C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 11 de noviembre de 2016

COMPETICIONS 12-13 DE NOVEMBRE

IV DINOMANIA TRAIL CINCTORRES

En la comarca dels Ports, tindrem aquest cap de setmana la quarta edició de la cursa de Muntatnya de Cinctorres. 
Aquesta és una cursa de fons de muntanya de 21,1km de distància i 904m de desnivell.

L'eixida tindrà lloc el proper dissabte a les 9:30h des del Poliesportiu. 
Tindrem com a representants a les nostres fèmines Sonia Escuriola i Belén Agut que acostumades a les llargues distàncies aquesta cursa se'ls farà curta.

Molts ànims i sort!!


BEHOVIA SAN SEBASTIAN

En la modalitat d'asfalt tindrem en la mítica cursa Behovia-San Sebastian a la nostra parella Mariam Montón i Ruben Lucas, que prendran l'eixida el proper diumenge a les 10.00h per recorrer els 20km  d'asfalt amb 192m de desnivell positiu.
Cursa que de ben segur aconsegueixen gaudir. Molta sort i a gaudir d'aquesta multitudinària cursa!!


II CURSA DE MUNTANYA CAIMARI EPIC TRAIL (MALLORCA)

Fins l'illa de Mallorca es desplaçarà el nostre amic Roberto Gil per participar el proper diumenge en la cursa de Muntanya Caimari Epic Trail. Cursa de 31 km de distànica que tindrà l'eixida a les 8.30h del diumenge des de la plaça de Caimari.
Aquesta cursa forma part de la Copa Balear de Curses Per Muntanya. El nostre amic Roberto, competirà en la categoria de veterans A (M-40). 

Des de l'altre costat del toll li desitgem molta sort i ànims!!

LLISTAT D'INSCRITS

PICS DE BETXÍ


Seguint amb les curses de muntanya, però més prop nostre, tindrà lloc el diumenge el III Trail Pics de Betxí, que recorre una distància de 16,400km amb un desnivell positiu de 700 metres.
L'eixida tindrà lloc el proper diumenge a les 9.00 hores des de la Plaça Major de Betxí, on acudirà el nostre gran veterà José Martínez per formar part dels atletes participants en aquesta tercera edició de la cursa.

Molta sort!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario