C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 20 de noviembre de 2015

CURSES 21-22 DE NOVEMBRE

MARATÓ DELS DEMENTS  I  MITJA MARATÓ 

Demà dissabte, encara amb la resaca del Campionat de Espanya per clubs en la K25 de Serra el passat cap de setmana, alguns dels nostres corredors i corredores, no s'han vullgut perdre la cita amb aquesta segona edició d'una cursa dura i exigent tant en la modalitat de mitja marató com en la més llarga, en la distància de marató.
Fins a Eslida es desplaçaran els nostres corredors per afrontar aquestes dues curses de diferent distància. Per un costat, la mitja marató en la que estaran presents:
- Sonia Escuriola
- Patry Barreda

En la modalitat més llarga, la marató tindrà com a representants del GR-33 a:
- Salva Ballester
- Jero Martínez
- Miguel Ángel Martínez
- Roberto Gil
- Claudio Betoret 
- Paco Saez

Volem nomenar també a la corredora provincial Eva Gual, que formarà part de l'equip del GR33 en la modalitat de la marató. Agrair-li la bona disposició de vestir la roja en aquesta ocasió!!

La mitja marató consta de 21'2 km amb un desnivell positiu de 1.800 metres, que ens indica la gran duresa d'aquesta prova. Molta sort a les nostres xiques que intentaran disfrutar al màxim, ja que la setmana passada ho van donar tot!
La marató, cursa molt exigent, consta de 43,3 kilòmetres, amb un desnivell positiu de 3.735 metres. Perfil de prova que agrada als nostres corredors i que ben segur realitzen un gran paper en equip!! Molta sort a tots i a gaudir de la muntanya!!
PÀGINA WEB

LLISTAT D'INSCRITS

No hay comentarios:

Publicar un comentario