C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 26 de febrero de 2015

XVII MARATÓ D'ESPADAN (II)

Dia ventós i amb fred, el que van patir els nostres companys per la Serra d'Espadà, per completar els 42 kilòmetres dels que consta la Marató d'Espada.
David Mundina i Miguel Á. Martínez aconsegueixen unes magnífiques posicions en el top ten, cinquena i sisena posició. I Antonio i Ivan entren junts en la 49ª i 50ª posició.
Així ens conten de primera ma com van viure la cursa:

Antonio Machordom

"Quarta marató d'Espadà a la saca! Per uns segons no he fet personal best! 4h31'09", però ara mateix per moltes circumstàncies no hi ha per a més! No he tingut massa males sensacions ni he arribat a meta tan mort com se podia esperar, així que... content!

David Mundina

"Després d'una setmana complicada, al final he sortit a arriesgar en la marató, en un principi disfrutant i competint en el que m'havia marcat. En la pujada a Espadà m'he gelat com un cuc (és lo que té tindre poca virtut), i un aire que tallava. Han començat amagos de calambres... He aguantat bé, inclús he arribat a Almedijar només en un minut de retràs (2h54') del que m'havia marcat per intentar fer 3h43'... Però d'ahí fins arribar a meta m'ha donat per anar imitant a Chiquitor a ratos, inclús parant varies vegades pels calambres. Ahí se n'ha anat tota la possibilitat de fer lo pensat. Ha tocat amagar el matxete de canto romo i traure la manguera de bombero per anar apagant focs fins meta... Al final he pogut defendre la 5ª posició en un temps de 3h49'...Així que molt content, el mero fet de que puga acabar ja és una victòria per a mi!! Avui m'he girat més d'un parell de vegades als últims kilòmetres, ho reconec..."

Miguel Ángel Martínez

"Aplegava a Espadan després d'algunes setmanes fluixes amb l'objectiu de recuperar sensacions. Isc molt conservador, la tàctica és menjar i hidratar bé. Poc a poc vaig agafant ritme i adelante a prou corredors. A partir del kilòmetre 35 encara em queden forces per gastar els últims cartutxos i aplegar a meta prou sencer. Al final, 3h50' i un sisè lloc que me dona confiança per a les properes curses".

I el nostre amic Ivan Fabregat, no trobant massa bones sensacions, va lluitar contra els inconvenients que li van anar sorgint, i va aconseguir finalitzar la cursa amb un temps de 4h31'. Ànim Ivan, i a continuar lluitant i buscant eixes sensacions!!

Enhorabona a tots!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario