C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 27 de junio de 2014

CURSES CAP DE SETMANA 28-29 DE JUNY

Torna el cap de setmana i tornem a disfrutar un poc més de la muntanya. Curses, entrenaments, caminates de plaer………We Love this Game!!

Us deixem les curses on tindrem algun representant del club en elles:

III CARRERA VILLA DE LUDIENTE

16,5 kilòmetres de muntanya amb un desnivell positiu de 866 metres. On la majoria d’aquest desnivell està concentrat en els primers 5,4 kms i ja en els ultims kilòmetres tornem a trobar una pujadeta….

Com diu l’organització un 92% del recorregut que el farem per sendes i pistes, això vol dir que poc més d’un kilòmetre el que tindrem que fer per asfalt.


GRAN TRAIL PEÑALARA

Tindrem algun dels nostres ultreros presents en la cursa, i si bé sempre els donem a tots molts ànims, particularmente ho farem en aquesta ocasió al nostre amic David Mundina, que estarà present, acompanyant a Sonieta, disfrutant de la muntanya.
Estem segurs que mai ho deixarà de fer!!

Xari també serà una de les nostres corredores que es posarà el dorsal en aquesta mítica cursa.

La cursa……eixint de Navacerrada no es pot esperar vore la mar en cap moment… La Maliciosa (2.227) Canto Cochino (1033), Puerto de la Morcuera (1.776), Rascafria (1.166), Peñalara (2.429), Puerto de la Fuenfria (1.792), i quan porten quasi 100 kilòmetres en les cames, ja a punt d’acabar, el Port de Navacerrada (1.862)….Molta sort, i a disfrutar de la molta muntanya que vos espera per davant!!!!!!!!



CURSA DE BENASSAL


21 kms, 909 m.desnivell positiu i eixida el diumenge a les 7:30 LA CURSA, no confondre amb l’eixida de la Marxa que serà mitja hora després.

Com sempre, tindrem participación de gent del club. Aquest any que se celebra el 10é aniversari, l’organització ha tingut la idea de convidar als guanyadors de totes les edicions.

La cursa de Benassal està dins de La Lliga Nord de Curses per Muntanya.


i la part asfaltera del club, ara que ve la caloreta….

10 K SOLIDARI D’ONDA 


29 de juny a les 9:00h


10K D’ALBORAIA 



A les 20:00h del dissabte 28 


Molta sort a tots!!!! I com sempre, aneu en compte!!!


martes, 24 de junio de 2014

I CxM VILLAMALUR

Com ja indicavem en la previa, el diumenge es va disputar la primera cursa de Villamalur.
Allà es va traslladar el nostre company Jero, per a tastar-la. Amb un recorregut de 16 kilòmetres, el nostre company va fer un temps de 1h24’54’’ per a completar-la.

En el podium destaquem a un amic del club, entrenat per Lola i germà de Dieguito, el crack Alex Marin que va quedar 2on classificat.


Al final, un total de 261 corredors van conseguir acabar la cursa.



viernes, 20 de junio de 2014

CURSES DEL CAP DE SETMANA 21/22 JUNY

I TARUGO TRAIL -COSTUR-

Una nova cursa naix a la provincia. Costur és la localitat. 19 kms i 811 metres de desnivell positiu. I passarà per llocs emblemàtics de la població i el seu terme.

- km 0,5 Punta la Creu
- km 1,4 els bous de Costur, prop de la Bassa dels Morrals
- km 3,3 la Bassa Roja
- km 4,5 Mas de Gaetano
- km 5,7 Roca peneta o Bassa la Merda mal dit.
- km 8,4 Mas del Mulato
- km 9 Vistes de la Rambla de la Viuda
- km 10 Pasem molt a prop de la Cova del Covarxo
- km 12,7 Mas D’Avall
- km 15 Bassa del Collao
- km 17,5 Cabeço
- km 18 Pous de pedra seca

Molta sort a l'organització i molts ànims!!!!

Web de la prova

10K BENICASSIM

A Benicassim, es disputa aquest cap de setmana el 10k. Prova d'asfalt però que contarà amb presència del GR-33. Tenim gent amb molta qualitat i que es defen molt be en aquesta disciplina.




jueves, 19 de junio de 2014

EMMONA By Joan A.Alfara

Ací vos deixem les impressions del nostre amic Joan Antoni, despres de la seva participació en l'Emmona 2014

"Después de unos meses sin competir ni entrenar bien decido marcharme a hacer la maratón del Emmona, una carrera que se tiene que hacer una vez en la vida por sus paisajes y como no, por su dureza.

En 2011 la hice por primera vez, pero me decidí por la larga. Entonces no era tan dura como ahora ya que han cambiado los dos recorridos. 

Nos fuimos el viernes por la tarde con mi amigo de batalla, Oliva. Por el viaje hablábamos de aventuras y poco a poco hacíamos camino. Al llegar nos esperaban Judit Lamas y su marido. Unas risas y a buscar el dorsal.
Estuvimos un ratito con los amigos de la Peñagolasa Trails y pronto a cenar y dormir. A las 4 nos lavantamos, un poco de fresco y al ataque. Salimos los tres juntos tirando fuerte aunque el ritmo no es muy rápido por el desnivel y poco a poco vamos haciendo camino.

Los kilómetros iban pasando y no iba mal pero en km 30 tuve una pájara subiendo el Coll de Bastimens y tuve que bajar ritmo porque estaba a cero, y aunque me recuperé un poco, el desnivel se notaba en las piernas.

Allí empezaba unos de los tramos mas guapos, unos 10 km de cresta donde no bajamos de 2800 mts., duros pero fantásticos, fui haciendo y disfrutando hasta que veo Nuria y me motivo más. Lástima que me pasó esto.
Ya que en el km 36 estaba con 6h muy buen tiempo y creía que podría estar por debajo de las 8h y así fue.

Contento porque durante tiempo no estado muy bien. Ahora a seguir. Al final el 42 con 7h57m."






viernes, 13 de junio de 2014

CURSES DEL CAP DE SETMANA 14/15 JUNY

Un altre cap de setmana del que gaudir de la muntanya, curses, entranaments, bici, ja ve la calor, recordeu de protegir-vos, crema solar, reserva d'aigua sempre darrere, no eixir a hores de locoooooos!!! gorreta, etc...Matineu un poquet i disfruteu de les primeres hores del dia!!!

Les curses on tindrem als nostres....

XV VOLTA AL TERME DE SANT JOAN DE MORO "LA PETJADA"

21 kilòmetres i un desnivell de 961+ pel terme de Moró, tenint el punt més alt al Mollet a una altura de 684 metres.


En la pàgina de l'organització totes les dades.

WEB ORGANITZACIÓ
INSCRIPCIONS

NOCTURNA FREDES-PAÜLS GR7

Muntanya pura, 47 kilòmetres, 1.500 mts +.  Per a desconectar o conectar-te amb la natura. Alguns dels nostres aprofitaran aquesta prova de cara a futures curses d'este estiu.




WEB DE LA PROVA
INSCRIPCIONS

XXVI SUBIDA A LA CUEVA SANTA DE ALTURA

El dissabte per la vesprada, tindrà lloc en la localitat d'Altura, la ja tradicional Pujada a la Cova Santa, que enguany celebra la 26ª edició.
Recorregut de 12,750 km que tindrà l'eixida en la Plaça de la Cova Santa, per pujar fins el Santuari on estarà ubicat l'arc de meta.

No és la primera vegada que alguns dels nostres corredors participen en aquesta cursa.

REGLAMENT

XIX PROVA DE GRAN FONS HIRU HAUNDIAK

I a falta de curses pel nostre territori, tindrem també representació en la 19ª edició de la Hiru Haundiak. Ultra de 100,350 kilòmetres que té l'eixida en la localitat de Ondategi i l'arribada en Araia.

Cursa d'Ultra fons organitzada per la Societat Excursionista Manuel Iradier, que recorre els pics més emblemàtics del País Vasc... Gorbea, Anboto i l'Aizkorri.
Nosaltres tindrem la presència del gran Lucas Boix amb el dorsal 1133. En el següent enllaç podrem seguir l'evolució en la cursa del nostre amic.


EMMONA ULTRA TRIAL

Una altra cursa de llarga distància en la que tindrem algún corredor serà la Marató de l'Emmona.

Recorregut de 47 kilòmetres i 4.100 metres de desnivell positiu, cursa de llarga distància per alta muntanya, amb més del 45% del recorregut per damunt dels 2.000 metres i amb arribada a la Vall de Núria.
De ben segur que el paisatge serà espectacular, encara que el patiment i la duresa no els la llevarà a ningun corredor.


A PASSAR-HO BÉ!!!! MOLTA SORT A TOTS!!!!

jueves, 12 de junio de 2014

CURSA DE MUNTANYA CERDANYA

CURSA DE MUNTANYA CERDANYA

Otra vez el cuarteto de fin de semana con dorsal. Esta vez nuestra asistente de lujo era otra componente del equipo y dueña del hostal de Font Romeu... Miriam!!

El finde se empezó de la mejor manera posible... celebrando el cumple de Mario. 
Para seguir la celebración nos fuimos a seguir la Ultra de 200 km hasta altas horas de la madrugada. Así que el sábado por la mañana empezó más bien tarde, pero aún así nos dio tiempo de hacer un buen descanso antes de ir a por los dorsales.
A partir de ahí a empezar nuestra propia motivación "pastaparty". El reloj biológico nos despertó a las 5:30h y la nutella nos dio la energía suficiente para estar en la línea de salida a las 7:30h. 

Esta vez, después del disparo, cuerpo ligero (Ruben Lucas) marcó un ritmo motivado por su recuperación de la cintilla, hasta que Mario le dio el relevo, coronando en segunda posición y a partir de ahí fue recortando minutos hasta que a falta de 5 kilómetros para meta, puso la sexta y entro Mario en primera posición con una ligera ventaja sobre Marc Pinsach.

Mario se encuentra en un momento muy dulce en su estado de forma, seria un momento ideal para conseguir dorsal apara el campeonato del mundo!!!
Ruben y Diego fueron juntos hasta la parte más alta de la carrera pero Ruben no vio a los indios detrás y no se la jugó en la bajada. No como su amigo Diego, que le puso todo el gas adelantando a buena parte de la cabeza y llegando en quinta posición.

La fémina del GR33 como últimamente le caracteriza, fue a ritmo constante conservando su segunda plaza de principio a fin.
Todos hemos disfrutado de estos paisajes y de la hospitalidad de Miriam!!!
VOLTA A LA CERDANYA TRAIL

Por otro lado, nuestra ultra woman, Xari Adrián y nuestro gran Paco Saez, participaban en la Volta a la Cerdanya Trail, un ultra de 87'5 kilómetros y 4.410 metros de desnivel positivo.

Tras un tiempo de 10 hora y 7 minutos entraba en meta nuestro amigo Paco, consiguiendo a su vez, una 10ª merecida posición en la categoría absoluta masculina.
Nuestra fémina ultra, conseguía una magnífica quinta posición tras un tiempo de 12 horas y 23 minutos. Xari, aún con la resaca de la Quixote no quiso dejar de participar en esta carrera, que se le hizo algo dura, al no estar al 100% recuperada del kilometraje de la semana anterior. Lo que sí que hizo, según ella misma nos cuenta, es disfrutar!!!
Enhorabuena a todos!!!!


martes, 10 de junio de 2014

V RODENO CURSA DE MUNTANYA (II)


Los aficionados a las carreras de montaña tuvimos una nueva cita en la provincia, esta vez le tocó el turno a la 5ª edición de la Rodeno Cursa de Nules.

A las 8 de la mañana, y viendo ya que sería un dia caluroso, daba la salida de esta carrera que además era la penúltima prueba del Circuit Diputacio de esta temporada 2014, circuito que acabará el próximo dia 14 con la Petjada de Sant Joan de Moro.

A la cita de Nules acudieron 3 corredores del GR-33 que consiguieron muy buenos resultados sobre un circuito de 21 kilómetros en los que predominan las zonas por pista de tierra, con algunos tramos de senda y un largo trayecto de ida y vuelta por asfalto de Nules a Vilavella, teniendo el techo de carrera como protagonista el Pic de Cabres.

De nuestros 3 compañeros 2 lograron subir al podio, Miguel Martínez consiguió una muy buena 2ª posición absoluta por detrás del gran Fernando Ruiz.
Laia Cañes se llevaba una victoria más a su palmarés con su primera posición en la Rodeno, destacar también la 4ª plaza absoluta de Miguel Angel Duplas que también participo en esta competición, manteniendo a su vez el primer puesto en el circuito Diputación de Carreras por Montaña.


Laia Cañes nos expresa su experiencia:

"Sempre em passa... després de la MIM queda el buit de... i ara què? Així que tocava recuperar les ganes de córrer i ficar a prova les cames. La Rodeno Cursa va ser la millor opció: després de no haver pogut participar en Vilavella córrer a 2 km de casa i pel terreny per on tantes vegades he passat resultava motivador.

Després d’un poc d’escalfament i xarradetes per ací i per allà... arranca la cursa!!! Ritme ràpid però controlat per l’asfalt i després del canvi de la pujada al Castell ja estem al temut formigó. Note les cames un poc buides, veig que la gent ja comença a caminar i jo... també!! No pares, ritme, ritme... em dic. I així ho faig fins la segona pujada, al principi és molt empinada i torne a notar les cames molt pesades. A caminar ràpid i trotar on el terreny ho permet, pensant que cada vegada queda menys pujada i que podré recuperar en la llarga baixada.

I, per fi, després de les cordes, el Puntal, allí estan uns amics vilavellers esperant-me. Sí que has tardat!!, em diuen. En serio? Tant mal vaig?, pense. I m’acompanyen fins Font de Cabres. No sé si he fet una bona pujada, però queden moltes ganes de córrer, baixem a tot el que ens dóna el cos. Baixe i baixe, no s’acaba mai, ja hi ha ganes d’enfilar el Terrer. I, al final d’aquest, altra novetat d’aquesta edició, un tram de senda en “sube y baja” i posterior camí que ens deixa, de nou, a l’asfalt.

Aquests últims quilòmetres després de deixar Vilavella i enfilar cap a Nules són durs, costa mantindre el ritme. Així que intente emparellar-me amb alguns corredors, deixar-me dur fins a meta. Ja veig el final de l’asfalt, entrem en el barranc. Mire el rellotge... només milloraré el temps de l’any passat en uns segons... Ohhhhh. Serà degut als canvis en el recorregut? O que, simplement, no era el dia de sotmetre el cos a examen? En qualsevol cas, què més dóna?, em dic, has disfrutat de la cursa i de la muntanya. Així que objectiu més que cumplit!! I fins la pròxima!!"


Enhorabuena a todos y a seguir sumando !!!!!!!!

Clasificaciones






sábado, 7 de junio de 2014

CURSES CAP DE SETMANA 7-8 JUNY

CURSA DE VALL D'ALBA

Dins de la Lliga Nord, està enmarcada aquesta cursa. Amb la carateristica de ser una cursa molt curta (per a ser de muntanya) 12 kilòmetres, i molt rapids.

Una cursa en la que solem encontrar als cracks de l'asfalt de la provincia.

Molta sort a tots!!!

Inscrits

VOLTA CERDANYA ULTRAFONS

Amb la ja difundida modalitat d'agrupar unes curses de diferents kilòmetratges, per a tots els gustos, i enmarcada una d'elles, la VCT de 87 kilòmetres dins del Spain Ultra Cup, trobem aquest cap de setmana en Puigcerda aquesta possibilitat. I allà que es desplaçaran un bon grapat d'amics del GR33, per a gaudir d'un entorn idilic, La Cerdanya.

Ací trobareu tota l'informació de les curses:

WEB VCU

CxM TOZAL DE GUARA

I fins a Huesca, a la localitat de Nocito, es desplaçarà el GR33, per a disputar la Cursa de 21 kms del Tozal de Guara, de 1435 mts de desnivell positiu acumulat, i que segons l'organització conta, seguirà aquest recorregut,

  • Nocito – Pista a la Pillera – Barranco Pillera – Fuente Espátula – Collado Chemelosas – Collado Petreñales – Raso de los Hongos – Tozal Guara – Collado Este – Valle Cerolleras – Refugio Fenales – Can de Used – Barranco Abellada – Nocito

Cap destacar que el sostre d'aquesta cursa, es situarà a l'altura de 2077 metres, al Tozal de Guara

INSCRIPCIONS


MOLTS ANIMS A TOTS, DISFRUTEU D'UN ALTRE CAP DE SETMANA PLE DE MUNTANYA!!


viernes, 6 de junio de 2014

VOLTA AL TERME DE FONDEGUILLA By Claudio Betoret

La volta al terme de Fondeguilla la esperava amb molta ilusio, tornava a posar-me un dorsal despres de la MiM i volia en certa manera traurem de damunt la ràbia de no haver pogut córrer be el segon tram des de useres per culpa dels calambres.

Arribe a Fondeguilla poc mes de les 5 del mati veig a David i Sonia, parlem de la cursa, la idea es aguantar el ritme hasta el Marianet com ens va dir Duplas, jo li dic a David que aguantaré el ritme però que  vuic anar tirant-li mes que menos ja que havia tingut bones sensacions els últims entrenes.

Entre unes coses i atres quan me done comter  ja estic en carrera, escomença depressa ja que va de baixa hasta la puja del mur, es ha hi on la cursa en certa manera ja et va posant al puesto i hasta la nevera per mi terreny que no em pilla de nou ja que es molt paregut a la zona d´Espada per on entrene.

La gent em va adelantant jo vaig aguantant-me però es en este punt (la nevera) on la carrera cambia i es fa mes tècnica, arribe al Marianet i escomençe apretar, vaig recuperant posicions però se me fa difícil córrer no estic acostumbrat a estar durant tants km en un terreny tant tècnic.

Corre mes el rellotge que jo però vaig lluitant hasta la puja del Pipa, la baixa del Pipa resumeix en si la duresa de la cursa i al final 4:07 i pos 12, la cursa m´agradat molt, la gent del poble un 10 igual que el ambient aixina que tornaré i amb la intenció de millorar-me.

Gran actuació la del nostre amic Claudio. Lluitant tota la temporada amb una molesta lesió i en les ultimes curses contra els calambres. Tot i aixo, deixan-se la pell en totes les curses.


També volem destacar una vegada més, la gran cursa que va fer la nostra amiga Sonia Escuriola. Despres d'una gran CSP, i encara no recuperada al 100%, va ser prou l'il.lusió que tenia per fer aquesta cursa, per ajudar-li no nomes a acabar-la, sino que ademes, fer un molt bon 2on lloc.

Una volta més, ens llevem el barret davant d'aquests dos cracks!!!

Sort i ànims en les pròximes i a seguir !!!

CLASSIFICACIONS
FOTOS MYCHIP

XXVI PUJADA AL DESERT

Uno de los platos fuertes del fin de semana pasado era la XXVI Pujada al Desert, una auténtica carrera a imagen y semejanza de las buenas cronoescaladas del Giro o del Tour, pero corriendo. En nuestro caso y para nuestros corredores, la organización no les había puesto un Galivier o un Tourmalet, pero si que tenían que enfrentarse al mítico Desert de les Palmes, con sus 458 mtr+ en escasos 7800 mtr de recorrido.

En la línea de salida un auténtico puñado de favoritos a la victoria, y entre ellos uno de los nuestros, Ivan Fabregat. A las 19:00h se daba la salida desde el puente del Hermitório de la Magadalena.

