C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 10 de junio de 2014

V RODENO CURSA DE MUNTANYA (II)


Los aficionados a las carreras de montaña tuvimos una nueva cita en la provincia, esta vez le tocó el turno a la 5ª edición de la Rodeno Cursa de Nules.

A las 8 de la mañana, y viendo ya que sería un dia caluroso, daba la salida de esta carrera que además era la penúltima prueba del Circuit Diputacio de esta temporada 2014, circuito que acabará el próximo dia 14 con la Petjada de Sant Joan de Moro.

A la cita de Nules acudieron 3 corredores del GR-33 que consiguieron muy buenos resultados sobre un circuito de 21 kilómetros en los que predominan las zonas por pista de tierra, con algunos tramos de senda y un largo trayecto de ida y vuelta por asfalto de Nules a Vilavella, teniendo el techo de carrera como protagonista el Pic de Cabres.

De nuestros 3 compañeros 2 lograron subir al podio, Miguel Martínez consiguió una muy buena 2ª posición absoluta por detrás del gran Fernando Ruiz.
Laia Cañes se llevaba una victoria más a su palmarés con su primera posición en la Rodeno, destacar también la 4ª plaza absoluta de Miguel Angel Duplas que también participo en esta competición, manteniendo a su vez el primer puesto en el circuito Diputación de Carreras por Montaña.


Laia Cañes nos expresa su experiencia:

"Sempre em passa... després de la MIM queda el buit de... i ara què? Així que tocava recuperar les ganes de córrer i ficar a prova les cames. La Rodeno Cursa va ser la millor opció: després de no haver pogut participar en Vilavella córrer a 2 km de casa i pel terreny per on tantes vegades he passat resultava motivador.

Després d’un poc d’escalfament i xarradetes per ací i per allà... arranca la cursa!!! Ritme ràpid però controlat per l’asfalt i després del canvi de la pujada al Castell ja estem al temut formigó. Note les cames un poc buides, veig que la gent ja comença a caminar i jo... també!! No pares, ritme, ritme... em dic. I així ho faig fins la segona pujada, al principi és molt empinada i torne a notar les cames molt pesades. A caminar ràpid i trotar on el terreny ho permet, pensant que cada vegada queda menys pujada i que podré recuperar en la llarga baixada.

I, per fi, després de les cordes, el Puntal, allí estan uns amics vilavellers esperant-me. Sí que has tardat!!, em diuen. En serio? Tant mal vaig?, pense. I m’acompanyen fins Font de Cabres. No sé si he fet una bona pujada, però queden moltes ganes de córrer, baixem a tot el que ens dóna el cos. Baixe i baixe, no s’acaba mai, ja hi ha ganes d’enfilar el Terrer. I, al final d’aquest, altra novetat d’aquesta edició, un tram de senda en “sube y baja” i posterior camí que ens deixa, de nou, a l’asfalt.

Aquests últims quilòmetres després de deixar Vilavella i enfilar cap a Nules són durs, costa mantindre el ritme. Així que intente emparellar-me amb alguns corredors, deixar-me dur fins a meta. Ja veig el final de l’asfalt, entrem en el barranc. Mire el rellotge... només milloraré el temps de l’any passat en uns segons... Ohhhhh. Serà degut als canvis en el recorregut? O que, simplement, no era el dia de sotmetre el cos a examen? En qualsevol cas, què més dóna?, em dic, has disfrutat de la cursa i de la muntanya. Així que objectiu més que cumplit!! I fins la pròxima!!"


Enhorabuena a todos y a seguir sumando !!!!!!!!

Clasificaciones






No hay comentarios:

Publicar un comentario