C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 30 de junio de 2016

COMPETICIONS PRIMER CAP DE SETMANA DE JULIOL

CAMPIONAT D´ESPANYA DE CLUBS A ZUMAIA
Fins Guipuzcoa es desplaçarà els membres del nostre equip per disputar el campionat de clubs a nivell nacional, 8 seran els nostres representants, 4 xics i 4 xiques, per poder puntar tant en masculi com en femeni. Cursa catalogada com a Maratò de 42.230km  en 2200m positus, i que tindra eixida diumenge 3 Juliol a les 8.30 del mati, albergarà a 35 equips del tot el estat Espanyol i a 333 corredors representants dels mateixos. El nostre equip serà:
- Sonia E
- David M
- Sonia M
- Cristian
- Patri
- Arturo
- Marian
- Ruben Lucas

Molta sort equip i a per totes!!!

TRAIL BRONCHALES
A Bronchales es celebra tambe varies modalitats de cursa, la nostre femina Belén ens representarà a la prova reina de 43km en 2054m positius. Una situacio privilegiada en plena serra d´Albarracin, es una experiencia que mai oblidarà la nosra compamya. Molta sort Belén!!!
10K NOCTURN ORPESA
Orpesa donarà inici al circuit nocturn provincial, que per tercer any es celebrà ara a l´estiu als pobles de la nostra costa. I es que en aquesta calor, es un bon moment per disfrutar del que ens agrada, aixi que a les 22.30h de la nit del dissabte 2 de Juliol la nostra femina Sandra anira al 10K nocturn, a passar un bon rato i disfrutar del ambient de la nit . Sort Sandra!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario