C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 23 de enero de 2015

CURSES CAP DE SETMANA 24-25 DE GENER

3ª CURSA EL CAMÍ DELS BANDOLERS

I aquest cap de setmana, amb la cursa de muntanya El Camí dels Bandolers s'inicia el Campionat de Lliga FEMECV de la Comunitat Valenciana 2015.
Aquesta prova tindrà lloc en la localitat de Senija, en la província d'Alacant, el proper diumenge 25 de gener. Consta de 22,1 km amb 1.346m de desnivell positiu.
Aquest any, tinder com a representants en aquest campionat al nostre promesa Ruben Marc, expert ja en aquest tipus de proves, quedant 4t classificat en el campionat de l'any 2014.

Junt a Ruben, tindrem al nostre recent company en aquesta temporada, Jose Martínez, que participa per primera vegada en el campionat FEMECV, i ho fa en categoria master.

MOLTS ÀNIMS I MOLTA SORT!!!

LLISTAT D'INSCRITS


VII CURSA DE MUNTANYA TORREBLANCA

I el mateix diumenge 25, a les 9:00h mentre Ruben i Jose es troben competint per terres alacantines, una altra part dels nostres amics, estaran presents en la setena edició de la Cursa de Muntanya de Torreblanca.
Distància aproximada de 16,5 km, amb un desnivell positiu de 530 metres. 

Per una banda tindrem a la nostra nova fèmina Patricia Barreda, que arranca la temporada amb il·lusió i optimisme, i ens diu que intentarà fer com tots..."no me giraré"!!!

L'altra de les famines que estarà en la línia d'eixida, serà Sonia Mundina, que farà servir la cursa per fer un bon entrenament de qualitat i vore com es troben eixes sensacions.

En l'apartat masculí tindrem a David Mundina, que va participar la setmana passada en el 10K de Benicassim i continua d'oca en oca sense parar, i tindrem també a Ruben Lucas, que no ens assegura com es pot trobar per al diumenge, ja que està de festes al poble... i no tot ha de ser correr!!

MOLTA SORT A TOTS/TES I ÀNIM!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario