C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 17 de julio de 2015

CURSES 17-18-19 DE JULIOL

ULTRA TRAIL SIERRA NEVADA

Continuant amb la Spain Ultra Cup, és el torn aquest cap de setmana de la Ultra Trail Sierra Nevada, eixida de la qual tindrà lloc aquesta nit de divendres a les 00:00 hores. Els nostres corredors que formaran part d'aquesta aventura són:

- Sonia Escuriola
- Paco Saez
- Xari Adrián
Aquesta prova, modalitat ultra és una cursa de muntanya de 103 kilòmetres d'ascensió continua per sensders i camins des de Granada fins el Pic Veleta i l'estació d'esquí de Pradollano.

Segons ens conta la pàgina oficial de la cursa, aquesta ultra tindrà la seua eixida en un entorn espectacular com és el centre de la ciutat de Granada, als peus de l'Alhambra i el Generalife.

En la pujada a Serra Nevada, els corredors s'enfrontaran a 40 kilòmetres en què hauran de superar un desnivell de més de 2.500 metres per aconseguir el cim de la prova, el Pic Veleta, a 3.100 metres d'altitud. Des d'allí iniciaran un descens vertiginòs que els conduirà a la meta instal·lada en l'estació d'esquí de Pradollano, a uns 2.100 m d'altitud.
L'Ultra Serra Nevada té un desnivell acumulat positiu de 5.700 metres i un desnivell negatiu de 4.300 metres. El temps màxim per realitzar aquesta prova és de 25 hores.

Molts ànims i SORT!!!!

PÀGINA WEB

LLISTAT D'INSCRITS

ULTRA TRAIL SIERRA NEVADA (MODALITAT 62K)

En la modalitat de 62 kilòmetres tindrem al nostre amic David Mundina que eixirà a disfrutar d'aquells paratges i intentar donar tot el que puga.
La USN Trail és la versió reduida de la Ultra Serra Nevada. Comparteix amb aquesta itinerari, punts de control i avituallaments dels primers 62 kilòmetres, fins la població de Güejar Serra, on estarà instal·lada la meta.

Aquesta cursa té un desnivell positiu de 3.000 metres i 2.700 metres de desnivell negatiu. Amb un caràcte de semi-autosuficiència té un temps màxim per a la seua realització de 15 hores.
Molta sort i a gaudir de les muntanyes!!


10K NOCTURN GRAU DE CASTELLÓ

En la modalitat d'asfalt tindrem aquest dissabte, a la nostra amiga Sandra Cervera en la segona edició del 10K del Grao de Castelló, que tindrà eixida a les 22:00 hores. 
Aquesta prova forma part del circuit del II Circuit de Curses Populars Nocturnes Diputació de Castelló.
Amb aquesta cursa, la nostra corredora posarà un punt i a part a la seua temporada fins el mes de setembre, aprofitant aquests mesos d'estiu per a un merescut descans.



VIII CARRERA ENTRE OLIVOS Y PINARES

En la localitat de la Vall d'Almonacid tindrà lloc la huitena edició de la Carrera entre Olivos i Pinares, de 8,300K de distància amb un desnivell positiu de 421 metres positius.

Dissabte a les 19:30h tindrà lloc l'eixida d'aquesta cursa exigent a la que el nostre amic David Galera participarà.

Molts ànims i David... NO TE GIRES!!


XVII VOLTA A PEU LA SERRA D'ENGARCERAN

Aquest cap de setmana, continua la Lliga Nord, i en aquesta ocasió és el torn de la 17a edició de la Volta a Peu a La Serra d'Engarceran.
Es tracta de la cinquena cursa de la lliga, que consta d'uns 19km amb un desnivell positiu de 865 metres.

L'eixida tindrà lloc a les 8:00 hores el proper dissabte 18 de juliol.

Els nostres corredors participants en aquesta cursa seran:

- Sonia Mundina
- Cristian Andreu
- Patricia Barreda
- Miguel Ángel Martínez

Molta sort i ànim!!!



ULTRA VALLS D'ANEU

En la província de Lleida tindrà lloc aquest cap de setmana la Ultra Valls d'Aneu on hi haurà diferents curses amb distàncies variades i on tindrem dos dels nostres corredors.
Per un costat el nostre amic d'Alcanar, Joan Alfara, participarà en la Cursa de Resistència. Es tracta d'un recorregut de 44 kilòmetres i 2.550 metres de desnivell positiu, que comença a Esterri d'Aneu el proper diumenge 19 de juliol a les 7:00 hores.

En la modalitat llarga, en la Ultra de 92,300 kilòmetres estarà el nostre corredor Claudio Betoret.
Aquesta cursa, amb un desnivell positiu de 7.344 metres tindrà eixida la matinada del divendres al dissabte a les 5:00 hores.
Molta sort i força!!!

LLISTAT D'INSCRITS



No hay comentarios:

Publicar un comentario