C.M. GR-33

lunes, 8 de diciembre de 2014

ÚLTIMA HORA... RESULTATS: SUERAS, DEMENTS, CINGLES, CHIVA I MARATÓ DE CASTELLÓ!!

I VOLTA A LA CAMPANA - SUERA
El passat 23 de novembre el nostre corredor Diego Marín, aconseguia pujar una vegada més al podium en la I Volta a la Campana de Suera. Amb un temps de 1h46'10" i a poc més d'un minut del primer i segon classificat, el nostre amic aconseguia la medalla de bronze en aquesta ocasió. Enhorabona!!
Per altra banda, també vam tindre al nostre amic Jero Martínez, que en aquesta cursa, va eixir acompanyant a la seua dona Emi. Grande Jero!!!
CLASSIFICACIONS

I MARATÓ DELS DEMENTS
Amb una meteorología un poc adversa al que tots haguerem volgut, els nostres corredors, gens acovardats van eixir a afrontar el recorregut que l'organització els havia preparat.

Per una banda, la nostra gran parella formada per Roberto Gil i Claudio Betoret, van demostrar el seu gran estat de forma aconseguint una meritòria tercera posició per parelles, i entrant en la 14ª i 15ª posició de la classificació general, fent un registre de 4h44'34".
El següent corredor en arribar a meta, va ser Enric Lleti, amb un temps de 4h54'53".

Per una altra banda, la nostra corredora Lola Peñarrocha, aconseguia una gran tercera plaça en la categoria absoluta aconseguint pujar al podium una vegada més.
Jero Martínez, amb un temps de 5h48'09" va aconseguir entrar en meta i proclamant-se finisher d'aquesta dura i exigent prova.

I aconseguint una cinquena posició en la seua categoria, creuava la línia de meta, amb el somriure que la caracteritza, la nostra ultra corredora, Sonia Escuriola, que amb aquesta prova finalitza la seua gran temporada.
Amb els grans resultats que van aconseguir els nostres corredors, el C.M.GR-33 va aconseguir la primera plaça en el podium per equips! Enhorabona a tots!!!

2ª CURSA DELS CINGLES - VILAPLANA
El 30 de novembre el nostre amic d'Alcanar Joan Alfara, participava en la segona edició de la Cursa dels Cingles. Una cursa de 31 km que el nostre corredor va completar amb 4h21'. Enhorabona Joan i a per la propera temporada!!!

V CARRERA POR MONTAÑA SIERRA DE CHIVA
Diumenge 7 de novembre, va tindre lloc en la localitat valenciana de Chiva la cinquena edició de la cursa per muntanya Sierra de Chiva, en la que teniem participant al nostre amic Diego Marín, en el trail de la modalitat de 34 km i amb 1.450 m. de desnivell positiu. Una vegada més, demostrant el gran estat de forma del nostre company, aconseguia de nou pujar al podium en segona posició. Enhorabona!!
En la modalitat més llarga teniem al nostre amic Vicent Peris i Paco Saez. Una cursa 61 km i 3.000m. de desnivell positiu.
Per una part, el nostre corredor, Paco Saez, amb un temps de 6h18' va aconseguir entrar al top ten de la classificació amb una 8ª posició en la general.
Per altra banda, l'altre corredor ultra, va aconseguir amb 6h35' entrar en la 12ª posició general i aconseguir una segona gran posició en la categoria de veterans. Enhorabona!!!

V MARATÓ DE CASTELLÓ
Gran dia per als corredors de la cinquena edició de la Marató Internacional de Castelló, en la que van aconseguir grans resultats i bones posicions.

Ruben Lucas, preparava amb moltes ganes i motivació aquesta prova, i d'ahí el gran resultat que va obtindre. Aconseguia una gran marca amb un temps de 2h39'58". Enhorabona Campió!!!
Per una altra banda, teniem al nostre incombustible Miguel Á. Duplas que en el trajecte de la Vall d'Uixó a Castelló, decideix aprofitar el dorsal de la marató d'un company que no va poder participar, i cambiar la distància de 10K per la Marató, així...sense pensar-s'ho gens. Creuava la meta amb un temps de 2h47'42". Grande Migue!!!!
I la nostra amiga Laia Cañes, va fer una de les curses més grans de la seua vida, aconseguint una grandíssima tercera posició absoluta amb un extraordinari registre. Amb un temps de 2h55'26" creaba la línea de meta com a primera espanyola, i CAMPIONA AUTONÒMICA 2014. ENHORABONA!!! I a més a més tenint en compte, que fa tan sols un més que va decidir participar en aquesta marató!!!