C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 26 de enero de 2015

3ª CURSA CAMÍ DELS BANDOLERS (II) - 1a PROVA CAMPIONAT LLIGA FEMECV

Tal com vam anunciar, dos dels nostres corredors decidien posar en el seu calendari de competicions la lliga de la Comunitat Valenciana FEMECV que s'iniciava aquest passat cap de setmana en la localitat de Senija.
Per un costat, Ruben Marc, que apenes fa un mes que ha tornar del Nepal on ha estat exercint de mestre en una cultura totalment diferent a la nostra i podent eixir a correr en la mesura del que ha pogut, afrontava aquesta cursa com a inici de temporada i a poc a poc anar retrobant eixes sensacions de la competició i de correr per les nostres muntanyes. 

Segons ens conta Ruben, la cursa del Bandolers... "duríssima i molt. molt tècnica, com a mi m'agrada. Al final, 2h45' i 5è promesa... A la pròxima més i millor".

I no tenim cap dubte que seguirà donant-ho tot, per afrontar les dues curses que queden!! 

Per una altra banda, teníem al nostre master Jose Martínez, que s'estrenava en aquest tipus de competició i amb els nostres colors. Jose va fer una gran cursa, i amb un temps de 2h 28' 55", es classifica en el ranking provisional de la lliga femecv com a tercer en la seua categoria, a tant sols 28 segons del segon classificat. 

Segons ens conta Jose després de la cursa... "La cursa molt dura i molt tècnica. A mi m'agrada més dura que tècnica, però és el que hi ha. He aplegat a la cursa sense quasi entrenament però lluitaré fins el final sense girar-me!!"

Així, el nostre amic Jose, aconseguix estrenar caixó en el podium en aquesta cursa i agafar forces per lluitar per a estar entre els primers classificats.

Enhorabona als dos!! I moltes forces per continuar amb les curses que us queden!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario