C.M. GR-33

martes, 26 de enero de 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 23-24 GENER

VIII CURSA DE MUNTANYA DE TORREBLANCA

Cinc van ser al final els nostres corredors que es van desplaçar fins la localitat de Torreblanca per participar en la huitena edició d'aquesta corredora i ràpida cursa.
Molt contents van acabar cadasqu d´ells. Sonia Mundina es proclamava segona classificada absoluta amb un temps de 1:27:11, li acompanyava a eixe tercer caixó Silvia Sos amb un temps de 1:29:26, i Maria de la Torre que debuta amb la camiseta de la roja entrava a meta amb un temps de 2:09:41 amb la seua familia. Enhorabona xiques.
Per l´altra part teniem als xics on Claudio Betoret que corria en casa es feia amb la primera posició com a local amb un temps de 1:16:56, i Alberto Recatalà que portava una setmana amb molta carrega i molt derrenclit creuava la meta amb millors sensacions de les esperades amb  un temps de 1:29:37. Molt be xics, bon començament.

26ª MITJA MARATÓ DE SANTA POLA

Els nostres companys que es van trasladar a Santa Pola per correr la 26ºedició de la mitjà marató, que coincidia amb el campionat d´Espanya de Mitjà Maratò, no ho van fer tampoc gens malament.
Ruben Lucas, entrava a meta amb un temps de 1:15:43, molt content per portar una setmana de carrega i haver acumulat 162km....quasi res.
Miguel Angel Duplas, era finisher amb un temps de 1:16:03, on segur que ho va donar tot i no es va girar. A tope.
I de les nostre femines, teniem com a representació Mariam Monton, on va acabar amb un temps de 1:38:55, on ens conta que va patir mes del esperat, a la propera mes valenta. Enhorabona a tots tres.

10K BENICASSIM
I continuant amb l´asfalt es celebrava a Beniccasim la primera prova
puntuable del circuit diputació de carreres d´asfalt, on teniem a la nostra femina Sandra Cervera, on aconseguia fer MMP amb un temps de 44:01, ens conta que es va trobar molt be per ser el primer 10K de la temporada, per pocs segons no veu el 43' al pròxim a per el objectiu.