C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 16 de febrero de 2016

RESULTATS SEGON CAP DE SETMANA FEBRER

Una setmana més, els nostres esportistes van estar competint en les diferents displines proposades. Van passar el dia de Sant Valentin fent el que més ens agrada, gaudint del esport!!!

I 5K BETXI

La nostra companya Maria, no va poder acabar en I 5K Betxi, una xicoteta rotura en el quadriceps la va fer decidir retirar-se. A recuperar i en breu al lio, molts ánims Maria!!!

SAMARUC FONDEGUILLA

El nostre company Ivan que va participar en la II prova de la lliga FEMECV, creuava la linea de meta amb un temps de 2:13:32, molt de nivell en aquesta prova. Ivan ens conta  "no em vaig trovar molt be al principi i prou be al final, en una cursa dureta". A per un altra.


10K Hdos0

En la modalitat del asfalt, la nostra companya Sandra, va estar present en el multitudinari 10K HdosO, on despres de no estar en el millor moment, va conseguir un temps de 44:16, en un dia on els forts vent no van ficar gens facil el recorregut, ella mateixa ens conta "10k HdosO molta gent a l'eixida i molta espenta, em coloque i agafe ja el ritme previst, molt de vent de cara als trams rectes on es pot estirar, circuit lleig, molta rotonda i moltes voltes al mateix lloc....es resiteix el objectiu...al proxim mes!!!!.
A per un altre i ja arrivaran els objectius, ara a recuperar-se!!!


IV DUATLÓ VALL D'UXÓ

Com ja estem acostumbrats en el nostre duatleta Vicent, ell mai falla, va disputar el CDC Vall d´uxo, i on va aconseguir ser 3° clas.absoluto, Subcampeon autonomico, 1°GG.EE (por quinta.....). Enhorabona Vicent!!!


III TRAIL L'AVENTADOR

La nostra femina Belén que es va desplaçar fins Genoves, per afrontar la Mitja Marató de Muntanya, Belén creuava la linea de meta en un temps de 2:26:20 en 2ª posició absoluta. Ella mateixa en conta la seua experiencia "III Trail l'Aventador de Genovés Mitja Maratò, encara que no vaig massa còmoda en aquesta distància, he tingut molt bones sensacions. Carrera molt ràpida fins el km 10, i a partir d'ahí ha vingut la tralla. 3a posició tota la carrera, i guardant forçes per a la traca final. Acabe 1a senior, 2a absoluta i a 20 segons de la primera. Una llàstima! M'han faltat 200m més de baixada." Enhorabona Belén, a seguir aixi!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario