ploure...aixi continuen passant els km per el costat d'acantilats, platjes i sendetes, anem lluitan contra el vent que es espectacular xo disfrutant de cada km, fins al km 30, comensen uns 5km de correr per l´arena de la platja...i es ahi quan em talle el ritme, muscularment em mate i em congele molt...despres fins a final de la cursa se m' en va el temps perque arribe com puc, pero be faig una segona posició en 3h55 min. Em quede en l´experiencia viscuda, que ha segut molt xula i he apres molt, una llastima que el temps no ens deixara disfrutar be pero sempre podrem tornar, ara a recuperar i a per la próxima!!!"
Enhorabona Sonia, esta molt be en el teu estreno pujar al segon caixó, eres una gran lluitadora¡¡¡

Classificació