C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 11 de abril de 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 9-10 ABRIL

Passat aquest gran cap de setmana, os contem les cites i resultats dels nostres corredors, on  tots i cadasqu d´ells va fer el que va estar en les seues mans. A recuperar-se i a continuar!!!

MITJA MARATO BENICASSIM
Els nostres companys Vicent i Sandra que es van desplaçar fins Benicassim per lluitar contra eixos 21km i pico d´asfalt a les 17h de la vesprada del dissabte, van patir la calor d´un autentic dia d´estiu vora mar.
Vicent va haver de pendre la decisiò de retirar-se al km 13 anant al capdavant de la cursa, per tindre molesties al isquio. Anim i a recuperar-se Vicent!!!
Sandra, encara que va patir més del esperat degut a problemes estomacals, va aconseguir ser finisher en 1h38min. Enhorabona Sandra!!!

TRENCACIMS
En nostre Joan que va acudir a la cita de Paüls,per afrontar els durs 50km de la Trencacims, on una caiguda al principi no le va deixar disfrutar de la primera part, pero al final va anar recuperant i remontant, fins arrivar a meta en 8h10min. Enhorabona Joan!!!

PUERTOMINGALVO
Miguel Angel que es va desplaçar fins PuertMingalvo va disfrutar de la cursa, cursa corredora com a ell li agraden. I aixi va ser que va creuar la linea de meta 2º absolut en 1h35min. Enhorabona Miguel Angel!!!

TAVERNES DE VALLDIGNA
I la cita gran d´aquest cap de setmana es donava en Tavernes, on es disputava el Campionat Autonomic de Clubs, i com no el nostre equip estava alli present i els nostres gladiadors i gladiadores van donar tot de si, sense oblidar el més important que es disfrutar, ningu es va fer mal i tots van creuar eixa linea de meta, d`una dura i tecnica cursa de 23km.
Els nostres xics Cristian, Ruben Marc, Ruben Lucas, Miguel Angel Martinez, Santi, Paco, Arturo, Salva, Vicent Peris, Alberto, Jose Saez, van aconseguir ser 5º autonomics i les nostres xiques Belén, Patry, Maria, Mariam, Sonia Mundina, Silvia son subcampiones autonomiques.
Enhorabona equip esta clar que açó es un club, i ningu es gira mai!!!