C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 20 de enero de 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 16-17 DE GENER

 V DUATLON VILA D'ALMENARA. CAMPEONATO AUTONOMICO.

En Almenara començava la temporada de Triatló amb el Campionat Autonomic. Allí competien dos amics del club, amb els seus equips de triatló. Maria i Vicent disfrutaven d’un bon matí per a correr i fer bici.
Vicent amb Bicis Ortiz, va a conseguir pujar al podium, fent un gran i meritori 2on lloc junt als duuurs de Castello. Dona gust vore correr, amb la bici, fent esport al nostre company Vicent, sobretot, disfrutant de cada cosa que fa.
Maria, amb problemes tecnics a la part de bicicleta, va poder aguantar el contratemps de la millor forma posible, fent un 13 posicio en femines de l’equip A del triavila que amb tot el que va passar, va estar molt bé.



IX CURSA TOMBATOSSALS

A Tombatossals també vam tindre representación amb molt bons resultats. 
Jose Vte. Saez debutava amb nosaltres i aconseguia un 3r lloc en el podium de veterà A, i entrava a meta amb Paco, que aquest any també serà corredor per a la marca HG, reconeixent així la gran qualitat del nostre company.
Salva, aconseguia un 2n lloc en el podium de veterà A.
 
Silvia, Alberto, David disfrutaven de la muntanya iniciant la temporada amb aquesta cursa.
I el nostre gran José Martínez, que aconseguia un 3r lloc en la categoria de veterans B, després de la lesió que l'ha tingut apartat un temps de les competicions.
Bon paper de tots, i anécdota que li va tocar patir a la nostra companyera Silvia, que als 2 kms de l’eixida, perdia el xip, tenint que parar i recular per a buscar-lo….

El resto, segueixen entrenant, fent kilòmetres, per aquesta nova i llarga temporada que ens espera.

Gràcies a ANDRÉS NÚÑEZ per les fotos!!!

  

 V TRAIL LA MALLÀ - SERRALADES DE BARXETA 

A la localitat de Barxeta, al trail de la Mallà va debutar la nostra companyera Belen Agut. Encara que la distancia no és la seua, ho va fer molt bé. Al final, a les portes del seu primer podium de rogeta, es va conformar amb una 4ª posició final.

No hay comentarios:

Publicar un comentario