C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 4 de marzo de 2016

COMPETICIONS PRIMER CAP DE SETMANA MARÇ

Ja quede poc per al cap de setmana i per que comencen les competicions. Eixe moment que els nostres companys estan esperant en sentir el coet que marca el començament d´una gran cursa per a ells, el moment de començar a disfrutar del que mes els agrada. Molta sort a tots!!!

TRANSGRANCANARIA

Aquest cap de setmana arranca La Transgrancanaria, prova catalogada com el “Ultratrail de referencia en el panorama nacional y la prueba reina del invierno europeo, con una presencia cada vez más reiterada en el panorama mundial”. Cinc son les proves que es celebraran aquest cap de setmana en l´illa i alli tindrem també a cinc dels nostres corredors.

En el circuit Spain Ultra Cup M, esta la modalitat Marató 44KM. DESNIVEL+ 1.200M tindrem a Maria de la Torre i David Mundina, un dels favorits per conquitar eixa meta, on l´any passat es va proclamar campió. La marató arranca el dissabte a les 10.30a.m.
La Spain Ultra cup, on la nostra companya Sonia Escuriola, vigent campiona arranca aquesta edició en la modalitat Advance 83KM. DESNIVEL:+ 4.300 M: Sonia, la nostra campionisima, estarà allì present per revalidar el titol, la nostra companyera eixira dissabte a les 7a.m.
També continua en la Transgrancanaria el circuit Ultra-Trail World Tour en la modalitat TransGC 125KM. DESNIVEL: + 8.000 M on tindrem presents als nostres valents Roberto Gil i Paco Saez, ells faran l´eixida divendres 23h.


Molta Sort i disfruteu de la vostra estancia per les Canaries.
Seguiment de cursa

CASTRO ALFONDEGUILLA

Diumenge 6 de març a les 9 del mati continua el Circuit Diputació de Curses de Muntanya en la X cursa Castro Alfondeguilla, cursa de 19km en 1160+, alli tindrem presents als nostres companys Miguel Angel Duplas, Ivan Fabregat, Ruben Lucas i la nostra femina Mariam Monton.


Molta sort companys!!!
Llistat inscrits

No hay comentarios:

Publicar un comentario