C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 27 de enero de 2015

VII CURSA DE MUNTANYA TORREBLANCA (II)

Cinc van ser al final els nostres corredors que es van desplaçar fins la localitat de Torreblanca per participar en la setena edició d'aquesta corredora i ràpida cursa.

Així va viure cadascú d'ells la cursa:

David Mundina:
"Cursa de les que no t'has de girar ni un segon. Després de molts mesos tornava a la muntanya a competir. He disfrutat com un xiquet, i el més important, m'he trobat molt bé! Així que molt content!!
David va entrar a meta junt en 5è - 6è posició compartint amb un altre corredor l'entrada a meta, amb un temps de 1h11'54"
Cristian Andreu:
"Molt content i calfant motors"
El nostre company amb un temps de 1h18' aconseguix una gran 22ª posició en la seua categoria.
Sonia Mundina:
"Primera cursa de l'any. He eixit a vore que tal em trobava i he disfrutat molt. Al final 1h28' i 2a classificada absoluta".
A menys de dos minuts de la primera classificada, Sonia estrena la temporada pujant al segon caixó del podium.
Jero Martínez:
"Cursa molt corredora i sempre a tope sense girar-me... he menjat a base de bocata de llonganissa i salseta bona!! Al final 1h20' i que Cristian me done la revanxa a la Vilavella!!"
Jero aconsegueix una 6ª plaça en la seua categoria.
Patricia Barreda:
"Contenta de correr al meu poble i amb moltes ganes de fer-ho bé avui. He patit molt en la primera pujada, però he disfrutat com sempre d'un recorregut que m'encanta. Al final, 1h32' i 4a absoluta i 1a local. A més a més molt contenta perquè he baixat 9 minuts la meua marca. Seguirem bufant".
La nostra fèmina s'estrenava amb la nostra samarreta en aquesta cursa i bon estrene el que va fer.
Per una altra banda, el nostre incombustible Ruben Lucas, participava en aquesta cursa, acompanyant a la seua parella Mariam, i de ben segur no dubtem, que deguera ser la cursa on més ha pogut disfrutar. Enhorabona parella!

ENHORABONA A TOTS I A SEGUIR SUMANT!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario