C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 31 de enero de 2014

XIV MARXA DE MUNTANYA DE SANT SEBASTIA -LA VILAVELLA- (I)

Una altra clàssica la que ens espera aquest cap de setmana, la Marxa per Muntanya de Sant Sebastià, carrera que sol reunir a mes de 1000 participants, i que és tot un referent en la provincial.

Carrera molt rapida per a ser de muntanya, amb dos parts molt diferenciades. La primera, fins al Pic de Cabres, tot de pujada i la segon, de molt de correr, on trobem sendes técniques, i per damunt de tot, camins rurals asfaltats.

Amb aquesta prova, arrenca el Circuit Diputació de Curses perMuntanya
El diumenge tindrem en l'eixida de la Marxa de S.Sebastià a Sonia Mundina, Silvia Sos, Miguel A.Duplas, Carlos Ibañez i Jero Martínez . Una gran representació, com sempre, de la gent del club. 

Molta sort companys!!! a gaudir de la muntanya per damunt de tot!!!

Esperem que es pugui gaudir d'un gran dia de muntanya.

INSCRIPCIONS
DIPTIC

miércoles, 29 de enero de 2014

V CURSA DEL PASTISSET

Después de otra semana de carga y de un pequeño esguince de tobillo, me voy a por la segunda prueba del Circuito Terres del Ebre, esta vez la dura carrera del pastisset en Benifallet.

Llegamos a las 8 y con un viento de miedo vamos a por el dorsal, saludos por aquí y por allá y al ataque.

Sabía que no llegaba descansado pero tenía ritmo para estar luchando para estar delante, a las 9 se da la salida y no veas como se salió. La carrera entra en el primer tramo, un barranco muy largo y técnico pero me lo tomo con calma pero sin pausa ya que hay más que perder que ganar y tras alguna caída salgo manteniendo el sitio y ritmo.

Después de este tramo empieza lo duro, una subida de 10 km pero veo que estoy allí y no paró de tirar y llegó a la cima en un buen tiempo. Vamos un grupete intento bajar lo más rápido que puedo pero tengo problemas en los cordones y tengo que parar, perdiendo un poco de tiempo que al final me faltó para estar en el Top ten. Bueno al final los tiempos justos y cada vez más cerca de mi punto de forma física aunque falta un poco. Quería hacer 2,40 y hice 2,45 un cuarto menos que el año pasado pero por buen camino. 


A la otra mejor, salud.

martes, 28 de enero de 2014

CURSA DE MUNTANYA DE TORREBLANCA.

Últim cap de setmana del mes de gener i com anunciàvem recentment, una de les cites on van pendre partida els nostres esportistes va ser en la carrera per muntanya de Torreblanca, sobre una distància de 16,5 km i un desnivell positiu de 530 mtr +, tres dels nostres grans companys es van donar cita a la línia de sortida de la localitat castellonenca amb el propòsit de superar-se de nou i de seguir gaudint d'allò que tant ens agrada.

Iván Fabregat, com ens està començant a acostumar, es va posar en la lluita de cap de carrera des d'un principi, intentant mantenir el ritme d'un gran correrdor com Fernando Ruiz, que al final es faria amb la victòria, enhorabona per Fernando, que dia a dia demostra la seva cualitat. Al final Iván va acabar en una excel · lent segona posició amb un temps de 1h10 ', a poc a poc el nostre company està demostrant que donarà molt a parlar aquesta temporada!



En l'apartat femení, Sonia Mundina, afrontava la cursa amb la il·lusió de poder millorar la marca aconseguida l'any passat, i va començar la carrera molt ben situada, i amb aquesta lleugereta pressió que es va posar, però que de seguida va demostrar que estava capacitada per superar-se a si mateixa, i a més que ho va fer, ja que va acabar amb una gran 5 posició general, i rebaixant la seva anterior marca en més de 20 minuts, bravo per la nostra jove companya!


I finalment, la nostra ultra corredora Sonia Escuriola, tenia la bonica tasca d'acompanyar a la seva germana Teresa en la seva tornada a les muntanyes, disfrutant d'un magnífic matí i seguint acumulant km de cara a la bonica temporada que se li presenta


Només ens cal felicitar a tots per estar cada cap de setmana gaudint de les muntanyes i fent-gaudir a tots nosaltres amb els seus grans èxits.



