C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 22 de enero de 2015

HONG KONG 100 ULTRA TRAIL RACE (II)

La nostra internacional corredora, Xari Adrián, afrontava aquesta primera prova del World Ultra Trail Race, amb moltes ganes, molta motivació i molta força.

Es van haver d'afrontar una exigent cursa, amb molta calor i humitat, i a més a més, a molts corredors, el canvi de país, menjar, clima... els va afectar molt a nivell estomacal. La nostra corredora, ens conta que també va patir molt aquestes molèsties, i des del quilòmetre 13 fins meta, va haver de lluitar de valent, per poder finalitzar amb vòmits i descomposició.
Segons ens diu: "dia molt dur, però al final contracorrent he acabat". I amb un temps de 15h 47' arribava a meta en una 19ª posició i amb l'objectiu de puntuar per al UTWR 2015 aconseguit!!

Enhorabona i molta sort per a les properes curses, i esperem una crònica de la nostra lluitadora, contant-nos més detalls del que va viure en Hong Kong!!