Inicio rápido y ya en pocos metros se comenzó a formar un grupo de unos 10 corredores, entre ellos los dos representantes de nuestro club, Ivan y David Mundina, el ritmo elevado empezaba a subir las pulsaciones de cada uno de los participantes, siendo conscientes que en una carrera de estas características todo esta en manos de cada uno de ellos y de su buen hacer.

En el paso por el punto kilométrico 2, David y un par de corredores más se fueron quedando, el grupo de cabeza en el que estaba Ivan estaban volando sobre sus zapatillas y eso les permitía ir abriendo pequeñas diferencias con el resto de corredores.
Con el paso de los kilómetros, cada corredor iba ajustando sus ritmos y manteniendo pequeñas luchas de tú a tú con los demás corredores.

Mientras el grupo de cabeza hacía valer su buen estado de forma, tanto Ivan como David iban a lo suyo, a un ritmo tremendo, a veces dando alcance a corredores que tenían por delante, y otras veces sufriendo por no ser rebasados.

Al final y con mucho empuje, nuestros bravos corredores cerraban sus puños para encarar la últimas rampas de la emblemática subida del Desert, cruzando la meta con dos grandes tiempos, y consiguiendo hacer una magnífica carrera.

Ivan conseguía entrar en quinta posición con un estupendo tiempo de 31'33", y David Mundina en una octava posición con un tiempo de 32'40".

Pero con lo que nos quedamos, es con las sensaciones que ambos compañeros tuvieron durante toda la carrera, disfrutando en todo momento del recorrido y del maravilloso ambiente que tanto el público allí presente como la organización fueron capaces de ofrecer a todos los corredores.






jueves, 5 de junio de 2014

MARATÓ I MITJA By Vicent Peris

La crònica de la meua última participació a la MiM 2010 tenia com a títol "Aquesta era la meua MiM". I la d'enguany ben bé es podria titolar totalment al contrari, ja que ni aquesta era la meua MiM, ni aquesta és la meua temporada. Massa contratemps he tingut enguany, que han anat posant traves al plantejament de la temporada. Però bé, tinc massa afició i m'agrada tant la muntanya, que això és prou motivació per a continuar disfrutant de tot açò.
 
Les coses ja es van complicar en el plànol personal i laboral al juliol de l'any passat. Colps que et pega la vida, han fet que em quede sol al front de l'empresa familiar que tinc, lo qual ha canviat prou la meua vida, ja que açò ha requerit d'un periode d'adaptació a la nova situació i molts més maldecaps. Després al mes de novembre una lessió em va tindre 4 setmanes sense poder córrer. I al mes de febrer per a rematar, em va tocar alçar el peu, ja que una analítica que em vaig fer, deia que estava més que passadet de voltes. ¡¡ Eu, pareix que tot siguen excuses de malpagador, jajajaja !! Però bé, poc a poc en sortirem d'esta.
  
A principi de temporada, la MiM estava plantejada com a objectiu principal. I em feia especial il.lusió tornar a baixar la barrera de les 6 hores. Ja ho vaig fer al 2010 i m'agradaria tornar a conseguir-lo una vegada més. ¡¡ I qué dir d'aquesta barrera !! Moltes converses porte sentides al voltant de la mateixa i al final el comentari final sempre és el mateix. Cada any surten de Castelló disposats a trencar eixa barrera 20 ó 25 persones i al final, només 4 ó 5 ho aconsegiexen. I és que per a estar ahí, hi ha que córrer i molt des de la mateixa eixida i té que eixir tot rodat.
Malgrat tots els contratemps que he anomenat, i conscient de que enguany tenia que arriscar prou per aconseguir-lo, vaig eixir de les pistes de la UJI mentalitzat per anar marcant parcials per a 5h55'. Açò es va anar complint fins a La Bassa, malgrat que les sensacions no eren les que jo esperava. A Les Useres vaig arribar amb 4' de retard, amb lo que les meues expectatives, quasi que s'havien esfumat, ja que a partir d'ací no podia fallar i amb les sensacions que tenia, això ho veia complicat. De Les Useres a Torrocelles vaig tornar a perdre 3' sobre els meus temps. Ara sí que ja era pràcticament impossible. Però bé, calia continuar i intentar acabar lo millor possible, ja que ens jugàvem la classificació per equips i perquè Jordi, el meu fill, m'esperava en Xodos i Sant Joan per a entrar corrent amb mi a meta.

