C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 18 de mayo de 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 14-15 MAIG

PUJADA AL MONTI 
Diumenge 15 maig 2016 a partir de la 08.00 hores amb un recorregut de 17.700 m amb un desnivell acumulat de 843m, en Onda vam tindre als nostres companys disfrutant d´un bon mati, ells ens conten les seues experiencies.

El nostre José Martinez va disfrutar d´un mati, encontrant bones sensacions i pujant a lo mes alt del caixó en la categoria de Veterano B. Enhorabona José.

Miguel Angel : "Pujada al Monti 2016. Llegaba con ganas de competir y la he disfrutado. Contento de poder haberlo dado todo en carrera y sobretodo sin ninguna molestia fisica." Miguel arriva a meta 3er absolut en 1h27min48seg. Enhorabona Miguel!!!


MARATÓ DEL BUSCARRÓ-BARXETA
Diumenge 15 maig 2016 a les 08.00 la nostra corredora Belén va donar l´eixida en un recorregut de 43km amb 2.250 metres de desnivell positiu desde Barxeta a la seua cursa.

Belén: "Marató del Buscarró-Barxeta.Una carrera molt bonica on la calor ha sigut la protagonista. No tenia gran desnivell, no tenia grans pujades ni baixades, però el terreny tan tècnic i la elevada humitat l'han feta molt dura. Fins el km 20 he pogut portar un bon ritme, però a partir d'ací ha començat a pujar molt la humitat, el poc aire que corria era sofocant i he tingut que dosificar molt be hasta el final. Portava a la segona a més d'una hora i he pogut agafar-lo en calma.1a Absoluta, i 17 de la General en 5h45min06seg.
Molt contenta de ser la campiona de la seua primera edició." Enhorabona campiona!!!


ROGAINE EL BOIXAR 45 BALIZAS
Els nostres companys que participaven en el Rogaine del Boixar, van xalar d´un bon mati.
Rober: "No se cómo describirlo, locura, aventura, disfrute, desmotivacion, motivacion. Hoy he participado en una carrera diferente con Joan y Arturo, momentos de euforia, momentos de desilusión. Increíble lo que hemos vivido!!!"

No hay comentarios:

Publicar un comentario