1ª LLIGA VALENCIANA FEMECV -SERRA DE COTO- MONOVER

Amb tota la il·lusió possible ens desplaçàvem a Monover a córrer la primera de la Lliga. Canvis d'última hora a causa de lesió i malaltia, havien deixat a casa a Laia i Jero, i aprofitant la inscripció, van viatjar Miguel A.Duplas i J.M.Carrero per disputar la carrera.

La nit anterior vam tenir uns bons riures, reparacions de televisors, i cuba-libres, tot perquè al GR33 som molt atents amb els nostres convidats….i si es té que anar a la fi del món, per a fer-te un cubata…se va!!...Podem assegurar, que si tens ganes de fer-te algun cubalibre....al final, trobes on prendre-ho.

La carrera, molt corredora i gens tècnica, la qual cosa és igual a agonia des del principi.
Mario en tot moment es va situar en el cap de la carrera, per barallar al final, en el sprint, la segona plaça, que al final va caure del costat de John Rogla, gran carrera la de John, entrant Mario en 3ª posició. El balanç del nostre company va ser molt positiu, i bon començament pel que segur que serà una gran temporada.

També ens alegrem i volem destacar la gran victoria del nostre company Ignaci Cardona, que encara que el vullguen catalogar com a Veterà, seguéis donant guerra als joves. Crack Nasio!!
Miguel A.Duplas, el capi, què es pot dir d’ell??... Després d'un entrenament de 2h30' el dissabte, i per cobrir les baixes de Laia i Jero, es va pujar al tren de la lliga, sense pensar-ho dues vegades....Beneïda bogeria la del nostre amic. Sense cap pressió disputà Miguel la carrera, i al final va traure conclusions molt bones del seu estat físic, amb molt bones sensacions i ànims....així que Vilavella espera al nostre capità.
Ruben Marc tenia la pressió d'intentar pujar-se al pòdium de promeses. Difícil papereta ja que hi ha molt nivell i és molt complicat poder controlar en carrera als seus rivals. Ruben lluità per poder fer podium, encara que al final, va haver de conformar-se amb una molt bona 4ª plaça. Per a Almenara ja s'ha conjurat amb els déus per atacar el pòdium!!! Clar que si Ruben, a per totes!!!!
El nostre amic Vicent Peris tornava a la Lliga, buscant sensacions, i sabent que podia no trobar-se amb bones sensacions i en alguna manca d’estat fisic. Però també amb el convenciment que aquestes carreres li van a ajudar a afinar de cara a la temporada que comença. I així va ser, Vicent va poder comprovar on ha que treballar, que de bon segur que ho farà, i també que hi ha terrenys que el seu cos ja comença a trobar-se be!!... Poc a poc ficant la maquinària a punt Vicent!!


Jose Maria Carrero va viatjar tota la carrera al costat dels nostres companys Ruben i Vicent, tractant de tenir bones sensacions i lluitar per avançar posicions. Com Miguel A. Duplas, el viatge i preparació va ser més que precipitada, i no venia amb el descans necessari per afrontar una carrera de la Lliga. Així i tot, va traure la casta i qualitat que té per no sofrir molt…. Segur que a Almenara veurem al gran Carrero, peleant per posicions més capdavanteres.

(No explicarem la concentració nocturna dels nostres companys...jjejeje)

al final no hi ha classificació per equips...mala gestió del tio Alberto....jejeje...perdonnnnnnnnn Carrero!!!

Una vegada més, bon cap de setmana per a la roja... Destaquem el pòdium de Mario, lluitat des del principi, tot i que era la primera cursa de la temporada i acabat de començar els entrenaments, no li va perdre la cara a la carrera. Pero també volem destacar la convivència de tot el Grup…una vegada més, les rises van estar presents en el cap de setmana. Agrair a la cuinera Silvia i el pinxe Alberto, que van tractar de cuidar al màxim als seus companys.

El 9 de febrer, atacarem Almenara!! Sin cubatas, per favor. Ahhhhhh i el nostre company Ruben portarà la famosa Coca en Poma de Costur....la guerra està servida....
Volem destacar la 3ª posició d'Eva Belles, barallant-se tota la carrera per aquesta plaça, i quedant-se a poc mes d'un minut de la segona classificada en la seva categoria. Segur que Eva conseguirà aquest podium, ja que es deixa la pell (de les mans) en cada cursa. Esperem que estigues ja recuperada de la caigudeta….xapa i pintura i llest.

També agrair a Eladi per les gestions nocturnes…sense tu, no haguera estat posible fer-nos el cubateta…

Recordar també i donar molt ànims als nostres companys, tant Laia com Jero, per a que tornen prompte a la muntanya i es recuperen al 100%

CLASSIFICACIONS
CLASSIFICACIONS EQUIPS
FOTOS MYCHIP
FOTOS

sábado, 25 de enero de 2014

CURSES DEL 25-26 DE GENER

VII CxM SERRA DE COTO. 1ª LLIGA VALENCIANA FEMECV

La VII edició de la CxM Serra de Coto, marca l'inici de la Lliga Valenciana FEMECV de carreres per muntanya.
Ens esperen unes bones jornades de muntanya, desplaçaments, riures, nervis, il·lusió, i sobretot, bons moments amb els companys.

En aquesta primera carrera comptarem amb la presència de Vicent Peris, Mario Bonavista, Jero Martinez, Ruben Marc i la nostra fèmina Laia Cañes. En l'expedició del C.M.GR33 també estaran Silvia Sos i Alberto Recatalà, de suport.

També ens acompanyen els nostres amics Eladi Roca i Eva Belles, del Club de Muntanya At-Zenet. 

La carrera es disputa en un recorregut de 22 quilòmetres per a un desnivell positiu de 1250 mts. S'inicia en una constant pujada de 3 kms per salvar un desnivell + de 400 mts, la següent rampa dura estarà en el km 9, ja que el mateix desnivell anterior, se superarà en menys d'un quilòmetre. A partir del 10 es presenta una carrera molt corredora que es farà dura pel constant trencacames del perfil.

Inscripcions
Web de la Cursa

V CURSA DEL PASTISSET

En terres catalanes tindrem al nostre amic Joan disputant la Cursa del Pastisset. Carrera de 25 quilòmetres i amb un desnivell de 1776 metres.
Estem segurs que Joan baixarà la seva marca de 2h58' de la passada edició, i seguirà la seva progressió ascendent que està mostrant últimament.


Ànim Joan!!!!

Web de la Cursa

VI CURSA DE MUNTANYA DE TORREBLANCA

Una altra de les curses on tindrem representació, serà la Cursa de Muntanya de Torreblanca, que celebra la seua sisena edició.
Sobre un recorregut de 16'5 kilòmetres i amb un desnivell positiu de 530 metres es donarà l'eixida el proper diumenge 26 a les 9:00.

Per una banda tindrem a Ivan Fabregat, que porta tres setmanes consecutives posant-se un dorsal en muntany i començant de forma activa aquesta temporada, per intentar agafar ritme de competició.

La nostra fèmina Sonia Mundina, inciarà temporada amb aquesta cursa, i de ben segur carregarà bé les piles per afrontar la llarga temporada.

I al mateix temps tindrem a la nostra ultra Sonia Escuriola, que agafa la cursa per disfrutar acompanyant la seua germana. Amb eixe objectiu ben segur que ho aconsegueix…!!

MOLTS ÀNIMS I SORT!!!

LLISTAT D'INSCRITS

miércoles, 22 de enero de 2014

VII CURSA DE MUNTANYA DE TOMBATOSSALS (II)

Tombatossals marca l'inici de la temporada de muntanya a Castelló.

Una carrera ja emblemàtica i com sempre molt bé organitzada per la gent del Running Castelló, club referent de la província.

Allí ens presentàvem amb Miguel A. Martinez, Ivan, Robert, Antonio i Silvia, disposats a gaudir d'un matí d'esport entre amics.

La carrera per a Miguel Angel va ser perfecta. En tot moment controlant en les primeres posicions i molt ràpid ficant el cap a la segona plaça, va tenir clar que la victòria final estava molt cara, ja que el grandíssim Javier Trigueros, el Triki, de Conca, demostrava la seva qualitat des de l'inici.

Segon podium de Miguel en dos setmanes amb la tornada a la muntanya, després de la seva etapa asfaltera. Encara que per a la próxima setmana li queda una mitja marató per davant.

Ivan eixia molt valent, com sempre. Sense deixar de donar la cara en tot moment, sempre en el grup punter. 
Aconseguia una 6ª plaça, molt meritòria, i que fa presagiar una gran temporada per a ell.
Poc de premi per al seu esforç i la seva valentia. Però de ben segur que ja arribarà la recompensa per al gran Ivan.


Roberto és Roberto!!!, la caixa de sorpreses del GR33... La carrera per a ell havia de servir-li entre rodatge i camp per anar guanyant velocitat. Encara que des d'un principi la seva idea era agafar-se la carrera amb molt de relax...ja les seves intencions es van veure desbordades i el nostre amic es va tirar al monte, a veure fins a on responien les seves cames. El top ten del nostre amic del comando Ultra, ens demostren que no per la seva qualita d’ultra, està mancat de qualitat.

Antonio debutava amb la roja. Amb molta il·lusió afrontava la prova amb ganes de baixar la seva marca personal i agafar la forma de cara a aquesta llarga temporada. 

Bona carrera i bon debut el del nostre company. Esperem que aquest any disfrute entre nosaltres de les muntanyes!!!

Silvia tenia un test de "forma física"... Després de 3 mesos retirada de les curses per una lesió, només tenia un objectiu, valorar com estava el seu turmell i en què estat físic es trobava, per així, poder enfocar i iniciar els seus entrenaments, ja que era la primera pressa de contacte amb la muntanya.

I com això no té secrets, la carrera li va demostrar que està al principi de la temporada, mal de forma, però bastant recuperada del turmell.

Sort que els seus objectius principals queden lluny, Silvia va valorar com a positiu el test, més encara, després de la gran rebuda que li van fer tant l'organització com el públic present a la seva arribada a meta, cal recordar que arribava en 2ª posición i encara aixó, la sensació va ser millor que guanyar la cursa. Des d'aquí, aprofita per agrair la calor rebuda en forma d'ànims durant tota la jornada, i ens afirma, que està preparada per començar la temporada per arribar al 150% al seu objectiu.

Donar l'enhorabona a tots els companys!! i animar-los per a la nova temporada que recentment comença.

10 K BENICASSIM - MEDIA MARATÓN SAGUNTO

10K BENICASSIM

Muy buenos resultados han sido los que nos han dejado las 2 competiciones “asfalteras” donde ha tenido presencia la representación del GR-33 durante este intenso finde.


El capo, Miguel organizando la carrera.
Esta vez con los Mendi Boys -Autos Vives, siempre de rojo.
La jornada comenzaba la tarde del sábado con la disputa de la primera prueba del Circuito Diputación, y hasta Benicasim que nos desplazamos a disfrutar de su 10-K.

Perfectamente organizado y con unos 800 participantes a las 16:30 daba la salida esta carrera que transcurrió por la localidad y en algún tramo por el paseo marítimo.

Ruben demostrando que va a más!!
Los nuestros lograron clasificarse en buenas posiciones, consiguiendo ser Miguel Ángel Duplas el 6º clasificado con 33:30, Rubén Lucas 10º con 33:52 y el joven Rubén Marc acabar en el puesto 71 con 38:11.

Ruben al podium en su pueblo. Enhorabuena.


MEDIA MARATÓN DE SAGUNTO

Y la fiesta continúo en la mañana del domingo, donde Rubén Lucas que fue el protagonista del finde decidió a última hora participar en la tradicional Media Maratón de Sagunto.

Ruben cuerpo ligero.
Rubén, sin apenas horas de recuperación y después de haber realizado una muy buena carrera en Benicasim el día anterior, logro una grandisima 2ª plaza de la general con 1:15:27 quedándose a escasos segundos del ganador de la prueba y demostrando al mismo tiempo que esta en un gran momento de forma.

Enhorabuena crack !!!!!!!!!!!!




sábado, 18 de enero de 2014

VII CURSA DE MUNTANYA DE TOMBATOSSALS

Seguint amb l'inici de temporada en muntanya, els nostres corredors Roberto Gil, Miguel Á. Martínez, Ivan Fabregat, Silvia Sos i el recent component Antonio Machordom participaran demà diumenge 19 de gener en la VII edició de la cursa de muntanya de Tombatossals.
Cursa d'uns 21 kilòmetres de distància aproximadament que transcorre per les muntanyes de Penyeta Roja, Tossals Gros i la Joquera.