De Torrocelles a Xodos se me va fer, llarg no, llarguíssim. Uffff, portava un bon pajaron i no pujava ni a espentes, jejeje. Però va ser aplegar a Xodos, vore a Mireia i Jordi, refrescar-me a la font abans de començar el Marinet i les sensacions van canviar. El Marinet me'l vaig agafar amb paciència, però a un bon ritme. Però del Pla de La Creu fins a meta, el ritme va ser boníssim. De Xodos a meta, de no ser per els 2' que vaig perdre refrescant-me a la font, haguera pujat amb el parcial que m'havia marcat inicialment. ¿Com podia ser que després de perdre quasi 15' en l'anterior parcial, ara fora capaç de tornar a "volar"?
Ací també va influir que el meu amic Juanito em va saber motivar molt, moltíssim. De Xodos a meta va ser capaç de despertar en mi l'esperit guerrer que hi ha que tindre competint i em va fer sentir coses que feia molt de temps que no sentia en carrera. He entrenat moltes hores amb ell i sé que és un mestre per a saber traure recursos quan el cap no vol patir més. La "auela és auela", jejejeje.

Al final, el 12 de la general. Carrera de més a menys i al final una altra vegada a més. Passant per el control de La Pedra el 25 i remontant 13 posicions fins a meta, a pesar d'haver fet una carrera fluixota.
Bé, i encara que el resultat personal no va ser el que volia, estic molt content per haver contribuit a guanyar amb l'equip la classificació per clubs. Amunt el GR-33 !!!!!!!!!


Foto: Jordi Saragossa, Javier Vilar, Tresdetrail

lunes, 2 de junio de 2014

CAMPIONAT D'ESPANYA INDIVIDUAL I PER SELECCIONS

El grup del GR-33 que representaba a la Seleeción Valenciana partió el viernes camino de Isaba llevándonos de apoyo a Ruben Lucas y Javier Roger.
El sábado por la mañana reconocimos parte del recorrido pensando las posibles estrategias…

A la recogida de dorsales ya nos dimos cuenta que era un campeonato con mucho nivel (pero teníamos la nutela de nuestro lado…). 
Estuvo toda la noche lloviendo así que el recorrido se presentaba muy embarrado.

El dia amaneció espectacular para correr, así que cuando se dio el disparo de salida se salió a un ritmo típico de campeonato de España (A TOPE).

Mario salió muy conservador y a partir del kilòmetro 10 entró en su carrera particular y fue ascendiendo hasta el kilometro 20 que alcanzó al grupo de cabeza. A partir de ahí defendió su sexta plaza realizando una vertiginosa bajada.
Diego salió a un ritmo alto hasta el kilòmetro 10 que fue con los compañeros de la selección, punto en que empezó una de las bajadas técnicas que no estaba muy acostumbrado y decidió no arriesgar y disfrutar de la carrera llegando en una muy buena 50ª posición.
Respecto a la chica del GR, Lola, desde el principio fue con dos de sus compañeras de equipo hasta la parte más alta del recorrido (2.045m) donde Silvia Miralles realizó una bajada arriesgada consiguiendo alcanzar a un buen grupo de chicas que estaban a pocos minutos por delante.
Lola y Raquel decidieron no arriesgar tanto para asegurar las posiciones y poder puntuar en la Selección, y con el estupendo tercer puesto de Melisa Gali, se proclamaron campeonas de España por selecciones.

Ruben controlando la expedición


CLASIFICACIÓN
FOTOS GR33