C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 4 de marzo de 2015

CURSA PER MUNTANYA ONIL, CAMPIONAT DE LLIGA FEMECV 2015 (II)



I amb la cursa per muntanya a Onil es donava per finalitzada el campionat de Lliga de la Comunitat Valenciana FEMECV de 2015. 

Tercera prova en la qual els nostres companys Jose Martínez i Ruben Marc, aconseguien continuar la mateixa línia encetada en les anteriors proves.

Per una banda, el nostre veterà Jose Martínez, aconseguia una segona posició en aquesta cursa, i va mantindre la posició en la classificació general de la lliga, sent el tercer classificat en categoria master.

Per una altre costat, el nostre promesa Ruben Marc, aconseguia finalitzar la cursa d'Onil en una 4a posició en la seua categoria, i finalitzant el campionat en la cinquena posició.

Ells mateixa ens conten les seues experiències:

Ruben Marc:

"La Colitrail d'Onil va ser una cursa que esperàvem dura, tant per la distància, 28km, com pel desnivell, 1.300m, però va resultar una carrera rapídissima en la que se podie correr la totalitat del recorregut. Però malgrat ser corredora em vaig trobar molt bé de principi a fi... La màquina està afinant-se!!".
Jose Martínez:

"Acabó la liga con la Colitrail de Onil, carrera más rápida de lo que esperábamos. Aunque me encontré bien, no pude recortar tiempo a los dos primeros, pero al final contento con este tercer puesto que para mi primera participación en la liga FEMECV, creo que no está mal".
ENHORABONA ALS DOS!! Tant pels resultats en aquesta cursa, com en la resta de competicions d'aquesta lliga.



No hay comentarios:

Publicar un comentario