Referent en les curses de la nostra província La Tombatossals tornarà a tindre 750 participants en la seua eixida de Penyeta Roja.

Molta sort a tots els participants!!!!

10K DE BENICASSIM

Seguimos con las competiciones asfalteras en este inicio de año y la próxima cita nos llevará este sábado a Benicasim. 
El 10K de esta localidad servirá a la vez como punto de partida de otra edición del Circuito Diputación 2014 de Carreras Populares que constara de 7 pruebas a lo largo de esta temporada. 

La salida de este 10 mil será a las 16:30 horas del sábado desde el polideportivo municipal de Benicasim para completar un circuito prácticamente llano. 

Por parte del GR-33 tendremos presencia de 3 de nuestros atletas que se calzaran las zapatillas “rápidas” para realizar un buen test. 

Estaran defendiendo la roja Ruben Lucas, Miguel Angel Duplas y Ruben Marc. 

Mucha suerte y a disfrutar !!!! 

viernes, 17 de enero de 2014

CRONOESCALADA DE SIERRA NEVADA By Patri Cabedo

Copa de España de travesía (sábado) 

Coincidiendo con pruebas catalanas importantes y que sierra nevada esta muy lejos, no eramos mucha gente, si no en vez de 4ª hubiera quedado la 40º jajaja


Este año muchas de las pruebas las corro con la selección de Aragón. 

Salimos a las 5:30 de la tarde ya con el frontal puesto. A última hora nos recortan el recorrido por la niebla, así que solo se queda en dos subidas y una bajada. Desde el principio ya veo que voy un poco fatigada de piernas. Intento apretar pero es todo lo que puedo dar. La bajada es por pista, con mucha niebla y voy mas pendiente de ver las banderolas que de otra cosa. En la transición no me sale el esquí y pierdo mucho tiempo. Ahí me adelanta la que hará 3ª y sale de la transición y yo aun estoy intentando quitarme el esquí para poner las pieles. 


Salgo y consigo ponerme detrás pero me es imposible adelantarla ya que al verme ella aprieta mas. En meta me recupero para luego bajar tranquilamente.



Cronoescalada (domingo) creo q era copa andaluza...creo.


Salimos a las 8:30 de la mañana desde 2100 metros (llegamos a 3000). Desde el principio me encuentro bien aunque cansada de ayer. Me concentro únicamente en ir pillando a gente. La carrera es larguísima (unos 7km).. y no acaba nunca. De mitad hacia arriba lo paso fatal. Voy en llanta total y no veo el final! Me centro en la respiración y en no bajar mucho el ritmo. Menuda agonía! Llego a meta 2º! Y muriéndome! Me voy arrastrando hasta dejarme caer en un banco que hay!






miércoles, 15 de enero de 2014

CURSA GIMNASIO VENTURA (II)

Tal como anunciábamos 3 compañeros nuestros estarían presentes en la primera carrera de montaña del año.

La carrera de Gimnasio Ventura se disputó sobre el excelente y duro circuito de todos los años de 15 kilómetros y nuestros compañeros de la roja representaron al GR-33 tal como acostumbran.

Ivan Fabregat se estrenaba con nuestro club y realizó un muy buen papel, estando siempre presente luchando en los puestos de cabeza para acabar en una magnifica 6ª posición.
Jerónimo Martínez también va afinando en este inicio de temporada y consiguió una meritoria 14ª plaza quedándose a un paso del pódium de veteranos donde acabó 4º.
Por su parte Miguel Martínez si que logró subir al cajón en 3ª posición demostrando a la vez que lleva perfectamente la transición del asfalto a la montaña después de culminar el pasado año con una gran marca en la Maratón de Castellón.

Gran carrera compañeros !!!!!

10K VALENCIA (II)

Día perfecto el que se presentó en la ciudad de Valencia el pasado domingo para la práctica del running.

Más de 10.000 personas participaron en el 10K Divina Pastora que abarrotó las avenidas de la capital en lo que fue una gran fiesta del atletismo.

La carrera fue un auténtico espectáculo y hubo un gran nivel en los participantes, cosa que se acredita viendo los tiempos de los mejores tanto en categoría masculina como en féminas. Los ganadores absolutos fueron el atleta africano Kipsang Asbel con un gran crono de 28:34 y la española Marta Esteban Poveda con 33:15.

En lo que se refiere a los resultados de nuestros atletas, también hubo unos resultados destacados y los corredores del GR-33 acabaron con buenas sensaciones.
Vicent Peris llegó a meta con 35:14 y una 190ª posición, Miguel Angel Duplas paraba el crono en 33:01 acabando el 64º de la general, Diego Marín llego el 140º con 34:33 y nuestra presi Lola Peñarrocha demostró que esta en buena forma marcando un tiempo de 37:28 y acabando en la plaza 10ª absoluta femenina.
Enhorabuena a todos !!!!!!!!!

sábado, 11 de enero de 2014

CURSES 12 DE GENER

CARRERA GIMNASIO VENTURA


Primera carrera de montaña para este 2014 en la provincia y como no podía ser de otra manera el GR33 estará bien representado.

La localidad de La Vall d'Uixó será el escenario de la 6ª edición de la carrera de montaña Gimnasio Ventura, una prueba de 15 duros kilómetros que se ha consolidado en nuestro calendario y en concreto en la población de La Vall donde hay una grandísima afición al atletismo y a las carreras de montaña en particular siendo un gran número de competiciones las que se vienen a celebrar durante todo el año allí.

A las 9:30 de la mañana se dara la salida de esta carrera y allí estarán Jerónimo Martinez, Miguel Á. Martinez e Ivan Fabregat que se estrena en esta competición como corredor del GR-33.

Muchísima suerte a todos los participantes y a disfrutar del recorrido.




10 KM DE VALENCIA


Pasada ya la resaca de fiestas navideñas, la actividad atlética vuelve de nuevo con fuerza y el calendario vuelve a estar repleto de competiciones de todo tipo.

La capital del Turia volverá a ser escenario de otra edición de los 10 K Divina Pastora, prueba multitudinaria que nos servirá de test para saber como nos encontramos en este inicio de 2014 y a la vez quemar algo de los excesos navideños. 

Hasta Valencia se desplazaran cuatro integrantes del GR-33 que lo darán todo con muchas ganas de empezar esta nueva temporada, la tercera ya para este joven club que somos y afrontamos con mas ilusión que las dos anteriores si cabe. 

Los nuestros que se medirán al crono y al asfalto el próximo domingo serán Lola Peñarrocha, Vicent Peris, Diego Marín y Miguel Ángel Duplas

Esperamos que les salga un muy buen día y puedan alcanzar sus objetivos, SUERTE !!!!!!! 

PÁGINA WEB DE LA CARRERA


CURSA LES II TORRES DE CAMPREDÓ

Nuestro compañero Joan Alfara iniciará mañana también temporada 2014, con la carrera "les II Torres de Campredó", de 22 kilómetros de distancia y 700 metros de desnivel positivo.

La carrera transcorre por término de Campredó, entre lugares emblemáticos como ahora las torres templares, el barranco de Rocacorba, Espluga… y otros parajes naturales.

Suerte y ánimo en el inicio de esta nueva temporada!!

PÁGINA WEB DE LA CARRERA

viernes, 3 de enero de 2014

…NOUS MEMBRES AL GR-33

CLAUDIO BETORET

Se inició en el runnig en el 2006, aunque no le venía de nuevo ya que este atleta había cursado la E.G.B. en Penyeta Roja. Fue enganchando carrera tras carrera hasta que este mundillo le enganchó a él. Pero su historia más reciente empieza en la participación de la edición de Cavalls del Vent en 2011 la cual le motivó a buscar una persona que le asesorara y desde entonces todo ha cambiado deportivamente para él de forma notable, mejorando resultados en diversas carreras y sobretodo en la de la MIM de este año pasado.


ANTONIO MACHORDOM
4 años en el mundo del running! Habitual a las carreras populares de la zona, tanto montaña como asfalto, tiene a sus espaldas las carreras a pares MIM, MARATHON CS, BEHOBIA, sus grandes logros…superarse a si mismo!!!!