C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 30 de noviembre de 2016

RESULTATS ÚLTIM CAP DE SETMANA DE NOVEMBRE

DUATLO CULLA ALTA MAESTRAT
Dissabte 26 de novembre, es celebrava el I DUATLÓ CULLA DLD CULLA ALT MAESTRAT és una prova que forma part de la Copa d'Espanya de Duatló de Llarga Distància i del circuit No Drafting Series powered by Etixx. Alli teniem al nostre amic Vicent Calvo, que degut al mal temps no va poder disfrutar de les dos disciplines que componen el duatlo. Van suspendre la bici, i van correr 18km, 3 voltes al circuit. Finalment Vicent acaba 4º absolut i aconsegueix tambe classificar-se 4º en el circuit nds.


TOMBATOSSALS
Arriba el esperat desé aniversari de la nostra Tombatossals, degut al canvi de data pensat per l´organització, aquest any 2016, hem tingut dues edicions d´aquesta cursa. Encara que aquest Diumenge 27 de Novembre en edició especial en la seua modalitat de Maratomba 42km i Tomba de 21km. El oratge va donar una tregua i encara que el terreny estava molt banyat, la plutja va ajuantar considerablement. Els nostres companys que van estar presents en les diverses modalitats ens conten les experiencies.

Maratomba 42km
Sonia:" Maratomba 42,5km +2480, Primera Absoluta, Decima de la general!!!!! Llegaba con muchas ganas, muy motivada, aunque sabía que veniamos a buscar un buen entreno de cara a la temporada 2017, tenía claro que el objetivo principal era ir buscando sensaciones, entrenar la alimentación y ante todo disfrutar. Hasta el km 15 no voy cómoda como quisiera, pero a partir de ahi empieza la maquinaría a funcionar, las piernas responden subiendo, bajando, en llanos, las sensaciones empiezan a ser buenas, la carrera un costante sube y baja, con el terreno tipico de Castellon pero muy, muy chulo y recomendable al 100%. Una de mis sorpresas en carrera cuando me dicen que voy la 15 de la general, y pienso...y porque no ir a por el top ten?? Pues a ello!! Llego al avituallamiento que esta David, que ganas de verlo...me anima me dice que voy muy bien y a por la ultima parte, veo que cuantos mas kms mejores sensaciones y al llegar a meta sorpreson!!! 10 de la general!!!! Contentisima!!!! Tengo que dar las gracias a la organización de esta gran carrera por haberme dado la oportunidad de conocer su carrera, avituallamientos perfectos, recorrido muy bien marcado, trato de 10!!!!! Y como no a David por estar siempre sufriendo a mi lado mas que yo, por aguantar mis locuras y por entenderme!!! GRACIAS!!! Ahora toca seguir con la pretemporada!!!!"


Tombatossals 21Km
 
Ruben Marc: "Diumemge, 6:00, porta un gripaso de collons de fa dos dies, plou al carrer i fa fred. Pero som com som i ens agrada competir! Eixida rapidisima a 3'25'' el primer km i a partir d ahi a aguantar. la carrera durisima, no me la esperava aixi ja que eixe terreny ha sigut el meu pati dentrenes durant molt de temps, pero me sorpren pa be. No se pot agafar ritme en cap moment. com sempre en les baixades adelanta i perc en les pujades. plans no hi ha... el gripaso me done sensacio danar sense forçes pero al final 2h 15' el 15 de la general i el 10 senyor"



Jero: "Tombatossals 21km; Carrera muy tecnica y en la q participo para ver q tal esta la maquina. Posicion 17 de la general y 5 veterano. Ahi va una foto guapa."


Patry: "Yo hoy muy contenta de poder volver a correr por la montaña me encontrado bastante bien aunque a partir del 15 tenia muchas molestias en el isquio. Cruzo la linea de meta en 2h30min y 3a absoluta"

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario