C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 15 de julio de 2016

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 16-17 JULIOL

Gran cap de setmana es presenta, un cap de setmana dels que deixen marcat, curses importants, objectius de temporada....els nostres companys lluitaran per aconseguir els repts sommiats.

SIERRA NEVADA 

ULTRA 102KM
Seguint en la Spain Ultra Cup, les nostres femines Sonia Escuriola i Belén Agut, res mes que Campiona i Subcampiona de la SUC 2015, tornen a Granada per afrontar els 102km en més de 6000m positius, aixi que divendres 15 a les 24h, les nostres xiques arrancaran en totes les seues forces per pujar al pic Veleta i conquistar l´estació d´esqui de PradoLlano. Molta sort xiques, i sobretot molt de cap!!!

TRAIL 62KM
El nostre company David Mundina, no vol pedre la samarreta de Lider de la Spain Ultra Cup M, així que estarà present en la linia d´eixida del Trail de 62km en 3710m+. David pendrà l´eixida dissabte 16 a les 6 del mati desde Beas, per disfrutar del recorregut  fins arribar a Pradollano on esta la meta de totes les modalitats.

 
ANDORRA ULTRA TRAIL

Cims Màgics organitza diverses proves que tindran lloc els dies 14, 15, 16 i 17 de juliol del 2016 dins del marc de l'esdeveniment Ultra de l'Andorra UltraTrail Vallnord.

MARATÓ DELS CIMS
Cursa a peu d'uns 42,5 km, uns 3.000 m de desnivell positiu i uns 3.000 m de desnivell negatiu; consisteix a donar una gran volta per la parròquia d'Ordino, passant pels becs del Casamanya. Dissabte de mati els nostres companys Sonia Mundina i Cristian Andreu donaràn l´eixida a un recorregut de somni amb paisatges magnífics i vistes espectaculars, un descobriment de les Valls del Nord.
CELESTRAIL
Cursa de 83km i uns 5000m positius, consisteix en donar una gran volta per el "corazón" d´Andorra. Divendres a mitja nit donarà l´eixida desde Ordino, per poder disfrutar de tot el recorregut i arribar al lloc més espectacular com es la Carena. Els nostres companys que s´atreveix en aquesta modalitat son:
- Arturo
- Jose Saez
- Ruben lucas
- Mariam  


MITIC
Cursa a peu d'uns 112 km, uns 9.700 m de desnivell positiu i uns 9.700 m de desnivell negatiu, consisteix a donar la volta completa a Andorra passant pel punt més alt del país, El Comapedrosa a 2942m. El nostre valent que divendres per la vespra donarà l´eixida aquesta exigent prova serà  Salva Ballester.

10K NOCTURN GRAO CASTELLÓ
Seguint en el circuit nocturn diputació de curses d´asfalt, la nostra femina Sandra, estarà dissabte 16 a les 22h de la nit, present en la linia d´eixida del 10K del Grao de Castelló. Sandra que porta varies setmanes competint ja sap el que es un 10K en ple estiu aixi que a bufar per la nit, a vore si refresque un poc mes.Sort Sandra!!!

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario