C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 5 de mayo de 2016

COMPETICIONS PRIMER CAP DE SETMANA DE MAIG

Comencem el mes de Maig i els nostres companys no paren, arriba la calor i les ganes fluixegen però sempre tenim algun rojet en alguna línia d'eixida.

II TRAIL FREE RUN
Diumenge 8 de Maig arriba el II TRAIL FREE RUN 40 Principales - LA MAGDALENA, a les 7.30 del mati es donarà l´eixida a la la distancia llarga del 31Km i a les 8 a.m a la distancia curta de 14km, tots dos recorreguts sobre Raca, Roca Blanca, La Mola, Bartolo, Les Santes, Más de Xiva....muntanyes de la nostra provincia molt xafades per molts de nosaltres. En els 31km tindrem als nostres corredors Sonia Escuriola, Patry, Vicent Peris i Roberto i en els 14km a Maria i Paquito. A tope xics!!!
XTREM ALMENARA
Fins Almenara es desplaçarà el nostre company David Galera, Diumenge 8 de maig a les 8 del mati per afrontar 17km amb 700m+, estem segurs que David disfrutarà al màxim de la prova i no es girarà.


15K VILAREAL
Per una altra banda i en un altra modalitat, tindrem sobre el asfalt a Sandra, arriba la quarta prova del circuit diputació, aquesta vegada nova distancia 15K que consta de dues voltes. Diumenge 8 de maig a les 10 del mati es donarà l´eixida A tope Sandra!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario