C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 30 de junio de 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 25-26 JUNY

Ja ha passat el cap de setmana, i en ell les competicions, els nostres companys van donar tot de si, per estar a l´altura en les diverses modalitats. Van acabar i van disfrutar, que al fi i al cap es el més important.

III TARUGO TRAIL
El CM Costur, organitza la cursa del seu poble, cursa molt bonica i corredora encara que la calor també va jugar el seu paper, un poble volcat en el corredor i que els nostres companys van disfruta d´ell.

El nostre company Ruben Marc, que corria com a local, ens conta la seua cursa. "Tarugo Trail. Eixida en els craks pero controlant, conec la cursa massa be i se que al final se necessite força i energia. Passe els primers controls molt agust, controlan, pero note que el ritme no es el que esperava. Al avituallament del km 12, al mas d'avall passem els 4 primers locals en menys 1 minut, jo en segona posicio, m ha adelantat el primer en la pujada. Fem el cami del collao a ritme algo mes distanciats. El primer ni el veig pero al tercer tampoc. Vaig al ritme que toque. A la baixada del cami real aprete ja fort i mantinc el ritme en la ultima pujada al cabeso. Pase al primer i desde dal del cabeso fins meta apreta les dents i ho done tot. Que cursa mes emocionan lluitant fins al final!! Primer local en 1h 53min!! I Gloria tambee 1era loca !! Alegria es poca !! Ara objectiu Vistabella !!!!" 

-Vicent Peris 15classificat en 1h43min

-Santi Saborit 22 classificat en 1h49

-David Galera 39 classificat 1h57min


CURSA DELS BIBERONS
Fins les terres del Ebre es va desplaçar el nostre amic Joan, per seguir en el circuit de Curses de Muntanya de Terres del Ebre. Aquesta vegada donava l´eixida a la cursa dels Biberons. Joan ens conta la seua experiencia. "Cursa Biberons. Arribo al poble de Pinell lo Brai, la cursa es un recordatori a la guerra civil on va ser lloc de una de les grans guerres que als anys 1936 van haver que lluitar els de la quinta dels biberons, van bestits tots de la epoca i es fiquen a les trinxeres amagats ham els fusils i amitan cursa els trobes escampats per la serra esta molt divertit quan els veus i et demanen la identificació però jaja ni els mires perque vas en lo ganxo ficat. La cursa comensa molt rapida i poc a poc se fan diferencies i em fico dels primers, em trobo bé però sufrint i veig que deixo a tras al meus rivals, tot els de d'avant son jovens i gent en nivell, arribem al primer control i primera muntada forta i jo alli a tope me trobo bé i estic il-lusionat de poder estar d'avant. Estic tota la cursa en molta força i lluitan pels primers llocs però al final no puc agafar al tercer, se que vaig cuart i primer de la meva categoria i això vol dir que son uns puntets molt bons per seguir remontant. Al final 4 i primer vetera en 2h16m, molt conten per poder estar en los millors del circuit, avui 2h de bici i me pareix que apretat masssaaaa jaja Ara a per altra salud i cames." Enhorabona Joan!!!
 10K BENICASSIM
En la 6ºprova del circuit diputació de curses d´asfalt, aquesta vegada en Benicassim, vam tindre al nostre company Ruben Lucas encara que estiga en plena temporada de muntanya tenia ganes de correr en casa, i va creuar la linea de meta en 35:17.

 Per un altra part tambe teniem a la nostra femina Sandra, on ella mateixa en conta les seues sensacions. "10K Platges Benicassim...esta setmana he pensat mil voltes q me rebentaen les cames.....les cames no anaen, el cap no volie....pero avui el q ha passat es q he rebentat el crono....marca personal en 42'57 he baixat un altra unitat. Avui he tret el 🔪🔪...desde el km 6 anaem 5 xiques juntes...al 7 he decidit passar a 3 i tirar i al 8 ja ens hem quedat un altra i jo...i ha sigut una lluita entre ella i jo....els q es moren no se q deuen sentir pero jo avui els ulls no veen res...la llumeta blanca...aixi q he pensat xicota avui tu no me la faras...aixi que 3 absoluta i 1 categoria" Enhorabona Sandra!!!

LAVAREDO ULTRATRAIL
El nostre SuperGil, es va desplaçar fins los Dolimtas, per disputar el ultra de Lavaredo i aixi seguir puntuant en el Ultra trail World Tour. No res millor que llegir la cronica d´ell mateixa per vore que aquest any es el seu. "Lavaredo ultratrail 119 km 5800 +. Vengo con mucha ilusión a esta carrera, una carrera con mucho nivel de corredores internacionales. Son la 23:00 del viernes a llovido bastante antes de la salida, cuando dan la salido ya no llueve. Canción pre-carrera, pelos de punta y pummmm!!!! salida, el ritmo es muy alto, intento no ir rápido, pero la gente te arrastra, voy fuerte pero cómodo, mucha gente animando por el recorrido, yo sigo sin prisa pero sin pausa, primera subida larga larga, el tiempo es bueno ni frío ni calor, pasando la noche tranquilo y ya para lo que me conocen, cuando se hace de día el Rober de noche ya no es él mismo, deja de ver corredores y solo ve contrincantes, se despierta el lado cazador. Subo el ritmo lo llevo muy bien, las subidas son larguísimas y las bajadas ni contar, las piernas me aguantan perfectas, los pies me queman, son ritmos muy altos para mi, pero los puedo soportar. Pese al ritmo no dejo de admirar la belleza del entorno, es increíble, no tengo palabras para describirlo. Cuando parecía que ya estábamos en la última subida, premio otra de regalo antes de acabar, aun doy caza a dos mas para rematar bien la faena, una bajada de infarto de 10 km verticales con escalones, raíces, barro y gente por el camino, pero el ritmo lo llevo fuerte porque las piernas no me duelen, solo la planta de los pies. Tiro y tiro para haber si puedo llegar en 14:00 h pero la máquina no dio para mas y llego en 14:03 que es todo un éxito, para el nivel de corredores que había era de infarto, 14:03 h posición 14 que me quiten lo bailado." Enhorabona Rober, seguix aixi!!!

Paco Saez també va acudir a la cita de los Dolomitas i aixi poder apreciar en directe tot aquell paisatge espectacular, Paco va creuar la linia de meta en 15h10min en posicio 30, i es que estar entre els millors del món no ho poden dir tots. Enhorabona Paquito!!!
 


CURSA DE BENASSAL
Les nostres xiques Patry i Belen que van pujar a Benassal per afrontar la seua cursa, van disfutar tambe de valent. Patry va bufar fort, lluitant per eixes primeres posicions, i va aconseguir una 2º posicio absoluta en 2h01min. I Belén en 2h28min va disfrutar de la cursa com una xiqueta. Enhorabona a les dos!!! 




No hay comentarios:

Publicar un comentario