C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 2 de abril de 2015

17ª PUJADA A PIPA (II)

El cap de setmana passat, va tindre lloc la ja tradicional pujada a Pipa, que enguany celebrava la 17ª edició. Cursa amb bona temperatura, a la que part dels nostres corredors van assistir amb objectius diferents i aconseguits cadascun d'ells per la seua part.

Els nostres corredors ens conten com els va anar la cursa:

Miguel Ángel Duplas:

"La carrera de casa, 1 minutillo más que el año pasado y sufriendo bastante más. Seguimos sumando esta temporada".
El nostre capità, amb un temps de 1h32'42" aconseguia entrar en el top ten, amb una gran setena posició general.

Sonia Mundina:

"Porte un mes prou carregadet de carreres, aixina que al principi vaig eixir a la marxeta. Me vaig anar trobant bé i vaig anar agafant ritme... Al final 1h54 i 2a!! Molt contenta perquè vaig disfrutar molt!! Ara a recuperar un poc i a per l'autonomic!!😉💪".
La nostra fèmina Sonia, aconseguia una 2a plaça en la classificació general, i continua dins de les tres primeres classificades en el circuit de Diputació. Ànim i a per les altres!!!

Cristian Andreu:

"Una de les carreres més boniques d'aquest any i més ben organitzades. Vaig disfrutar molt, sobre tot en les baixades; Alfinal 1h40".
El nostre amic Cristian aconseguia una 21ª posició en la classificació general.

També vam tindre en aquesta cursa al nostre gran Miguel Ángel Martínez que aconseguia amb 1h35'26" entrar en meta en una 11ª posició general.
Per altra banda, el nostre amic Ivan Fabregat, recuperant cames de la passada setmana en la MABO, acompanyava la seua germana ajudant-la a aconseguir una tercera plaça en el podium femení.
I si aquesta cursa és especial per a ell, de ben segur que enguany encara ho ha sigut més per al nostre gran amic i company David Galera, ja que de ben segur el seu gran objectiu era finalitzar aquesta cursa per poder dedicar-li-la a una persona especial per a ell, un gran exemple i un dels pilars fonamentals de la seua vida, son pare. Molts ànims David, i com ell sempre et deia... A SER FORT!!!

Enhorabona a tots!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario