C.M. GR-33

C.M. GR-33

sábado, 15 de octubre de 2016

CAP DE SETMANA 15-16 OCTUBRE

TRENCAMOLES
L´organització de muntanya el Turmell organitza la V cursa i marxa Trencamoles que se celebrá el próxim diumenge 16 d´octubre a les 8.30. El recorregut de la cursa serà aproximadament 18.5km amb un desnivell acumulat de 1660m i trascorrerà majoritariament per senders i pistes forestals del terme de Xert, Alli tindrem a la nostra femina Sonia Mundina, disposada a disfrutar al màxim de la festa.

VOLTA CAMPANA SUERAS
El dia 16 d'Octubre ens estan esperant en Suera i la Serra d'Espadà. El Club de Muntanya Serra d'Espadà, i tot el poble de Suera d'han treballat per que tot estigui llest i us trobareu com a casa. Diumenge 16 octubre 2016 amb un recorregut de 21.650 metres. en 1.300 metres de desnivell positiu donara l'eixida a les 09:00 hores des de la Plaça Església a la III volta a la campana de Suera. Alli tindrem als nostres companys:
 
-Jeronimo
-David Galera
-Alberto


VOLTA A PEU ALGAR
La regidoria d´esports de l´Ajuntament d´Algar de Palància (Valencia) organitza la XXXII Volta a Peu a Algar, recorregut de la prova es de 10mil metres tenin lloc el 15 d´octubre a les 18h amb eixida i meta a la Plaça major. Alli tindrem als nostres amics dispost a bufar fort contra l´asfalt.

-Miguel Angel Duplas
-Mariam
-Ruben Lucas

No hay comentarios:

Publicar un comentario