C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 8 de mayo de 2015

PENYAGOLOSA TRAILS

Si eres de la provincia de Castelló, si t'agrada la muntanya, si t'agrada correr per la muntanya o si t'agrada l'esport, en maig tenim una cita marcada amb roig...No son les comunions, ni cap boda ni històries d'estes. Es l'hora de la Penyagolosa Trails.

63 o 118? Per als nostalgics, 63, la MiM, el principi dels somnis...Per als que ja han passat al següent escalò de l'evolució del Trail Running, la CSP.

Que tenen en comù? moltes coses...

-Principi a Castelló i final a S.Joan de Penyagolosa.
-Recorregut plagat de gent
-Avituallaments familiars
-Organització exemplar

i sobretot...algo que ens observa desde que comença, fins que acaba la cursa...a tots els corredors, aficionats.....quan corres cap a meta, es present...El gegant de Pedra. El Penyagolosa.

A tots els corredors del club que teniu la sort de correr-la, ademes de desitjavos la major de les sorts, i donar-vos tots els ànims del mon, vos donem un consell....Disfruta-la, viu-la....no abandones en cap moment la cursa, cada kilòmetre val la pena retindre'l en la teva retina. Els ànims de la gent, els moments de companyia d'algun corredor, els moments durs de cursa, però saps que si mai baixes els braços, tindras una recompensa...La Meta.

Avuí que sonen els rumors, un any més de que van a pel record, li donem molts ànims als valents que ho van a intentar, molta sort !, i també volem aprofitar per a recordar al que encara està en posessió del mateix., company i amic, Vicente Calvo. Tots estos intents no fan més que donar-li importancia a la gesta que va fer en el seu dia. I el gegant de pedra de ben segur que encara recorda la figura de Vicent conquerint les seves terres. Sort a tots!! i anim com diem als que busquen fer-se en ell....no es una empresa fàcil, com pareix abans de la cursa...

Molta sort a tots, a cada un dels corredors que fareu la Penyagolosa Trails. Com sempre diem, disfruteu de la cursa, de l'entorn, dels ànims, i respeteu als vostres companys durant la cursa, i en tot moment...

Per a molts un objectiu, el més important de la temporada. Sort i ànims.

ahhhhh i sobretot......NOTEGIRES!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario