C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 4 de agosto de 2016

COMPETICIONS PRIMER CAP DE SETMANA AGOST



XXVI VOLTA A PEU ALBALAT DE TARONGERS
Dijous 4 d´agost a les 20h de la vespra tindrem present al nostres companys Miguel Angel Duplas, Ruben Lucas i Mariam, en Albalat dels Tarongers, allì tindra lloc la Volta a peu 2016, circuit de 8Km tots urbans. Sort companys!!! 


X VOLTA A LES FONTS D´ESLIDA
La prova es celebrarà el dissabte 6 d´agost de 2.016 a les 08:00 amb eixida i arribada a la Carretera d´Ain (enfront del Bar Paquita). El recorregut serà de 15,2 km, aquest any tindra un valor sentimental mes fort que mai degut al gran incendi causat aquest mes de Juliol i va destrossar gran part de la serra Espadà. Aixi que mes que mai tots som serra Espadà. El nostre company Miguel Angel Duplas alli estarà en la linia d´eixida. Sort Migue!!!


5K ALMENARA
L’Ajuntament d’Almenara organitza la XXXIII Volta a Peu Platja d’Almenara, el recorregut de la prova serà de 5000 metres dividits en dues voltes iguals. La cursa sera dissabte 6 d´Agost a les 20h per a la categoria absoluta. Allí tindrem al nostre company Jero.


CURSA VISTABELLA
Arriba la décima edició de la Cursa de Vistabella, cursa de 27km amb 1500m postitius que transcorre en la seua totalitat per el parc natural del Penyagolosa i que aquest any alberga la 5ª prova puntuable per a la Copa de Espanya FEDME-Gran Premio Buff Salomon.
Diumenge 7 d´agost a les 8h a.m. mes de 600 participants donaràn l´eixida, cartell de luxe es presenta en Vistabella, la copa Espanya es pot decidir a la nostra provincia. I es que VistabellaisVistabella i alli tindrem a gran part dels nostres companys, disposats a disfrutar i donar-ho tot en la gran festa que organitzaran els amics del C.M. Vistabella. Sort a tots!!!
- Belen
- Alberto
- Roberto
- Jose
- Vicente Calvo
- Arturo
- Patry
- David Galera
- Vicent Peris
- Jero
- Ruben Marc

- Ruben Lucas
- Mariam 


No hay comentarios:

Publicar un comentario