C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 6 de noviembre de 2014

REPRENEM EL BLOG...

Hem estat una temporada de descans, de relax, i de desconnexió de les reds socials, del blog i de les actualitzacions de cadascuna de les curses en què hem participat... 

Però a l'igual que els nostres i qualsevol altre corredor necessita un descans dins la seua temporada, el nostre blog també ha necessitat d'eixe descans i desconnexió, però no amb això vol dir que els nostres corredors han estat competint menys. De fet, quasi totes les setmanes, bé siga en asfalt, cursa de muntanya o ultres hem tingut la representació del C.M. GR-33 en algun punt de la geografia tant local com nacional.

Recentment, la nostra amiga Patri, participava en el 10K Ciutat de Castelló, en la qual es proclamava campiona amb un temps de 38'15".
Laia Cañes també en 10K d'asfalt, en Gandia, aconseguia la primera posició amb un temps de 37'54".
Miguel Á. Duplas i Antonio Machordom, van estar presents en les 10 milles d'Alfàs del Pi, aconseguint una primera posició en categoría veterana Miguel, i un 16º lloc per al nostre amic Antonio.
En els 50km de Montanejos vam tindre a la nostra dura corredora Sonia Escuriola que aconseguia un gran segon lloc. 

Roberto Gil aconseguia un 5è lloc i Claudio 7é lloc. 

El nostre amic d'Alcanar, Joan Alfara, entrava en meta en la posició 19 i Jeronimo Martinez en la posició 35ª i aconseguint la cinquena plaça en categoria veterana.


Enhorabona i a continuar gaudint d'aquest esport!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario