C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 17 de noviembre de 2015

RESULTATS DE LES CURSES DEL CAP DE SETMANA 7-8 DE NOVEMBRE

BEHOVIA - SAN SEBASTIAN

La nostra asfaltera Sandra Cervera i el nostre amic Santi Saborit van participar en la mítica cursa de la Behovia - San Sebastian el passat diumenge 7 de novembre.
Les sensacions que ens transmeten els nostres corredors són: "Contents no, lo de després!" Una cursa impressionant i en la que van disfrutar moltíssim tant del recorregut com de l'organització i ambient viscut.
Enhorabona parella!!

Sandra - 1h 41'
Santi - 1h 27'

VOLTA A LA CAMPANA - SUERAS

En aquesta edició vam tindre als nostres amics Jero Martínez, Ruben Marc i Salva Ballester. Així ens ho conten els mateixos protagonistes:

Jero Martínez


"Carrera preciosa con un recorrido expectacular ..... el plato perfecto para correr en las bajadas a saco y subidas a buen ritmo. Me parecía ideal para empezar despues de tiempo sin ponerme un dorsal ..... Salí fuerte hasta el km 10 y luego reserve fuerzas para la preciosa subida a los Organos. 

Finalmente 21 de la general y un tiempo d 2h 19 min. 

Destacar la gran labor de la Organizacion en su acondicionamiento de sendas debido a las fuertes lluvias que produjeron desprendimientos de tierra y caida de arboles. Trabajo impecable !!!!!!!".

Ruben Marc


"Carrera preciosa con un recorrido espectacular ..... el plato perfecto para correr en las bajadas a saco y subidas a buen ritmo. Me parecía ideal para empezar despues de tiempo sin ponerme un dorsal ..... Salí suave y seguí suave. Toda la carrera a la marxeta disfrutando como siempre.

Algunas zonas me recordaban a sendas de Nepal.
Muy wapo el recorrido
No te girees 2:35"

Salva Ballester

"Muy buenas sensaciones!! 4° de la general 2:03h.
Açò té que ser bo!! Y no me gire, buueenoo un poco!!"

El nostre atzenetí Vicent Peris, també va participar en la II Volta a la Campana de Sueras, i amb un temps de 2h16' es classificava en un 8è lloc de la seua categoria i 14º de la general.

La cantera del GR33, Ana i Olga Martínez, van participar també en les curses infantils realitzades per l'organització de la Volta a la Campana de Sueras, el dissabte 7 per la vesprada. 
La menuda de l'equip va aconseguir pujar al podium en la categoria pre-benjamin.

ENHORABONA A TOTS!!!


VI CURSA CAMÍ DE SIRGA

Joan Alfara, el nostre amic d'Alcanar participava en la sisena edició de la Cursa Camí de Sirga, en la que ens conta el següent:

"Cursa molt dura i en molt de nivell i desnivell. Al final 2h 49' i el 15º classificat. Als últims quilòmetres vaig perdre 5 llocs per calambres".
Enhorabona Joan, a poc a poc, retrobant sensacions!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario