C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 23 de octubre de 2015

CURSES 24-25 D'OCTUBRE

TENERIFE BLUE TRAIL 2015

En l'illa de Tenerife tindrà lloc aquest cap de setmana la Tenerife Blue Trail, que consta de 5 modalitats i 4 dels nostres corredors participaran en tres d'elles. 

ULTRA:

Prova de 97K que forma part de la Copa d'Espanya de Curses per Muntanya ULTRA-FEDME, en la que participaran els nostres amics Claudio Betoret i Roberto Gil. 

Divendres la nit, a les 00:00h tindrà lloc l'eixida d'aquesta última prova de la Copa d'Espanya d'Ultres, que recorre prop de 97km amb un desnivell positiu de 6.411 metres. 
Els nostres amics, que es troben participant en aquesta Copa, es troben actualment en la posició 13ª (Roberto Gil) i en la 17ª (Claudio Betoret).

Molta sort i ànim!!!!

TRAIL:

En aquesta altra prova, de 66km de distància tindrem a la nostra campiona de la Spain Ultra Cup 2015, la nostra amiga Sonia Escuriola, que està realitzant una excel·lent temporada 2015, i de ben segur que donarà el que li queda!!

L'eixida d'aquesta modalitat tindrà lloc el dissabte, 24 a les 8.00h I consta d'un desnivell positiu de 3.252m.
Molts ànims i a disfrutar!!!

MARATÓ:

En la modalitat marató i amb una distància de 43km i un desnivell de 2.355 metres tindrem al nostre gran amic David Mundina, que ha demostrat aquesta temporada uns grans resultats en aquesta distància. 

L'eixida d'aquesta cursa tindrà lloc el dissabte 24 a les 8.00h.
Molta sort i força!!!

LLISTAT D'INSCRITS A LA TENERIFE BLUE TRAIL

XX MEDIA MARATÓN DE MORA DE RUBIELOS


El dissabte 24, a les 16:45h tindrà lloc la 20ª edició de la mitja marató d'asfalt de Mora de Rubielos. Cursa que es caracteritza perque consta de pujades i baixades que fan que siga més complicat aconseguir els ritmes més ràpids que es busquen en aquest tipus de proves.
Els nostres amics Miguel Ángel Duplas i David Galera estaran en la línia d'eixida per afrontar els 21'097km amb el desnivell corresponent.

Molta sort i ànim!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario