C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 21 de octubre de 2016

COMPETICIONS 22-23 OCTUBRE

VERTICAL MONTSENY

La Sitja del Llop, és una cursa vertical que es desenvolupa al Parc Natural del Montseny, espai protegit i reserva de la Biosfera de la UNESCO. La cursa ix de 520 m sobre el nivell del mar i en poc més de 6Km passa a 1.705 m d'altitud. En total 1.185 m + per pistes i senders. És una cursa molt ràpida, ja que no hi ha grans rampes, sempre pendents molt constants i corribles, fins a meitat de cursa on el sender es comença a pujar fins arribar a la meta en el vèrtex geodèsic del pic més alt del parc. El dissabte 22 Octubre a les 10 del mati el nostre company Miguel Angel Duplas, estarà en aquesta linia d´eixida de Copa Espanya de Vertical.


TRAIL VALL DE SEGO

 
El Club de atletisme La Vall de Segó organitza el 3erTRAIL I MARXA PER MUNTANYA LA VALL DE SEGÓ. Les proves serán el día 22 d'Octubre, el Trail serà de 24,5k i amb un desnivell positiu i uns 1500m+. La sortida del Trail serà a les 8:00 des del c / sports de Faura. Alli tindrem als nostres companys:
-Jose Saez
-Paco Saez


10K CASTELLÓ


42ypico esdeveniments organitza el 23 octubre 2016 XI GRAN PREMI 42YPICO CIUTAT DE CASTELLÓ. Es donarà la sortida des del PARC RIBALTA a les 10 del matí. Circuit ràpid i multitudinari que recorre els principals carrers de la nostra ciutat, carrers plens de gent que fan un gran ambient. Els nostres companys tenyiràn de roig aquest 10K, ja que ni mes ni menys que 7 dels nostres estaràn presents.

-Patry
-Arturo
-Ruben Lucas
-Mariam
-Alberto
-Vicent Peris
-José

No hay comentarios:

Publicar un comentario