C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 27 de mayo de 2016

ULTIM CAP DE SETMANA DE MAIG

El temps passa molt ràpid i ja estem a final de mes, i com no arriba el cap de setmana i en ell les nostres competicions. Aquest cap de setmana també hi han varies curses i els nostres companys no paren.

ENMONA 
L’Emmona és una prova esportiva d’Alta Muntanya per el pirineu català organitzada per la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadessesque es celebraran els dies 27,28 i 29 de maig de 2016. L’ Emmona són unes proves exigents que es desenvolupen en modalitat de semi-autosuficiència, es disputa en varies modalitats i són proves competitives d’ultra resistència que transcorren per camins de mitja i alta muntanya.
El nostre company Jero Martinez estarà present en  L'Ultra Trail son 129,54 km amb 10.194 metres de desnivell positiu i 20.388 metres de desnivell acumulat, prova de llarga distància per Alta Muntanya, amb més del 40% del recorregut està per sobre dels 2.000 metres i arribant als 2.914m del Puigmal.
Molta sort Jero!!! 


VOLTA AL TERME DE FONDEGUILLA (VTF)
Els nostres amics de la VTF celebren aquest dissabte la 35ªedicio de la seua cursa, la Zegama de Castelló, cursa exigent, bonica i dura, catalogada com la millor cursa de mitja distancia. Recorregut de 34km en 2470m+ i en eixida a les 6 a.m no deixarà indiferent al nostre company Salva Ballester, estem segur que intentarà donar tot de si i disfrutar al màxim. Sort Salva!!!


PUJADA LA DESERT
La roja s´en va de festa!!!
Dissabte per la vespra a les 19h, el desert de les palmes, paratge natural de la nostra ciutat, es vestirà de roig. Molts son els nostres companys que volen gaudir d´aquesta cursa explosiva, catalogada com mitja muntanya sobre terreny d´asfalt en 7.800km i en 413m de desnivell. Els nostres membres han fet equip i aixi poder passsar un gran vesprada ....i una gran nit jejeje.

Sonia Escuriola
Sandra
Sonia Mundina
David Mundina
Santi
Jose
Rober
Arturo
Ruben Marc
Cristian
Miguel Angel Martinez
Paco

RODENO NULES 
Seguint en el circuit diputació de curses de muntanya, arriba la 5ª prova, la Rodeno de Nules. L’eixida serà el Diumenge 29 de Maig a les 8h amb una distància de 18'5 km i un desnivell acumulat de 759 m+/- (0-600). Allí tindrem al nostre company Miguel Angel Duplas, el qual defen el titol de lider del circuit, no tenim cap dubte que intentarà disfrutar al màxim e intentar consolidar eixe titol de cara l´última prova. Sort Miguel Angel!!!

CURSA DE LA UEC TORTOSA
El nostre company Joan oseguint en el circuit de les curses de muntanya per les terres del Ebre, estarà present a Tortosa, per afrontar un recorregut de 20 km amb uns 1.000 m de desnivell positiu. La sortida tindrà lloc diumenge 29 de Maig a les 9:30h, des de la zona esportiva del barri de Sant Llàtzer (Parc dels Països Catalans). Molta sort Joan!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario